Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Καλή περίπτωση το Mi2s για 180 ευρώ με κύριο αρνητικό ότι έχει μικρή οθόνη. Κάπου διάβασα ότι κυκλοφορεί και στα 160 ευρώ πλέον αλλά δεν το έχω διασταυρώσει.

Όμως τα περί σύγκρισης με κινητά των 300 ευρώ λίγο υπερβολικά τα βρίσκω , τόσο έχει πλέον το LG G2 που είναι τελείως διαφορετική κατηγορία.

Last edited:
Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Το mi3 συγκρίνεται με τηλέφωνα όπως το g2.
Η xiaomi βγάζει πολύ ποιοτικά τηλέφωνα εγώ γλυκό βλέπω το redmi note αλλά δεν λέει να χαλάσει ο Κινέζος που έχω τώρα ☺

Έτσι όπως το βλέπω στις φωτογραφίες μου φαίνεται κλασσική περίπτωση κινητού που πουλάνε στις λαϊκές αγορές του Πεκίνου σε τιμή χάρισμα...

Γιάννη πριν απαντήσεις, τόσο γρήγορα, ίσως πρέπει να σκεφτείς ότι με 100 ευρώ δεν αγοράζεις σήμερα τετραπύρινο κινητό. Εκτός εάν έχεις πάει σε λαϊκές αγορές του Πεκίνου!

Υπάρχουν φτηνά 4πυρηνα. Συνήθως στις 4,5" π.χ. το doo gee που δίνει το minideal με περιπου 85 ευρώ.

Σίμο, το θέμα είναι οτι τη συγκεκριμένη μάρκα δεν την ξέρει ούτε ο ιδιοκτήτης της, που λέει ο λόγος.

Με τα ίδια λεφτά παίρνεις το οχταπύρηνο CoolPad 7320

Σίμο, το θέμα είναι οτι τη συγκεκριμένη μάρκα δεν την ξέρει ούτε ο ιδιοκτήτης της, που λέει ο λόγος.

Με τα ίδια λεφτά παίρνεις το οχταπύρηνο CoolPad 7320

με ενόχλησε το τσουβάλιασμα, δεν είπε ποτέ κανείς ότι είναι η επιτομή της τεχνολογίας, για ενημέρωση τόβαλα.

Στα 101 ευρώ,δυστυχώς...το παρήγγειλα.
Από το Pandawill είχα αγοράσει το δεύτερο Cubot One για τον κουμπάρο μου.
Υποτίθεται ότι είναι τιμές με Limited Stock συσκευές και επίσης,το merimobiles το έχει 249$.

Γιατί "δυστυχώς"?

Το ίδιο μόλις παρέλαβα.

So far so good.

Εξαιρετική οθόνη, αχανής αποθηκευτικός χώρος (32+32 της κάρτας), άνετη ραμ 2 γίγα, μπαταρία που φαίνεται να βγάζει εύκολα τη μέρα. Όχι όμως όσο γρήγορο θα περίμενε κανείς με 4πύρηνο 1.5 GHz. Κάτω από 14.000 μου το έβγαλε στο Antutu.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η πρόσθια όψη (μεταλλική πάνω και κάτω) δεν συμβαδίζει όμως με την πίσω πλαστική. Από μπροστά και από το πλάι, με το λεπτό του προφίλ, δείχνει για ακριβό τηλέφωνο, όχι όμως και από πίσω.

Φυσικά στα 100 ευρώ που βγήκε στο pandawill..... εντελώς τσάμπα κατάσταση.

