Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Φίλε leo06 από που το πήρες το xiaomi? ; Έχεις κάποια διεύθυνση?

και εγω ειμαι στο τσακ να το χτυπησω..
ΕΠειδη ψιλοξενερωσα που δν εχει αφαιρουμενη μπαταρια, τι παιζει απο διαρκεια γενικα;
ξερω οτι ειναι πολυ υποκειμενικο, αλλα γενικα..
τωρα εχω ενα galaxy s2

η μπαταρία του είναι 3050mah σχεδόν ίδια με το g2 που έχω και βγάζει άνετα 2.5 μέρες

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

σήμερα παρέλαβα τελικά

Με γεια και καλοδουλευτο…
Πρεπει να είναι εξαιρετική συσκευή….
Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις…
Η τιμη των 210 ευρω είναι σκάνδαλο για αυτό το hardware αλλα η έλλειψη προσθήκης sd με κανει να το κοιτω μονο την εκδοση των 64Gb
Εκει όμως πάμε με την μια στα 280 ευρώ
Αν κατάλαβα καλα πριν ειχες το G2
Η διαφορά του πλάτους ( περίπου τρια χιλιοστά) είναι αισθητή στο κράτημα της συσκευής ;

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Με γεια και καλοδουλευτο…
Πρεπει να είναι εξαιρετική συσκευή….
Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις…
Η τιμη των 210 ευρω είναι σκάνδαλο για αυτό το hardware αλλα η έλλειψη προσθήκης sd με κανει να το κοιτω μονο την εκδοση των 64Gb
Εκει όμως πάμε με την μια στα 280 ευρώ
Αν κατάλαβα καλα πριν ειχες το G2
Η διαφορά του πλάτους ( περίπου τρια χιλιοστά) είναι αισθητή στο κράτημα της συσκευής ;

ευχαριστώ
και το g2 16 είναι έχω ότι είναι απαραίτητο στο τηλέφωνο και ότι επιπλεον θέλω το έχω σε ένα card reader otg,στο πλάτος είναι σχεδόν ίδιο με το g2 αλλά λόγο του οτι το g2 έχει στρογγυλεμενες άκρες είναι ποιο άνετο στο κράτημα,από ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο απο το g2 ποιο στιβαρό στο κράτημα το μόνο που με χάλασε είναι το ύψος,αρκετά μεγαλύτερο απο το g2 αν και έχει μικρότερη οθόνη,αν τα περιθώρια πάνω και κάτω ήταν τα μισά από οτι είναι τώρα θα ήταν οτι πρέπει

Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

περίεργο μου φαίνεται για διχίλιαρη μπαταρία.

Ούτε το inew v3 δε πήγαινε τόσο λίγο.

Μήπως θέλει μερικές φορτίσεις να έρθει στα ίσα?

βάλε gsam
Δεύτερη φόρτιση χθες βραδυ.Διάρκεια μπαταρίας από τις 7.30 το πρωί έως 5.30 το απόγευμα.
10 ώρες δλδ.

Με προβληματίζεις.......Λίγες ώρες κρατά.Να ρωτήσω μόνο κάτι;Όταν φτάσει στο 20% το φορτίζεις;
Στο ΖΤΕ που πήρα για την γυναίκα πέφτει γρήγορα η ένδειξη της μπαταρίας μα πέφτει πολύ αργά από 40% και κάτω.Επίσης, όταν φτάσει στο 20% αντέχει πολύ περισσότερο από το iphone 3gs που έχω.

Είναι περίεργο αυτό με την μπαταρία ή έπεσες σε προβληματική ή κάποιο service στην αδειάζει θέλει ψάξιμο. Πια ρομ φοράς;;;

καλημερα παιδες.
ειναι ενας φιλος μου Κινα αυτη τη στιγμη, και σκεφτηκα να μου παρει το κινητο (mi3)
Αλλα δεν εχει καρτα να το παραγγειλει, και δεν νομιζω να ειναι και σε κανενα κεντρο.Που μπορει να βρει το κινητο ξερει κανενας τιποτα συγκεκριμενο;

τα μαγαζιά εκεί δεν νομίζω να έχουν την wcdma έκδοση που δουλεύει στα ευρωπαϊκά δίκτυα

