Το παρέλαβα πριν πεντε μέρες και ιδου οι εντυπώσεις μου…
Καταρχήν αγοράστηκε από το to2c και ειχε πλουσιο περιεχομενο αφου μαζι με την συσκευη , το πακετεο περιείχε δυο hard case, δυο flip case και ένα επιπλέον screen protector εκτος από αυτό που ηταν ειδη περασμένο.
Η συσκευή δεν μπορω να πω πως σχεδιαστικά μου αρεσε αλλα αυτό συνηθως είναι το λιγότερο που κοιταζω σε ένα κινητο.
Διακρίνεται από τα πολύ λεπτα πλαϊνά bezels του, αλλα στο πανω και κατω μερος της οθόνης ξεφεύγει το μεγεθος του κάνοντας το αρκετα μακροστενο.
Εξωτερικά η συσκευη ειχε μια ατασθαλία στο κατω μερος αφου στην ένωση του πανω με το κατω μερος κανει μια μικρη κοιλιά όπως δειχνω στην φωτογραφια παρακατω.
Δεν είναι κατι που φαινεται ευκολα αλλα με τα οσα ειχα διαβάσει με τα προβλήματα οθόνης για το μικρο αδελφάκι t11 ειχα το νου μου μηπως εχει και αυτό τετοια θεματα.
Ένα από τα πιο θελκτικά σημεια της συσκευης που με εκανε να το προτιμήσω είναι το άνοιγμα της οθόνης χωρις την αναγκη του power buton..
Το δεξι και αριστερο swipe για την ενεργοποίηση της οθονης δουλευει αψογα αν και θα το ηθελα πιο σβελτο.
Η οθόνη αντιδρά γρηγορα και δεν παρουσιάζει τα προβληματα αλλων πιο φθηνων μοντελων που χρειάζεται να αγγιξεις την οθονη περισσότερες από μια φορα για να εκτελέσει την εντολη.
To κινητο ηρθε ρουταρισμενο αλλα η κινεζικη εφαρμογή για το ρουτ δεν βοηθησε ιδιαίτερα , χωρια που δεν ειδα τελικα να λειτουργεί .
Αντιθέτως με το RootGenius εισαι ετοιμος σε ένα λεπτο
Αν και φορά το MTK 6592 και εχει 2g ram δεν θα ελεγα πως εντυπωσιάστηκα με την σβελτάδα του όπως στο παρελθον με το cubot x6 και το elephone P9 .
Καποια τρεμοπαίγματα στην πλοήγηση και ιδιαίτερα στο μενου της καμερας ,μου χαλασαν την αριστη εντύπωση που ειχα μεχρι εκεινη την στιγμη.
Με τον nova περασμενο δεν νιωθεις πως εχει αυτό το τρεμοπαιγμα αλλα όταν γινετε πλοήγηση στα μενου της συσκευης και ιδιαίτερα στο μενου της καμερας υπαρχει θεμα.
Μάλλον κατι δεν εχει κατσει καλα στην ρομ και πιστευω πως με μια άλλη δεν θα εχω την ιδια αισθηση.
Η μπαταρια του αντεχει μιάμιση μερα καλη χρήσης και πιστευω πως με πιο χαλαρη μπορει να φτασει τις 2 η και δυόμιση μερες.
Επισης η μπαταρία του t100 δεν παρουσιάζει το προβλημα με τις απότομες αποφορτίσεις ( σβήσιμο της συσκευής ενώ αναφέρει 20-30%) πραγμα που εχω συναντήσει στο παρελθον σε φτηνότερα κινητα όπως πχ στο cubot one.
Το led ειδοποιήσεων σε πρωτη φαση δεν λειτουργουσε αλλα με αλλαγη ενός αρχειου ενεργοποιείται χωρις όμως να είναι ιδιαίτερα ευκρινές.
Δυστυχώς το Led είναι σε μεγεθος οσο το κεφαλι μιας καρφίτσας και σε συνθκες ημερας πολύ δύσκολα φαίνεται.
Η απόδοση της κάμερας πιστευω πως θα αφήσει τους περισσότερους ικανοποιημένους.
Είναι πανω από τον μεσο ορο των οικονομικών κινέζικων μοντέλων.
Ο αισθητήρας της sony που φορα μάλλον κανει την διαφορα αφου στις περισσότερες των περιπτώσεων οι φωτογραφίες είναι ευκρινείς και χρωματικα ισορροπημένες.
Σε χαμηλό φωτισμο και ιδιαίτερα σε απόλυτο σκοταδι χωρις φλας είναι δυσκολο το νετάρισμα αλλα με την ενεργοποίηση του φλας από κοντινή αποσταση οι φωτογραφίες είναι πολύ καλες.
Παρακατω σας παραθέτω εικονες σε αντιπαράθεση με το Galaxy s3 και όπως θα δειτε σε ότι αφορα συνθήκες δωματιου , κοντινές ληψεις αλλα και μακρινές με φως της ημερας η απόδοση της είναι πολύ καλη.
H πρωτη από κάθε ζευγάρι είναι από το THL
Thl 100s

s3
THL 100s

s3
THL 100s

s3
THL 100s

s3
THL 100s

s3
THL 100s με φλας