* Δεν είναι rooted. Το έχεις κάνει; Προσπάθησα με το eroot αλλά αντιστέκεται, ολοκληρώνει τη διαδικασία μεν, χωρίς αποτέλεσμα δε.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

main-1-huawei-honor-6-25061.jpg

Huawei Honor 6 με 5" οθόνη και τις καλύτερες διαστάσεις της αγοράς

Η Huawei ανακοίνωσε το Honor 6 ή αλλιώς Glory 6, για κάποιους, που θα ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιρειών, όπως Samsung και Apple. Η συσκευή έχει κορυφαία χαρακτηριστικά, με τις διαστάσεις να ξεχωρίζουν και να σε κάνουν να το θες ακόμα πιο πολύ, αφού έχει οθόνη 5 ιντσών και διαστάσεις μόλις 139.8 Χ 68.8 Χ 6.5, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε συσκευή να έχει μικρότερο πλάτος από το κορυφαίο TechValue Iocean X7.
Το θετικό με το Honor 6 είναι ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει κορυφαίες διαστάσεις από όλες τις μεριές, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Η συσκευή θα φοράει τον επεξεργαστή της εταιρείας, Kirin 920, ο οποίος είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα απόδοσης με τον Exynos octa core της Samsung και για GPU το καινούργιο Mali-T624. Επίσης, ο Kirin 920 υποστηρίζει LTE, μέχρι και 300Mbps ταχύτητα λήψης, κάτι που δεν υποστηρίζει το chipset της Exynos με τόσο μεγάλη ταχύτητα. Για να καταλάβετε, 300Mbps αντιστοιχούν σε ταχύτητα κατεβάσματος αυτή των Dual-channel Wi-Fi.
Φυσικά, θα τρέχει Android 4.4.2 με το UI της Huawei [Emotion UI 2.3] και, "θεωρητικά", σκοράρει πιο μεγάλη βαθμολογία από τον Snapdragon 805. Η συσκευή θα έχει ανάλυση FHD, 3GB Ram, εσωτερική μνήμη 16 ή 32 GB και microSD θύρα για επέκταση της μνήμης. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει πως η συσκευή θα έχει ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στο καινούργιο chipset.
http://www.techvalue.net/smartphones/364-huawei-honor-6

Για την θερμοκρασία της συσκευής η Huawei υποστηρίζει πως χάρη στο αλουμινένιο του σασί, μπορεί να κρατηθεί πολύ χαμηλά, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες εργασίας στο hardware.
Οι πρώτες τιμες δειχνουν κόστος κατω των 300 ευρω...

αυτο σαν να μου αρεσει (για τη γυναικα μου βεβαια που θελει εμφανιση κ επιδοσεις)
ας το δουμε πρωτα στην κυκλοφορια κ αποφασιζουμε...ειναι κ αυτο το ατιμο to ascend p7 κ με εχει μπερδεψει
παντως καλο ειναι να ανεβαινει κ ο ανταγωνισμος απο κινα μερια γιατι μας βλεπω με το μονοπωλιο αλλων εταιριων (ονοματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε) να αγοραζουμε πλαστικα κ να τα χρυσοπληρωνουμε..κ να λεμε κ ευχαριστω απο πανω!!

Σε συνέχεια παλιότερου μηνύματος μου σχετια με το Mijue M9
Η συσκευή κυκλοφορεί με διάφορες ονομασίες ( τουλάχιστον τέσσερις) με πιο επώνυμη την έκδοση με το Brand name Elephone P9 .
Οι διαφορές βρισκονται μονο στο μέγεθος της μπαταριας και στην έκδοση android που φοραει ( το Elephone είναι από το πρωτα που εχει την KK 4.4)
W-92_535f8395693ad0.jpg

Mijue M9

Ειναι η δευτερη συσκευη που πιανω στα χερια μου με το mtk6592 και όπως η πρωτη ( cubot x6) και αυτή διακρίνεται για την ταχύτητα και την σπιρταδα της.

Βεβαια το συγκεκριμένο κινητό είναι πιο πληρες για αυτό και δικαιολογημένη η μεγαλύτερη τιμη του.
Όπως και στο cubot η διαχείριση της μνημης είναι εξαιρετική και αν αναλογιστούμε πως εδώ εχουμε να κανουμε με δυο gb τοτε μιλαμε για μια συσκευη που πολύ δυσκολα θα γεμίσει η ram του
Συγκεκριμένα από τα 2 gb μολις 500-600 mb είναι πιασμένα από το λειτουργικό και τις περιπου 15 εφαρμογές που πρόλαβα να εγκαταστήσω , πραγμα που σημαίνει πως μένουν ελευθερα για ακομα περισσότερο βασάνισμα 1.4.-.1.5gb μνημη ραμ.
Η εμφάνιση του κινητου είναι το ιδιο εντυπωσιακή και από κοντα και μπορει πχ στο s5 το ψευτονικελ πλαστικό να φαινεται αποκρουστικά ψεύτικο, αντιθετως εδώ αν δεν το νιώσεις στην αφή νομίζεις πως πρόκειται για πραγματικό.
Πολύ ωραιο επισης και το πισω καπακι αν και δεν μου αρεσε ο τροπος κουμπώματος.
Γενικά μια φοβία με αυτά τα πλαστικά πισω καπακια την εχω και δεν μου δινουν τη εντύπωση πως θα αντέξουν σε πολλά ανοιγο-κλεισίματα.
Η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή και λόγο του μεγαλου μεγέθους εχει αρκετα τριξίματα Αυτο ισως είναι το πιο αρνητικό σημειο της .
Ως Mijue M9 φοραει την 4,2,2 .
Στα μενου του αναφερει πως υποστηρίζει screen mirroring αλλα δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω…
Ο launcher του είναι πολύ φτωχός σε δυνατότητες και σίγουρα τον θελει τον Nova όμως μην περιμένετε να εχετε με αυτόν την πανω status bar διαφανή όπως συμβαίνει με τον ενσωματωμένο launcher.
Τέλος πολύ ωραια και η flip case που αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φιλος αυτων των θηκων η συγκεκριμένη κουμπώνει πολύ καλα και λειτουργεί αμεσα.
Δυστυχώς δεν υπαρχουν απλες σιλικον θηκες και μεσα στην συσκευασία δεν υπηρχε screen protector ( ουτε καν περασμένη στην συσκευη)

Παρακάτω σας παραθέτω καποιες φωτο σε σύγκριση με την καμερα του Galaxy S3 ( υπαρχουν δυο σε HDR)
Δυστυχώς δεν ειχα την δυνατότητα να δοκιμασω σε συνθήκες νυκτός
Οι πρωτη απο το καθε ζευγος ειναι απο το s3

HDR S3

HDR Mijue M9

S3

Mijue M9

S3

Mijue M9

S3

Mijue M9

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

S3

Mijue M9

S3 HDR

Mijue M9 HDR

S3

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τις επόμενες μέρες θα εχω το THL 100s
thl_t100.jpg

THL T100S Smartphone Highlight:
- 5.0 inch Corning Gorilla Glass3, 1920 x 1080 pixel display
- Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/1900/2100MHz
- MTK6592W, Cortex-A7 Octa core,1.7GHz
- 13MP back camera + 13MP front camera
- 2GB RAM + 32GB ROM
- Android 4.2

THL T100S Smartphone Basic Parameter Information
Model: THL T100S
CPU: MTK6592W, Cortex-A7 Octa core, 1.7GHz
GPU: Mali-450 MP4
ROM: 32GB
RAM: 2GB
Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/1900/2100MHz
Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby(one micro-sim card)
Service Provide: Unlocked
Display Size: 5.0 Inch
Type: Corning Gorilla Glass3
Resolution: 1920 x 1080 pixels, 441 PPI
HSUPA Support 5.76 Mbps
HSDPA Support 7.2 Mbps/42Mbps
Screen Color: 16000K Colors
Card Extend: Support TF card up to 32GB extended
Camera/Picture Resolution: Dual Cameras, front camera 13.0MP, back camera 13.0MP with flashlight Sony IMX135 and auto focus, support 1080P video record

THL T100S Smartphone Basic Function
Input: Handwrite/Keypad
WIFI: Yes, 802.11 b/g/n
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Gravity Sensor: Yes
Multi-Touch: Yes, 5 point touch
Ringtones Type: Polyphonic/MP3
Audio File Format: MP3/WAV/AMR/AWB
Video File Format: 3GP/MPEG4
Image File Format: JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
E-book Format: TXT/CHM/DOC/HTML
FM Radio: Yes, earphone needed
Earphone Port: 3.5mm
Data transfer: USB/Bluetooth
Mobile internet: WAP/WIFI
Phonebook: 1000
Dimensions: 144.3*70.4*8.4mm

thl_t100.jpg

Το παρέλαβα πριν πεντε μέρες και ιδου οι εντυπώσεις μου…
Καταρχήν αγοράστηκε από το to2c και ειχε πλουσιο περιεχομενο αφου μαζι με την συσκευη , το πακετεο περιείχε δυο hard case, δυο flip case και ένα επιπλέον screen protector εκτος από αυτό που ηταν ειδη περασμένο.
Η συσκευή δεν μπορω να πω πως σχεδιαστικά μου αρεσε αλλα αυτό συνηθως είναι το λιγότερο που κοιταζω σε ένα κινητο.
Διακρίνεται από τα πολύ λεπτα πλαϊνά bezels του, αλλα στο πανω και κατω μερος της οθόνης ξεφεύγει το μεγεθος του κάνοντας το αρκετα μακροστενο.
Εξωτερικά η συσκευη ειχε μια ατασθαλία στο κατω μερος αφου στην ένωση του πανω με το κατω μερος κανει μια μικρη κοιλιά όπως δειχνω στην φωτογραφια παρακατω.

Δεν είναι κατι που φαινεται ευκολα αλλα με τα οσα ειχα διαβάσει με τα προβλήματα οθόνης για το μικρο αδελφάκι t11 ειχα το νου μου μηπως εχει και αυτό τετοια θεματα.

Ένα από τα πιο θελκτικά σημεια της συσκευης που με εκανε να το προτιμήσω είναι το άνοιγμα της οθόνης χωρις την αναγκη του power buton..
Το δεξι και αριστερο swipe για την ενεργοποίηση της οθονης δουλευει αψογα αν και θα το ηθελα πιο σβελτο.
Η οθόνη αντιδρά γρηγορα και δεν παρουσιάζει τα προβληματα αλλων πιο φθηνων μοντελων που χρειάζεται να αγγιξεις την οθονη περισσότερες από μια φορα για να εκτελέσει την εντολη.
To κινητο ηρθε ρουταρισμενο αλλα η κινεζικη εφαρμογή για το ρουτ δεν βοηθησε ιδιαίτερα , χωρια που δεν ειδα τελικα να λειτουργεί .
Αντιθέτως με το RootGenius εισαι ετοιμος σε ένα λεπτο
Αν και φορά το MTK 6592 και εχει 2g ram δεν θα ελεγα πως εντυπωσιάστηκα με την σβελτάδα του όπως στο παρελθον με το cubot x6 και το elephone P9 .
Καποια τρεμοπαίγματα στην πλοήγηση και ιδιαίτερα στο μενου της καμερας ,μου χαλασαν την αριστη εντύπωση που ειχα μεχρι εκεινη την στιγμη.
Με τον nova περασμενο δεν νιωθεις πως εχει αυτό το τρεμοπαιγμα αλλα όταν γινετε πλοήγηση στα μενου της συσκευης και ιδιαίτερα στο μενου της καμερας υπαρχει θεμα.
Μάλλον κατι δεν εχει κατσει καλα στην ρομ και πιστευω πως με μια άλλη δεν θα εχω την ιδια αισθηση.
Η μπαταρια του αντεχει μιάμιση μερα καλη χρήσης και πιστευω πως με πιο χαλαρη μπορει να φτασει τις 2 η και δυόμιση μερες.
Επισης η μπαταρία του t100 δεν παρουσιάζει το προβλημα με τις απότομες αποφορτίσεις ( σβήσιμο της συσκευής ενώ αναφέρει 20-30%) πραγμα που εχω συναντήσει στο παρελθον σε φτηνότερα κινητα όπως πχ στο cubot one.
Το led ειδοποιήσεων σε πρωτη φαση δεν λειτουργουσε αλλα με αλλαγη ενός αρχειου ενεργοποιείται χωρις όμως να είναι ιδιαίτερα ευκρινές.
Δυστυχώς το Led είναι σε μεγεθος οσο το κεφαλι μιας καρφίτσας και σε συνθκες ημερας πολύ δύσκολα φαίνεται.

