Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

ο συγκεκριμενος μπαινει σε πολλα κινητα....λογω κλιπ.

Γυρω στα 100 ευρω τον ειχα παρει νομιζω.

https://www.youtube.com/watch?v=ly_g--QcCNY

Πάλι σε έξοδα θα μας βάλεις, με έπεισες να πάρω το μολύβι στο Ipad, θα πάρω τώρα και αυτό, χτύπησα και πριν λίγο την τρομερή προσφορά του Γερμανού για το Motorola One vision στα 150 ευρώ με το κινητό να έχει και ois στον φακό και καλό βίντεο, οπότε θα πάει μια χαρά το σετάκι!!!

Εκτός από το ois αξίζει Νίκο το Motorola One vision γιατί ούτε μεγάλη μπαταρία βλέπω αλλά και αυτή η τρύπα της αβύσσου στην άκρη με σκοτώνει;
Βλέπω ότι έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα ότι ξεκουμπώνει το καπάκι της κάμερας.

τον περιμενω κανονικα μεχρι σημερα απο amazon , εκει υα βρεις την καλυτερη τιμη σε Ευρωπη .
Απλα επελεξε καλυτερα expedited delivery γιατι υπαρχει σοβαρο θεμα με αποστολες amazon αν το βιαζεσαι , δηλαδη σε 2-3 βδομαδες : )

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Εκτός από το ois αξίζει Νίκο το Motorola One vision γιατί ούτε μεγάλη μπαταρία βλέπω αλλά και αυτή η τρύπα της αβύσσου στην άκρη με σκοτώνει;
Βλέπω ότι έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα ότι ξεκουμπώνει το καπάκι της κάμερας.

Αυτό που αναφέρεις για το καπάκι της κάμερας ήταν στις πρώτες παρτίδες πλέον δεν υφίσταται. Χωρίς να το αναλύσουμε διεξοδικά μόνο και μόνο για το Ois της κάμερας (ειδικά το βράδυ κάνει τεράστια διαφορά δες το review του gsmarena) και το Pure Android με αναβαθμίσεις για 2 χρόνια τουλάχιστον και με security updates αξίζει με το παραπάνω (έχει πάει ήδη στο Android 10), αν βάλεις στην εξίσωση και την προστασία στο σώμα από νερό, gorila glass μπρος πίσω, 128gb χώρο, ραδιόφωνο, άψογο σε ποιότητα ήχο από τα ακουστικά 3.5 (πολύ σημαντικό για μένα, καθώς όλα τα Xiaomi είναι για τα μπάζα σε αυτό το κομμάτι), face unlock, usb c, nfc κλπ. είναι μάλλον η ευκαιρία της χρονιάς (τουλάχιστον για μένα).
Στα φωτογραφικά που μας νοιάζει κυρίως, μόνο η ύπαρξη OIS το κάνει να ξεφεύγει φωτογραφικά άλλα και σε βίντεο από οτιδήποτε άλλο υπάρχει μέχρι 300 ευρώ.
Από και πέρα γούστα είναι σαφώς όλα!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Αυτό που αναφέρεις για το καπάκι της κάμερας ήταν στις πρώτες παρτίδες πλέον δεν υφίσταται. Χωρίς να το αναλύσουμε διεξοδικά μόνο και μόνο για το Ois της κάμερας (ειδικά το βράδυ κάνει τεράστια διαφορά δες το review του gsmarena) και το Pure Android με αναβαθμίσεις για 2 χρόνια τουλάχιστον και με security updates αξίζει με το παραπάνω (έχει πάει ήδη στο Android 10), αν βάλεις στην εξίσωση και την προστασία στο σώμα από νερό, gorila glass μπρος πίσω, 128gb χώρο, ραδιόφωνο, άψογο σε ποιότητα ήχο από τα ακουστικά 3.5 (πολύ σημαντικό για μένα, καθώς όλα τα Xiaomi είναι για τα μπάζα σε αυτό το κομμάτι), face unlock, usb c, nfc κλπ. είναι μάλλον η ευκαιρία της χρονιάς (τουλάχιστον για μένα).
Στα φωτογραφικά που μας νοιάζει κυρίως, μόνο η ύπαρξη OIS το κάνει να ξεφεύγει φωτογραφικά άλλα και σε βίντεο από οτιδήποτε άλλο υπάρχει μέχρι 300 ευρώ.
Από και πέρα γούστα είναι σαφώς όλα!!!

Κάτσε, για να καταλάβω, σου ξίνιζε το Iphone SE που δεν εχει την καμερα του 11pro και πας και αγοραζεις Motorola one; :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Κάτσε, για να καταλάβω, σου ξίνιζε το Iphone SE που δεν εχει την καμερα του 11pro και πας και αγοραζεις Motorola one; :p

150e το πήρε και ειναι σουπερ επιλογη με βάση τα χαρακτηριστικά του.
Δεν έκανε καθόλου ασχημα που το αγόρασε.

Εγώ έχω εδώ και λίγες μέρες ένα LG G7... Το βρίσκεις μεταχ)νο στα 200 ευρώ.
Είναι πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει καλή φωτογραφική επίσης.

Έχει ois στη κύρια κάμερα, έχει υπερευρυγωνια, παίρνει gcam.
Είναι ταχύτατο, πολύ καλή οθόνη και πολύ φωτεινή, έχει nfs, FM radio, δαχτυλικο στο πίσω μέρος και face id, και φυσικά mini jack με το καλύτερο dac στην αγορά (μαζί με τα υπόλοιπα LG).

Έχει επίσης πολύ καλή στοκ εφαρμογή για δώρο και βίντεο με πλήρηmanual ρυθμίσεις....μια πολύ καλή επιλογη.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Για 150 ευρώ ναι κάνω υποχωρήσεις για 500 ευρώ που κάνει το se δεν κάνω καμία. Σε κάλυψα??

150e το πήρε και ειναι σουπερ επιλογη με βάση τα χαρακτηριστικά του.
Δεν έκανε καθόλου ασχημα που το αγόρασε.

Ετσι ακριβώς, περιμένω να το δώ άλλα από αυτά που έχω διαβάσει και δει, είναι ληστεία για αυτό το τηλέφωνο και με pure Android.

Εγώ έχω εδώ και λίγες μέρες ένα LG G7... Το βρίσκεις μεταχ)νο στα 200 ευρώ.
Είναι πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει καλή φωτογραφική επίσης.

Έχει ois στη κύρια κάμερα, έχει υπερευρυγωνια, παίρνει gcam.
Είναι ταχύτατο, πολύ καλή οθόνη και πολύ φωτεινή, έχει nfs, FM radio, δαχτυλικο στο πίσω μέρος και face id, και φυσικά mini jack με το καλύτερο dac στην αγορά (μαζί με τα υπόλοιπα LG).

Έχει επίσης πολύ καλή στοκ εφαρμογή για δώρο και βίντεο με πλήρηmanual ρυθμίσεις....μια πολύ καλή επιλογη.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Ισχύει σε ένα βαθμό Γιάννη αυτά που λες, άλλα να προσθέσω ότι η βασική του κάμερα είναι εντελώς κούτσικη για τα σημερινά δεδομένα, έχει και αυτό μέτρια μπαταρία και κυρίως για μένα δεν έχει καμία υποστήριξη και Updates από την LG. Όπως είπες βέβαια στα 200 ευρώ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, με πολύ καλό 4Κ βίντεο και από τις 2 κάμερες, έχει και 60p από όσο ξέρω στα 4Κ.

Υ.Γ. Σκεφτόμουνα κάποια στιγμή το Lg G8s που φαίνεται πολύ καλή περίπτωση τώρα στα 370 ευρώ, έχει και τηλεφακό πάνω άλλα δεν έχει τα καλά dacs του απλού 8 και το απέρριψα. Φωτογραφικά πάντως είναι καλή περίπτωση με 3 κάμερες και με Ois άλλα κλασικά για LG χωρίς Updates.

Για 150 ευρώ ναι κάνω υποχωρήσεις για 500 ευρώ που κάνει το se δεν κάνω καμία. Σε κάλυψα??

Απλα βάσει των σχολίων σου στο άλλο thread, νόμιζα ότι είχες ως προτεραιότητα την υψηλή απόδοση σε φωτό/videos.
Για budget phone μια χαρά το Motorola.

Απλα βάσει των σχολίων σου στο άλλο thread, νόμιζα ότι είχες ως προτεραιότητα την υψηλή απόδοση σε φωτό/videos.
Για budget phone μια χαρά το Motorola.

Εχω απαιτήσεις άλλα δεν θέλω και να τις πληρώσω μια περιουσία, το Motorola είναι πάφτηνο με καλό φακό από όσο διαβάζω, OIS και καλό βίντεο με σταθερό λειτουργικό με Updates, μια χαρά, αν δεν μου κάνει το δίνω, δεν θα χάσω τίποτα, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα κινητά και πράγματα, δεν θα χάσω σχεδόν τίποτα αν το δώσω μετά από 1-2 μήνες. Το SE πάντα είναι στα υπόψιν και δεν επηρεάζει κάτι ότι δοκιμάζω και παίρνω και άλλα κινητά. Στο τσακ είμαι να πάρω και ένα LG G8s που βρήκα σε φοβερή τιμή για να δω τι κάνει με την Gcam άλλα και το βίντεό που λένε ότι είναι εξαιρετικό....

Το φετινό one plus 8 pro έχει στην κάμερα και φίλτρο υπέρυθρων.
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.
https://www.pttl.gr/oneplus-8-pro-i-leitoyrgia-lipsis-yperythron-eikon/

Το χω αγορασει εδώ και πολλά χρόνια το τηλέφωνο σε beta version
με την υπέρυθρη G3 είναι
και μπορώ να το επιβεβαίωσω :flipout:

Να μια φωτό το τηλεκοντρόλ μου

_1070643.jpg

Πάντως όχι λάμες και ιούς δεν ανιχνεύει ούτε νερό ! :BDGBGDB55:

Μακάρι και οι υπολοιποι κατασκευαστές να υιοθετήσουν αναλογη λύση.

Η αλήθεια είναι οτι το συγκεκριμένο είδος φωτογράφησης το κάνω πολλά χρόνια, μου αρέσει πολύ και τελευταία τραβώ περισσότερες υπέρυθρες φωτό πάρα κανονικές. Αλλά εγώ είμαι η εξαιρεση, για τον περισσότερο κόσμο θα είναι ένα ακόμη gimmick.

ποιο midrange κινητό βγάζει βίντεο 4Κ με την υπερευρυγώνια κάμερα?
ευχαριστώ