Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Από την εμπειρία μου με το minideal, αν επιλέξεις Singpost και όχι Dhl για την αποστολή, δε χρειάζεται κάποια άλλη επισήμανση, παρακάμπτεται το τελωνείο.

Καλημέρα. Παράγγειλα και για τη σύζυγο αυτό=http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html
Είναι καλό τηλέφωνο? Το Wi-Fi του θα είναι επίσης καλό? Γιατί το θέλει για ίντερνετ κυρίως αλλά και για παιχνίδια από Play Store.

Πολύ καλη επιλογή το έχω πάρει και στη δικιά μου.
Πάντως η γυναικεία γκρίνια ξεπερνά και το καλυτερο κινητό, οποτε οπλίσου με υπομονή.

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό με χαρακτηριστικά που το συγκεκριμένο τα καλύπτει, αλλά το θέλω για προσωπική χρήση, και θέλω να ρωτήσω (αστειευόμενος) αν αυτό είναι απαγορευτικό, αφού εσείς το αγοράσατε για τις γυναίκες σας.

Πέρα από το αστείο, βλέπω ότι έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά (οκταπύρηνο, 6592, 2GB, Gorilla, 2500, 13/5 κλπ) και σχετικά χαμηλή τιμή.
Παραγγείλατε και κάποιο αξεσουάρ επιπλέον ή root κλπ;

Φίλε tiniakos, έτσι είναι όπως το λες, δεν γλυτώνουμε τη γκρίνια! Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Φίλε makfil, εγώ πήρα τη leather case.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Καλημέρα. Παράγγειλα και για τη σύζυγο αυτό=http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html
Είναι καλό τηλέφωνο? Το Wi-Fi του θα είναι επίσης καλό? Γιατί το θέλει για ίντερνετ κυρίως αλλά και για παιχνίδια από Play Store.

Δεν το έχω το τηλέφωνο αλλά από ότι διαβάζω στο myphone Είναι πολύ καλό αλλά πάσχει από λογισμό οπότε ετοιμάσου για αλλαγή και αναζήτηση καλύτερης ρομ. Κάνε από Τώρα την αναζήτηση μην ψάχνεις τελευταία ώρα .

Ωχ με άγχωσες τώρα, είναι σημαντικό? θα είναι χάλια να παραμείνει με την ίδια ρομ? έχεις κανένα οδηγό αλλαγής ρομ (για αρχάριους)? γιατί δεν έχω μπει τόσο βαθιά σε αυτόν τον τομέα.

Ωχ με άγχωσες τώρα, είναι σημαντικό? θα είναι χάλια να παραμείνει με την ίδια ρομ? έχεις κανένα οδηγό αλλαγής ρομ (για αρχάριους)? γιατί δεν έχω μπει τόσο βαθιά σε αυτόν τον τομέα.

Μην κωλωνεις σε τιποτα..
Για το συγκεκριμένο κινητο υπαρχουν πολλες επιλογες για ρομ και ολα γινονται ευκολα.
Ας σου ερθει με το καλο και εδω ειμαστε .
Την συσκευη την ειχα για ενα μηνα περιπου και αν εξαιρέσεις την μετρια του καμερα ( που μπορει να γινει καλυτερη με αλλαγη rom ) κατα τα αλλα ειναι πολυ γρηγορο και smooth.
Σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει προς το παρον κατι καλυτερο

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό με χαρακτηριστικά που το συγκεκριμένο τα καλύπτει, αλλά το θέλω για προσωπική χρήση, και θέλω να ρωτήσω (αστειευόμενος) αν αυτό είναι απαγορευτικό, αφού εσείς το αγοράσατε για τις γυναίκες σας.

Πέρα από το αστείο, βλέπω ότι έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά (οκταπύρηνο, 6592, 2GB, Gorilla, 2500, 13/5 κλπ) και σχετικά χαμηλή τιμή.
Παραγγείλατε και κάποιο αξεσουάρ επιπλέον ή root κλπ;

Αν δεν εισαι απαιτητικός χρηστης της καμερας του τοτε θα σε καλυψει και ως βασικη συσκευή,
Wifi ,gps, bluetooth, και η σπιρταδα του πιστευω πως θα σε ικανοποιήσουν.
Ο μικρος εσωτερικος του χωρος διαρθρώνεται με την προσθηκη sd.
Μπορεις να το παραγγειλεις με root δινοντας 3 δολλαρια παραπανω .
Κατα 90% θα χρειαστει να βαλεις αλλη ρομ αλλα αυτο εξαρταται και απο την εκδοση που εχουν σημερα περασμενη ( εχουν βγει αρκετες αναβαθμισεις και εκδοσεις και δεν παρουσιάζουν τα θεματα που ειχαν οι πρωτες συσκευες που αγοράστηκαν πριν μηνες)

Last edited:

Αν δεν εισαι απαιτητικός χρηστης της καμερας του τοτε θα σε καλυψει και ως βασικη συσκευή,
Wifi ,gps, bluetooth, και η σπιρταδα του πιστευω πως θα σε ικανοποιήσουν.
Ο μικρος εσωτερικος του χωρος διαρθρώνεται με την προσθηκη sd.
Μπορεις να το παραγγειλεις με root δινοντας 3 δολλαρια παραπανω .
Κατα 90% θα χρειαστει να βαλεις αλλη ρομ αλλα αυτο εξαρταται και απο την εκδοση που εχουν σημερα περασμενη ( εχουν βγει αρκετες αναβαθμισεις και εκδοσεις και δεν παρουσιάζουν τα θεματα που ειχαν οι πρωτες συσκευες που αγοράστηκαν πριν μηνες)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Τα Asus τα βλέπω και εγώ αυτό με τον 2ghz με φρενάρει λίγο η μπαταρία του θα την ήθελα λίγο πιο μεγάλη. Από ότι διαβάζω με βαριά χρήση την μέρα δύσκολα την βγάζει. Κατά τα άλλα είναι τρομερό και με κορυφαία ποιότητα.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Τα Asus τα βλέπω και εγώ αυτό με τον 2ghz με φρενάρει λίγο η μπαταρία του θα την ήθελα λίγο πιο μεγάλη. Από ότι διαβάζω με βαριά χρήση την μέρα δύσκολα την βγάζει. Κατά τα άλλα είναι τρομερό και με κορυφαία ποιότητα.

Νομίζω ότι η διαχείριση του ΑΤΟΜ, είναι που μετράει, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα με την μπαταρία.

ότι θέλεις να μάθεις εδώ

Το παρήγγειλα προχθές 16gb 2ghz απο vickmall. Στα χρήματα που ζητάει νομίζω δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όσο αφορά τη μπαταρία, για τη χρήση που κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω θέμα.
Όταν λέμε βαριά χρήση εννοούμε παιχνίδια και όλα ανοιχτά?

Από την εμπειρία μου με το minideal, αν επιλέξεις Singpost και όχι Dhl για την αποστολή, δε χρειάζεται κάποια άλλη επισήμανση, παρακάμπτεται το τελωνείο.

Δεν παρακάμπτεται, απλά δεν ασχολούνται.

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το παρήγγειλα προχθές 16gb 2ghz απο vickmall. Στα χρήματα που ζητάει νομίζω δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όσο αφορά τη μπαταρία, για τη χρήση που κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω θέμα.
Όταν λέμε βαριά χρήση εννοούμε παιχνίδια και όλα ανοιχτά?

όταν με το καλό παραλάβεις άνοιξε νέο θέμα, κι εγώ από τον Σεπτέμβρη που επιστρέφω Αθήνα το έχω στα υπόψη για αγορά .....

Ναι, όταν με το καλό.
Πληροφοριακά τό συγκεκριμένο site έχει δυο επιλογές για free shipping. NL post και SG post. Σε ερώτηση μου για το πιο απο τα δυο επιλέγω μου απάντησαν ότι δεν έχει σημασία. Έτσι διάλεξα nl post και μετά κατάλαβα τη διαφορά. Δεν μπορείς να κάνεις tracking του δέματος. Δεν παρέχεται απο nl post για την Ελλάδα. Οπότε μια μικρή ανησυχία υπάρχει.

Μη νομίζεις οτι έχει διαφορά το tracking. Απο τη στιγμή που θα φύγει απο Κίνα και μέχρι να μπει στην Ελλάδα, καμία απο τις δύο εταιρίες δεν δίνει πληροφορίες πέρα απο το οτι είναι στο δρόμο.

Μη νομίζεις οτι έχει διαφορά το tracking. Απο τη στιγμή που θα φύγει απο Κίνα και μέχρι να μπει στην Ελλάδα, καμία απο τις δύο εταιρίες δεν δίνει πληροφορίες πέρα απο το οτι είναι στο δρόμο.

ακριβώς έτσι η πληροφορία που λαμβάνεις η αρχική είναι ITEM Conta - dispatched to overseas και η τελική arrived from overseas....