Η απόδοση της κάμερας πιστευω πως θα αφήσει τους περισσότερους ικανοποιημένους.
Είναι πανω από τον μεσο ορο των οικονομικών κινέζικων μοντέλων.
Ο αισθητήρας της sony που φορα μάλλον κανει την διαφορα αφου στις περισσότερες των περιπτώσεων οι φωτογραφίες είναι ευκρινείς και χρωματικα ισορροπημένες.
Σε χαμηλό φωτισμο και ιδιαίτερα σε απόλυτο σκοταδι χωρις φλας είναι δυσκολο το νετάρισμα αλλα με την ενεργοποίηση του φλας από κοντινή αποσταση οι φωτογραφίες είναι πολύ καλες.
Παρακατω σας παραθέτω εικονες σε αντιπαράθεση με το Galaxy s3 και όπως θα δειτε σε ότι αφορα συνθήκες δωματιου , κοντινές ληψεις αλλα και μακρινές με φως της ημερας η απόδοση της είναι πολύ καλη.

H πρωτη από κάθε ζευγάρι είναι από το THL

Thl 100s

s3

THL 100s

s3

THL 100s

s3

THL 100s

s3

THL 100s

s3

THL 100s με φλας

s3 με φλας

THL 100s χαμηλο φως

s3 χαμηλο φως

Η κουμπαρα μου ήθελε ένα ροζουλί φθηνό τηλέφωνο και της παρηγγειλα πριν 12 ημερες περίπου αυτό:
http://www.pandawill.com/w5000-smar...-50-inch-gesture-sensing-otg-pink-p85377.html
το είχε τότε σε προσφορά στα 67 ευρώ.
Το τηλέφωνο ήρθε εχθες και όλα του είναι μια χαρά εκτός από ένα.
Δεν μπορώ να το συνδεσω μεσω usb με το laptop.
Μόλις το συνδέω,στο my computer εμφανίζονται δυο σκληροί δίσκοι,τους οποίους όμως δεν μπορώ να ανοίξω.
Εφαγα στο ψάξιμο τις ρυθμίσεις,αλλά δεν βρηκα κατι σχετικό.
Άλλαξα 3 καλώδια μπας και εφταιγε το δικό του,αλλά τίποτα.
Πάει πουθενα το μυαλό σας?

Μήπως θέλει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που να αναγνωρίζει το τηλέφωνο; Σε εμένα πάντως, στα XP που έχω ακόμα, κανένα τηλέφωνο δεν έχει αναγνωρισθεί χωρίς να υπάρχει το πρόγραμμα της κατασκευάστριας εταιρίας. Μου έβγαιναν στον windows explorer τα εικονίδια του τηλεφώνου και της κάρτας μνήμης, αλλά όταν πάταγα πάνω δεν γινόταν τίποτα. Όταν όμως εγκαθιστούσα το πρόγραμμα, μαζί με τους drivers που έχουν τα προγράμματα ενσωματωμένα, και το τηλέφωνο και η κάρτα μνήμης άνοιγαν κανονικά. Όχι μέσα από το πρόγραμμα, που συνήθως είναι άχρηστα ή δύσχρηστα. Έπρεπε να υπάρχει το πρόγραμμα για να ανοίξει το τηλέφωνο και η κάρτα μέσα από τον windows explorer. Αυτό γινόταν στα παλιότερα συμβατικά τηλέφωνα που είχα, αλλά συνεχίζεται και στα 3 τελευταία μου που είναι android.
Αλλά είπα, έχω ακόμα windows XP.

Σ´ευχαριστω για την απάντησή σου.Στα windows 8 που εχει το λάπτοπ,αναγνωρίζει αμέσως όποιο κινητο και να εχω συνδεσει μεχρι σήμερα.Με αυτό ότι και να εκανα όσο και να έψαξα τις ρυθμίσεις,τζίφος.

Πρώτα από όλα χρειάζεται USB debugging που θα "ξεκλειδώνει" την σύνδεση USB. Μετά στις επιλογές σύνδεσης USB θα πρέπει να επιλεγεί κάτι σαν USB Mass Storage (για να βλέπει ο υπολογιστής το κινητό σαν σκληρό δίσκο), και όχι κάτι σαν σύνδεση μέσω λογισμικού (αφού δεν υπάρχει).
Ελπίζοντας ότι καλώδια, θύρες κτλ είναι εντάξει και δεν υπάρχει κανένα θέμα με το hardware, μετά είναι θέμα των Windows να αναγνωρίσουν την συσκευή. Ή αυτούσια ή την αναγνωρίζει σαν μιά γενικότερη ή παρόμοια συσκευή. Και αυτό γίνεται με τον driver που θα χρησιμοποιήσει ο υπολογιστής. Όπως είπα τα αρχαία Windows XP δεν έχουν drivers για τα σύγχρονα τηλέφωνα. Οπότε πρέπει να τον δώσουμε εμείς.
Τώρα, χμ, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ πάλι από τους φίλους των κινέζικων συσκευών, και να μην υπάρχουν πάλι αντιδράσεις. Αλλά στα μοντέλα γνωστών κατασκευαστών υπάρχει site του κατασκευαστή όπου για κάθε μοντέλο υπάρχει σελίδα download λογισμικού για τον υπολογιστή, που αφορά το τηλέφωνο. Οπότε εκεί υπάρχει ή σκέτος ο USB driver, ή το συμβατό πρόγραμμα για τον υπολογιστή που περιέχει όλους τους drivers των συσκευών με τις οποίες συνεργάζεται.
Το ότι δεν αναγνωρίζεται η συσκευή όπως κάνει και σε εμένα όταν δεν έχω εγκαταστήσει driver ή πρόγραμμα, εμένα μου κάνει (προσωπική μου άποψη, μην το δένεις και κόμπο) ότι ακόμα και στα σύγχρονα windows 8 δεν υπάρχει αυτός ο driver. Ίσως πολύ καινούριο ή πολύ άγνωστο τηλέφωνο. Αν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να του δώσεις εσύ τον driver. Το θέμα είναι, πως γίνεται αυτό; Υπάρχει site κατασκευαστή, ή κάποιο link downloading λογισμικού στο site από το οποίο τα παρήγγειλες; Ίσως να υπάρχει κάποιο γενικότερο λογισμικό, ανεξάρτητα από κατασκευαστή του τηλεφώνου, που να κάνει την ίδια δουλειά.
Όλα αυτά αν είναι θέμα driver. Μπορεί να είναι κάποια απλή ρύθμιση (πχ ανενεργό το USB debugging), ή μπορεί να είναι κάποια ιδιοτροπία των Windows ακόμα και αν υπάρχει ο driver. Κάτι τέτοιο περιγράφεται εδώ. Πάλι για Windows 8.
http://stackoverflow.com/questions/21246905/cant-connect-android-device-to-pc-on-windows-8

Πάντως στο Ν7 που δεν το εβλεπαν με τιποτα τα 8.1, εκανα πρωτα USB debugging και αμεσως ορισα το πώς θα συνδεεται το ταμπλετ στον υπολογιστη απο το μενου του ταμπλετ. Κατα μεγαλη μου εκπληξη αυτο εφταιγε, αφου by default το Nexus δεν ειχε τικαρισμενο ειτε τη συνδεση ως καμερα, είτε ως multimedia device. Μολις το επελεξα απο το μενου του ταμπλετ, το PC το ειδε κανονικα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Αυτη την καταραμένη ρύθμιση δεν εχει.
Αν εννοεις οτι δε βρίσκεις το USB debugging, πήγαινε εκει που σου δείχνει το build number του τηλεφώνου, πάτα το 7 φορές και μετά θα σου εμφανίσει ενα επιπλέον μενού που θα λέγεται developer options. Εκεί μέσα θα είναι το USB debugging.