Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Από το mi 9 της γυναίκας που εβγαλα
5be0373b83fc7fe67c3ce4adb9be0892.jpg
e2d76b3778d59e21c5b742cb93fce146.jpg
e86b5673ceb9feadb9e6ff9880421781.jpg

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
445413c3edf764cc29875c637e4e8a26.jpg

Ναι έχεις δίκιο ήταν οι πρώτες και δεν το είχαμε αφαιρέσει. Τώρα πρέπει να κροπαριστουν και θα χαλάσει το κάδρο

Χώρις το υδατογράφημα. Η τελευταία από το δικό μου το mi note 3. Καλά δεν στέκεται;
dbe5b9afdd25ffc43ea1885fefab6a80.jpg
dbfde3002860285b39de6427f5587c24.jpg
a89e4318302274b096cc35f471884095.jpg
e06ae47365a734fbf7b5616dbdb44c30.jpg
091aea359b2d85df97e3e3a872c404f7.jpg

Καλά δεν το συζητάμε! Καταρχάς πλέον με τον καταιγισμό μοντέλων αλλαζω κινητό το πολύ στους 16-18 μήνες (δεν αναφέρομαι σε αυτούς που αλλάζουν 2&3 τον χρόνο) . Είναι απίστευτη σπατάλη να δίνεις τέτοια ποσά που αναφέρεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για τόσο μικρές βελτιώσεις. Ταβάνι τα 300-320...

Μια χαρά.Δε βρίσκω λόγω να δώσει κάποιος 1000 ευρώ για κινητό όταν με κάτω από 300 ευρώ παίρνεις τέτοια αποτελέσματα.

Αν το παίρνεις αποκλειστικά για φωτογραφική ίσως όχι. Γιατί σε άλλους τομείς (πχ ταχύτητα cpu/gpu) οι διαφορες των ακριβών από τα φθηνά είναι μεγάλες (άλλο αν οι περισσότεροι δεν τις αξιοποιούν).

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Αν το παίρνεις αποκλειστικά για φωτογραφική ίσως όχι. Γιατί σε άλλους τομείς (πχ ταχύτητα cpu/gpu) οι διαφορες των ακριβών από τα φθηνά είναι μεγάλες (άλλο αν οι περισσότεροι δεν τις αξιοποιούν).
Διαφωνώ πόση διαφορά σε ταχύτητα έχει ο 855 που φορούν οι ναυαρχίδες των 1000 ευρώ με τον 730 του mi9t ? Ελάχιστη. Δείτε τα συγκριτικά. Εδώ με τον 660 που έχω στο mi note 3 και δίπλα στο μι9 με τον 855 και οκ ανοίγει τις σελίδες ένα κλικ πιο γρήγορα . Ένα κλικ όμως.
Μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την διαφορά της τιμής σε ταχύτητες και ποιότητα κατασκευής. Κάποια κινητά των 300 ευρώ στέκονται άνετα παντού δίπλα σε κινητά τριπλασιας τιμής ( μέχρι πρότινος έχαναν πολύ στις κάμερες , πλέον η ψαλίδα έκλεισε και εδώ).

Η διαφορά εγγυται στο περιθώριο κέρδους που η 3 μεγάλοι το ξεχειλωνουν και στην διαφήμιση και στην ανάπτυξη λογισμικού και τεχνολογίας που επενδύουν.
Όταν σε όλες τις παραγωγές της τηλεόρασης βλέπεις το μήλο αυτό κοστίζει εκατομμύρια που το πληρώνει ο καταναλωτής. Όταν στα γήπεδα και στις φανέλες του τσουλου βλέπεις σαμσουγκ και Huawei τι περιμένεις το κινητό να είναι φθηνό;

ας μη μπουμε σ αυτη τη συζητηση, δεν ειναι του θεματος.... ας συνεχισουμε φωτογραφικα.

Περιμενουμε εντυπωσεις και απο αλλους χρηστες κινητων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Όπως σωστά τόνισε ο Γιάννης εδώ μιλάμε αποκλειστικά για τις φωτογραφικές επιδόσεις των κινητών, για τα υπόλοιπα έχουμε ανάλογη κατηγορία στο φόρουμ. Κλείνουν εδώ τα off topic.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Το νήμα κλειδώνει γιατί μερικοί δεν διαβάζουν.

Μπορούν να θεωρούνται αξιόλογα φωτογραφικά, και κινητά χωρίς οπτική σταθεροποίηση, επειδή έχουν διπλούς ή τριπλούς αισθητήρες;

γιατι οχι ?

Εχω βγαλει καταπληκτικες φωτο με κινητα χωρις OIS... οπως και τωρα αυτο που εχω δεν εχει ΟΙS.

Προφανως και τη θελουμε την οπτικη σταθεροποιηση και μακαρι να τη βαλουνε και σε χαμηλομεσαιες υλοποιησεις...

Motorola One Zoom

ισως το πρωτο midrange κινητο με τριπλη (τετραπλη για την ακριβεια) καμερα , ultra wide, normal kai tele 3X ΚΑΙ με OIS !
Εχει OLED οθονη, δαχτυλικο εντος οθονης, 4GB RAM, 128GB δισκο και sd card , fast charge, splash proof, FM radio , audio jack κλπ

Στα 400 περιπου ευρω θα ειναι δυνατος παιχτης (για φωτογραφια καιι οχι μονο), ειδικα αν οι dev ασχοληθουν μ αυτο και δωσουν καμια εκδοση gcam .

https://www.youtube.com/watch?v=ARtiU91Sg3g

https://www.youtube.com/watch?v=ECEX396L21Y

Σήμερα σε όλα τα γνωστά μαγαζιά και στο mistore το Xiaomi Redmi Note 7 4gb/64gb με τις γνωστές του φωτογραφικές επιδόσεις στα 175 ευρώ.
Η τιμή είναι σούπερ για Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση infoquest.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Σήμερα σε όλα τα γνωστά μαγαζιά και στο mistore το Xiaomi Redmi Note 7 4gb/64gb με τις γνωστές του φωτογραφικές επιδόσεις στα 175 ευρώ.
Η τιμή είναι σούπερ για Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση infoquest.
Μήπως έμαθες ποτέ θα φέρει η ινφοκουεστ το mi9t pro? Τους ρώτησα με email πριν μια βδομάδα ακόμα μου απαντούν..

στα 430 που παιζει αυτη τη στιγμη το mi 9t pro , θα σου ελεγα να περιμενεις το νεο motorolla, μαλλον καλυτερη αγορα φωτογραφικα.

Ιδια τιμη αλλα με OIS στις 2 βασικες καμερες!

στα 430 που παιζει αυτη τη στιγμη το mi 9t pro , θα σου ελεγα να περιμενεις το νεο motorolla, μαλλον καλυτερη αγορα φωτογραφικα.

Ιδια τιμη αλλα με OIS στις 2 βασικες καμερες!

Οντως το Motorola φαίνεται υποσχόμενο, να δούμε και το oneplus 7t που έρχεται το Σεπτέμβριο .

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk