Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Παλικάρια το mi 9t ως κάμερα τι διαφορές έχει με τα mi mix 2s/3 που να δικαιολογούν την προτίμηση μας παρά την έλλειψη OIS?

Έχουν μικρότερη μπαταρία και τα 2 , το mix 2s έχει ips οθόνη και το mix 3 είναι πολύ βαρύ και ο συρταρωτός μηχανισμός είναι περίεργος (217 γρ.).
Πιστεύω ότι τα mi9t θα είναι τα επόμενα vfm best seller κινητά της xiaomi μετά το Note 7.

Ψήνομαι και εγώ για αντικατάσταση του one+ 3 μου που φαίνονται πια τα χρονάκια του. Το γνωστό e shop το έχει προσφορά στις τρελές Κυριακές του στα 320 τη μικρή έκδοση.

Κυρίως με ενδιαφέρει αναβάθμιση στις κάμερες οπότε περιμένω τις απαντήσεις σας για να προχωρήσω.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Μάλιστα, με καλύψατε 100% ευχαριστώ. Μένω με το mi note 3 προς το παρόν...
Και εγώ με το ίδιο είμαι. Περιμένω και το mi9t pro που στην κύρια κάμερα έχει την ίδια ακριβώς Σόνυ του mi 9 που φυσικά θα έχει και τον 855 που πιστεύω θα με πάει άνετα 2 χρόνια χωρίς αλλαγες. Αν και το mi note 3 είναι καλό τηλέφωνο το έχω από πέρυσι τον Ιούνιο δεν εχει κολλήσει ούτε μια φορά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δε νομιζω οτι εχουν διαφορα οι κυριες καμερες... ιδιες ειναι σχεδον, με δυνατοτητα για 4κ 60p στο 9T pro , αλλα αρκετα πιο ακριβο.

Ο 730 του 9T δεν κολλαει πουθενα , σε αντιθεση με το Note 7 που ηταν σχετικα αργο.
Αν δε σε νοιαζουν τα 4κ 60p , δεν υπαρχει λογος να περιμενεις και να δινεις εξτρα χρηματα... ειδικα αν βαλεις την Gcam

Δεν έχει ασύρματη φόρτιση το pro μόνο το mi9 την εχει. Δεν ξέρω προβληματίζομαι γιατί όντως το mi9t στα 300 είναι πολυ vfm. Τον 730 δεν τον φοβάμαι γιατί έχω τον 660 που είναι κατώτερος και ήδη με καλύπτει σε γρηγοραδα.

Θα βάλουν μάλλον ois στο mi mix 4 με την 108mp camera το οποίο λένε ότι θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.
Καταιγισμός μοντέλων αναμένεται ξανά από την Xiaomi.
Και έρχονται και τα κινητά με την 64αρα κάμερα.
https://gr.gizchina.com/2019/08/19/redmi-note-8-dierreyse-pliros-deite-to-se-hand-on/

Η σιαομι κλασικά ανακοινώνει νέα κινητά άλλα κλασικά από κάθε κινητό πάντα κάτι λείπει μια μπαταρία 4000, αισθητήρα υπέρυθρης, ραδιοφωνικό, 3.5 αρι τζακ , σταγόνα ,χωρίς σταγόνα, ασύρματη φόρτιση, κορυφαίο επεξεργαστή, 800αρα. Δεν βγάζει ένα κινητό με όλα αυτά στα 600 ευρώ θα το έπαιρνα και θα καθόμουν στα αυγά μου 2-3 χρόνια. Τώρα πληρώνω 200-250 αρια κάθε χρόνο και πάντα κάτι λείπει.

Όλες οι gcam έχουν κάποια θέματα φυσικά, δεν είναι πανάκεια...

Πχ στο mi 9t, κολλάει όταν πας στα settings και δεν είσαι στην main camera.
Επίσης όταν επιλέξεις την τελε κάμερα που έχει 8 mpixel , και μετά πας πίσω στην main, παραμένει στα 8 αντί στα 12.

Τέλος, η τελε κάμερα δουλεύει μόνο σε ημερήσια πλάνα, σε βραδυνα οι εφαρμογές επιλέγουν τη βασική, επειδή έχει καλύτερη απόδοση...πρέπει να πας σε pro mode για να μπορείς εσυ να επιλέξεις χειροκίνητα τη tele....

Sent from my iPad using Tapatalk Pro