Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

δεν εχουν καμια σχεση οι αισθητηρες των 2 κινητων... αυτο φυσικα ειναιι λογικο λογω της διαφορας τιμης.

Τωρα για καλυτερη καμερα σε android δεν ξερω δυστυχως σε αυτη τη τιμη... ισως κατι τετοιο

δεν εχουν καμια σχεση οι αισθητηρες των 2 κινητων... αυτο φυσικα ειναιι λογικο λογω της διαφορας τιμης.

Τωρα για καλυτερη καμερα σε android δεν ξερω δυστυχως σε αυτη τη τιμη... ισως κατι τετοιο

Καλό, αλλά χρειάζομαι dual sim

Πόση διαφορά έχει στην φωτογραφία το xiaomi 14t με το 14 ultra;

Οποιο "εχει την δυνατοτητα να εκτιμα καδρο και φως" βασικα .

Εννοω υπερβαλλοντας οτι σε τετοια αισθητηρακια δεν παιζει ρολο τοσο ο αισθητηρας οσο τα υπολοιπα στοιχεια της φωτογραφιας μπας και "λαμψει"

• Like
Reactions: Highpriest
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θελω την βοήθεια σας.
Έχω εδώ και κάποια χρόνια στην κατοχή μου το huawei το p40 pro ήρθε η ώρα όμως που πρέπει να το αλλάξω...
Ψάχνω ένα κινητό με γνώμονα κυρίως την καλή κάμερα.
Δεν θέλω να πάω σε apple ούτε σε China έκδοση με μενού αγγλικό (Vivo κλπ).

Από κάποια βιντεάκια που έχω δει και έχω διαβάσει είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy ultra S24 ή s25 (απ ότι διαβάζω δεν έχουν μεγάλη διαφορά), xiaomi 15 ultra, honor 7 magic pro, one plus 13, Huawei Pura 70 ultra.

Εσείς ποια θα μου προτείνατε με γνώμονα κυρίως φωτογραφία και βίντεο.;
Σας ευχαριστώ.

Αν δεν βιάζεσαι λογικά θα παρουσιαστεί σύντομα και το pixel 10 pro οπότε αμέσως θα βγούνε και τα ριβιους

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eκανε την διαφορα φωτογραφικα το pixel 9 ? Καλυτερο δεν εδιναν ολοι το Xiaomi 14?
απο αυτα που θυμαμαι το 9 δεν ειχε διαφορες με το 8 που εχω .....λογικα στο 10 αποτι λενε θα υπαρχουν διαφορες .

Οποιο "εχει την δυνατοτητα να εκτιμα καδρο και φως" βασικα .

Εννοω υπερβαλλοντας οτι σε τετοια αισθητηρακια δεν παιζει ρολο τοσο ο αισθητηρας οσο τα υπολοιπα στοιχεια της φωτογραφιας μπας και "λαμψει"
Δεν ψάχνω τρελά πράγματα. Αλλά έχω διαπιστώσει πως μεταξύ ίδιου μεγέθους αισθητήρα σε κινητά κάτω των 500 ευρώ, υπάρχουν διαφορές τόσο στην ποιότητα της εικόνας όσο και στις δυνατοτητες του κινητού σε διάφορα mode (πχ περισσότερα fps στο βιντεο, καλύτερη μπροστινή κάμερα 4Κ για vlogging, ή άλλες λειτουργίες).

Σίγουρα δεν θέλω να υποκαθιστήσω τις κάμερες μου, αλλά απο την άλλη κάθε φορά που πιάνω κινητό στα χέρια μου και το συγκρίνω με το παλιό μου αλλά ακόμη λειτουργικό realme 8, δεν βλέπω κάποια διαφορά στην ποιότητα εικόνας απο κινητά ακόμη και υπερδιπλάσιας αξίας απο αυτό και πολύ νεότερα του. Εχουν ανεβάσει τόσο τιμές που τα κινητά των 250 ευρώ τετραετίας είναι τα σημερινά του 500άρικου σε αναλογία; Δεν ξέρω. Πραγματικά δεν παρακολουθώ την αγορά της κινητής για να έχω εικόνα και θα ήθελα να μου το αναλύσει κάποιος αν γνωρίζει.

Τελικά μέχρι τα 400-450 ευρώ είναι όλα πάνω κάτω ίδια ή ξεχωρίζει κάποιο;

Για τα πολύ καλά κινητά των 1000+ ευρώ πάνω κάτω έχω εικόνα. Στις χαμηλότερες κατηγορίες τιμής όμως δεν έχω δει κάποιο να ξεχωρίζει. Εχω όντως ακουσει καλά πράγματα για την σειρά Pixel, αλλά απο την στιγμη που δεν είναι dual sim είναι για εμένα no go.
Κάτι άλλο που να υπερέχει στο imaging; Αν όχι σε φωτογραφία, τουλάχιστον σε έξτρα δυνατότητες για βίντεο;

• Like
Reactions: Kosh
Έχοντας το 13t, θα πρότεινα κι εγώ το 14t/pro. Αν δεν υπάρχει βιασύνη, το φθινόπωρο κυκλοφορεί το 15t.

• Like
H αγορά θα γίνει από Ελλάδα ή και από εξωτερικό με τους φτηνούς τρόπους;
Απο Ελλάδα.
Θα σκεφτόμουν απο έξω μονο για αγορά Oneplus απευθείας απο το δικό τους e-shop.

Eινια λιγο περιπλοκο το θεμα με το τιμολογιο με την Oneplus ειναι και ο λογος που με κανει να προτιμω αλλες πηγες των προιοντων τους.

• Like
Αυτή τη στιγμή δεν τρέχει καμία αξιόλογη προσφορά.
Τα 14Τ/14Τ Pro πριν ένα μήνα είχαν βρεθεί σε φοβερές τιμές που δεν έβλεπαν καν τον ανταγωνισμό οπότε τώρα δεν αξίζει να τα αγοράσεις ακριβότερα. Πριν λίγες μέρες είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες το plaisio μαζί με επιστροφή eurobank. Αν δε βιάζεσαι προτείνω να κάνεις υπομονή. Μόλις δω κάτι vfm θα το ποστάρω εδώ για να κάνεις κίνηση.

Αυτή τη στιγμή δεν τρέχει καμία αξιόλογη προσφορά.
Τα 14Τ/14Τ Pro πριν ένα μήνα είχαν βρεθεί σε φοβερές τιμές που δεν έβλεπαν καν τον ανταγωνισμό οπότε τώρα δεν αξίζει να τα αγοράσεις ακριβότερα. Πριν λίγες μέρες είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες το plaisio μαζί με επιστροφή eurobank. Αν δε βιάζεσαι προτείνω να κάνεις υπομονή. Μόλις δω κάτι vfm θα το ποστάρω εδώ για να κάνεις κίνηση.
Ναι, δεν βιάζομαι. Αν βγει καμιά καλή προσφορά, ριξτο και θα το δω.;)

• Like
Reactions: tiniakos
Περί xiaomi ο λόγος: Με την τελευταία αναβάθμιση στο 13T μπήκε και η κατά πολύ αναβαθμισμένη κάμερα v.6.1. Άλλο επίπεδο διεπαφής και ευκολίας χρήσης είτε στο αυτόματο, είτε (κυρίως) σε χειροκίνητο έλεγχο, ενώ παράλληλα οι χρήστες αναφέρουν σαφώς καλύτερο IQ ειδικά στις νυχτερινές λήψεις. Δεν είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω, αλλά θα επανέλθω οσονούπω...

edit: υποθέτω ότι το 14Τ και άλλα νεώτερα/ακριβότερα μοντέλα θα την έχουν ήδη - ή θα την αποκτήσουν άμεσα...

Μιλάς για αυτό;
1000029338.jpg 1000029339.jpg
Στην αρχή δυσκολεύτηκα να βρω που είναι οι έξτρα λειτουργίες αλλά όντως αλλάζει εντελώς την εμπειρία.
Άλλο ένα βήμα πιο μακριά από τη Fuji μου.

Last edited by a moderator:
Δείτε το παρακάτω βίντεο.
Δε θα σταθώ σε ποιο κινητό είναι καλύτερο αν και αγαπώ Xiaomi και Κινέζους αλλά είναι πλέον αξιοθαυμαατο πως κοιτάνε στα μάτια μια Full Frame φωτογραφική.
Δε μιλάμε για compact μηχανές ή μικρότερους αισθητήρες εκεί πλέον τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα για τις φωτογραφικές.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Love
Reactions: karamela
  • Like
Reactions: dimitris.v