karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,365
Το redmi note 8 με το pro έχει τόση διαφορά στις κάμερες που να αξίζει τα έξτρα χρήματα. Και η μετάβαση από redmi note 5 pro με gcam σε redmi note 8 θα έχει εμφανή διαφορά στις φωτογραφίες? Ρωτάω γιατί η d7000 όσο πάει και κάθεται λόγω βάρους. Όταν έχω λίγο όρεξη θα πάρω την a6000 και βλέπω ότι το κινητό με καλύπτει σε αρκετά σημεία.
Λίγο πολύ ότι λέτε εδώ μέσα εδώ και καιρό αλλά εγώ έλεγα ότι δεν θα έρθω σε αυτή την θέση![]()
Το Note 8 pro πέρα από τις κάμερες είναι αρκετά ανώτερη σαν συσκευή από το Note 8, από τον επεξεργαστή και την μνήμη, μέχρι την κατασκευή του, την μπαταρία και την οθόνη, αξίζει κάθε χρηματική διαφορά. Οι κάμερες του είναι σίγουρα καλύτερες, τώρα με Gcam το note 8 δεν ξέρω αν πιάνει ή αν είναι καλύτερο από το pro. Πρέπει κάποιος να έχει και τα 2 δίπλα για να κάνει συγκρίσεις. Από το Note 5 pro σίγουρα οπτικά είναι καλύτερα και τα 2 Note 8 και έχον και υπερευρυγώνια κάμερα που δεν έχει το 5 pro.
Χοντρικά στα χρήματά του το note 8 pro είναι κατηγορία από μόνο του, όπως είπαμε πέρα από τις κάμερες και σαν συσκευή πλησιάζει αρκετά ανώτερες χρηματικά συσκευές και η συνολική εμπειρία του τηλεφώνου θυμίζει High end (ούτε καν Midrange τηλέφωνο) Και όχι low end.