καλημερα παιδες.
ειναι ενας φιλος μου Κινα αυτη τη στιγμη, και σκεφτηκα να μου παρει το κινητο (mi3)
Αλλα δεν εχει καρτα να το παραγγειλει, και δεν νομιζω να ειναι και σε κανενα κεντρο.Που μπορει να βρει το κινητο ξερει κανενας τιποτα συγκεκριμενο;
Δεν ξέρω απο που μπορεί να το πάρει, να του πεις μόνο να προσέξει ένα πράγμα: το κινητό να είναι σχεδιασμένο για Ευρωπαϊκά δίκτυα 3G. Αν το πάρει απο κατάστημα εκεί το πιθανότερο είναι οτι θα του δώσουν για κινέζικα δίκτυα.

Με πρόλαβε ο leo

Είναι περίεργο αυτό με την μπαταρία ή έπεσες σε προβληματική ή κάποιο service στην αδειάζει θέλει ψάξιμο. Πια ρομ φοράς;;;
Μπααα,δε νομίζω να έπεσα σε προβληματική.Και στο myphone φωνάζουν για τη μπαταρία.
Όσο για τη rom,όπως έγραψα και παραπάνω,με την μαμισια.Είχα παραγγείλει μόνο να είναι root και να έχει την Ελληνική γλώσσα.
Διαβάζω τους ταλαίπωρους που δοκιμάζουν rom στο myphone και τους λυπάμαι πραγματικά.
Προφανώς δεν έχουν τι να κάνουν και παιδεύονται δοκιμάζοντας rom.

Να με συνχωρεσεστε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ταλαιπωροι να το βελτιωσουν πασχιζουν.Εχωντας εμπειρια απο το πρωτο redmi μπορω να πω οτι υπαρχει rom που ουτε μνημη τρωει και η μπαταρια κραταει τρεις μερες

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

περίεργο μου φαίνεται για διχίλιαρη μπαταρία.

Ούτε το inew v3 δε πήγαινε τόσο λίγο.

Μήπως θέλει μερικές φορτίσεις να έρθει στα ίσα?

βάλε gsam

Είμαι σίγουρος για αυτό, να βάλει επίσης και κανένα καλό διαχειριστή μπαταρίας πχ Battery doctor, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Μπααα,δε νομίζω να έπεσα σε προβληματική.Και στο myphone φωνάζουν για τη μπαταρία.
Όσο για τη rom,όπως έγραψα και παραπάνω,με την μαμισια.Είχα παραγγείλει μόνο να είναι root και να έχει την Ελληνική γλώσσα.
Διαβάζω τους ταλαίπωρους που δοκιμάζουν rom στο myphone και τους λυπάμαι πραγματικά.
Προφανώς δεν έχουν τι να κάνουν και παιδεύονται δοκιμάζοντας rom.

Δες εάν υπάρχει φόρουμ υποστήριξης του κινητού, προφανώς στο myphone, θα ξέρουν περισσότερα....

Δοκίμασε να περάσεις από το παραπάνω σαιτ την τελευταία πλήρως ελληνική ρομ να δεις πως πάει.

Δοκίμασε να περάσεις από το παραπάνω σαιτ την τελευταία πλήρως ελληνική ρομ να δεις πως πάει.

...η βασική αρχή είναι να έχει την recovery, μετά όλα είναι πιό εύκολα.....

Παιδιά,ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ να μπω σε διαδικασία αλλαγής της rom.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πέραν της μπαταρίας,το τηλέφωνο είναι απίστευτο.Διαβάζω από την στιγμή που το παρήγγειλα και το thread στο myphone και το site της xiaomi-miui.
Μιλάμε για τραγικά προβλήματα στις rom και απίστευτη ταλαιπωρία.Φτιάχνουν το ένα,χαλάει το άλλο.
Τώρα,τι προσπαθούν να βελτιώσουν...ειλικρινά δεν ξέρω.
Σε αντίστοιχη παρατήρησή μου,μου είπαν ότι σκαλίζουν όσα τηλέφωνα ήρθαν με Κινεζοαγγλική γλώσσα...
Όπως έγραψα,το τηλέφωνο ήρθε root από το Vickmall και περασμένη την Ελληνική γλώσσα.
Το φόρτισα,το άνοιξα και τέλος.Δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα.