Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Καλημέρα σε όλους σας. Στην λίστα αυτή καλό είναι να προστεθεί και άλλο ένα site που έχει φανεί αξιόπιστο - Coolicool . Το merimobiles προσωπικα δεν μου έχει φερθεί σωστά και θεωρώ ότι με κοροΐδεψε. Ουσιαστικά είναι να μην σου κάτσει η στραβή στη τελική....!

Το coolicool έχει το εξής θετικό.
Στέλνει όλες τις παραγγελίες με ολλανδικό tracking number πράγμα που βρίσκω πιο καθησυχαστικό για αυτούς που φοβούνται τελωνείο και επισης κάνουν πιο γρήγορη παράδοση.
Από Κίνα Ολλανδία και μετά Ελλάδα σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες.
Κοινώς εάν δεν καθυστερήσουν τα ελτα έχεις το πακέτο σου σε δύο βδομάδες.

Γενικά έχω παρατηρήσει πως το minideal, εξαιρουμένων μεμονομένων προσφορών, είναι το πιο φθηνό στα πιο επώνυμα (π.χ: Xiaomi, ZTE, Huawei).

Επειδή έχω παρόμοιο lenovo, να περιμένεις ένα ποιοτικό στη κατασκευή του κινητό που συνδυάζει διπλάσια μπαταρία από τα αλλά με ένα ικανοποιητικό επεξεργαστη που δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια. Υπάρχουν όμως πολύ πιο δυνατοί και ακριβοί επεξεργαστές σε αλλά κινητά.
Αν στο τηλέφωνο έχουν περάσει μια καλή έκδοση software, πιστεύω πως θα έχεις ένα λίγο "χοντρούτσικο" κινητό που θα βγάζει άνετα 48 ώρες σχετικά εντατικής χρήσης. Μόνο κατά, το 1 GB RAM που πλέον φτάνει μόνο για να τρέχουν τα πολύ βασικά και αν θες το κάτι παραπάνω σαν χρήστης θα ζοριζεται.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε κοντινές τιμες υπάρχουν κάποια κινητά με 2gb ram αλλά τη μισή μπαταρία. Π.χ. TCL(Alcatel) S950 και το Huawei hero, ίσως και άλλα.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

http://www.minideal.net/lenovo-p780...d-core-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp.html

Τι άποψη έχετε για το κινητό αυτό;

Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτή την τιμή πάνω κάτω;
Στα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις μοντέλο της Lenovo που κυκλοφόρησε τώρα -> LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 155 τελική! Μάλιστα αυτό είναι καλύτερο, χειρότερο μόνο σε μπαταρία (2500mAh)

Θα κυκλοφορήσει Oneplus One killer από την IUNI...

iuni-u3-official-01-570.jpg

Το IUNI U3 έχει 5.5 ιντσών QHD (2560 x 1440 pixels) οθόνη κατασκευασμένη από τη Sharp με 538 ppi και πολύ λεπτά bezels, με την αναλογία οθόνης-συσκευής να φτάνει στο εντυπωσιακό 77%. Έχει Qualcomm Snapdragon 801 SoC με 2.5GHz quad-core CPU, Adreno 330 GPU και 3GB RAM ενώ η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 32GB. Η κυρίως κάμερα είναι στα 13MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας ενώ μπροστά έχει 4MP UltraPixel, ίδια με το HTC One M7.

http://techblog.gr/mobile/iuni-u3-5-5-qhd-display-3gb-ram-325-dollars-9876/

Μεγάλη ποικιλία συσκευών με ολοένα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και εύρος τιμών. Με το service? Ίσως έχει απαντηθεί αλλά τα κινεζικά που πανε? κάπου στην Ευρώπη η πίσω στη Κίνα? Επίσης μάρκες όπως Lenovo ή Huawei πάνε σε ελληνικό service π.χ Γερμανός που τα εμπορεύεται ή πρέπει να είναι αγορασμένα μόνο από Ελλάδα?

Μεγάλη ποικιλία συσκευών με ολοένα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και εύρος τιμών. Με το service? Ίσως έχει απαντηθεί αλλά τα κινεζικά που πανε? κάπου στην Ευρώπη η πίσω στη Κίνα? Επίσης μάρκες όπως Lenovo ή Huawei πάνε σε ελληνικό service π.χ Γερμανός που τα εμπορεύεται ή πρέπει να είναι αγορασμένα μόνο από Ελλάδα?
Ότι αγοράζεις από Κίνα, πάει Κίνα, μιας και μόνο εκεί ισχύει η εγγύηση. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες. Τώρα εάν αγοράσεις κινέζικο από σκρουτζομάγαζο, πάλι πάει Κίνα, με δικά σου έξοδα συνήθως. Οπότε το πληρώνεις και πιο ακριβά και τραβάς ότι και όλοι όσοι έχουμε αγοράσει από Κίνα. Αν πάρεις κινητό πχ Lenovo από Κίνα και από τον επόμενο μήνα που θα έρθουν επίσημα Ελλάδα, το πας για σέρβις, η εγγύηση της Κίνας δεν σε καλύπτει Ελλάδα, γιατί όταν το αγόρασες δεν είχε εισαχθεί από την μαμά εταιρεία. Εδώ πάνε μόνο όσα έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση.

Αγορές από γνωστά κινέζικα καταστήματα θα έχουν υποστήριξη για τον ένα χρόνο εγγύησης, πρόβλημα ότι το πήγαινε έλα παίρνει πολλές μέρες. Ένα zopo που αγόρασε φίλος επεστράφη στο minideal μετά από μερικούς μήνες, εστάλη ως συστημενο γράμμα, 6,5 έξοδα. Θα το αντικαταστήσουν ή επισκευάσουν και θα το στείλουν με έξοδά τους. Αλλά θα πάρει βδομάδες.

Ήθελα ένα 5.5' + για να αλλάξω ένα hero 9300+ ουσιαστικά είναι το zopo z900s (5.2' με 512mb και 4gb rom) το οποίο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Τελικά περιμένω το Asus zenfone 6 ( 6' 720p με 2gb/16gb και για αλλαγή Intel atom z2580) στα 180 ευρώ. Έχει Android 4.3 αλλά θα δώσει 4.4 kitkat πολύ σύντομα, πιθανόν πριν το παραλάβω. Μάλιστα η Asus στην σελίδα της στην Ινδία, που πρόσφατα το έκανε παρουσίαση, μετά τη Κίνα και Φιλλιπιννες, υποσχέθηκε και Android L (όταν βγει) .

Last edited:
Ότι αγοράζεις από Κίνα, πάει Κίνα, μιας και μόνο εκεί ισχύει η εγγύηση. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες. Τώρα εάν αγοράσεις κινέζικο από σκρουτζομάγαζο, πάλι πάει Κίνα, με δικά σου έξοδα συνήθως. Οπότε το πληρώνεις και πιο ακριβά και τραβάς ότι και όλοι όσοι έχουμε αγοράσει από Κίνα. Αν πάρεις κινητό πχ Lenovo από Κίνα και από τον επόμενο μήνα που θα έρθουν επίσημα Ελλάδα, το πας για σέρβις, η εγγύηση της Κίνας δεν σε καλύπτει Ελλάδα, γιατί όταν το αγόρασες δεν είχε εισαχθεί από την μαμά εταιρεία. Εδώ πάνε μόνο όσα έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση.
Τα σκρουτζομάγαζα δεν πουλάνε κινέζικα, με αυτήν την έννοια. Τα κινέζικα που πουλάνε είναι γνωστές μάρκες (ZTE, Huawei, Lenovo), και συνήθως υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Σε κάθε προιόν που πουλάνε συνήθως γράφεται κάπου δίπλα: "Εγγύηση Ευρωπαικής Αντιπροσωπείας", που συνήθως σημαίνει και τοπική ελληνική αντιπροσωπεία, που δέχεται το service αφού πρόκειται για προιόν που αγοράστηκε από ευρωπαικό κράτος. Αν δεν γράφεται τίποτα για Ευρωπαική Εγγύηση, σε όλα υπάρχει τηλέφωνο του σκρουτζομάγαζου που μπορεί κάποιος να ρωτήσει τους όρους της εγγύησης. Φυσικά πουλάνε και προιόντα πιο άγνωστα χωρίς ελληνική αντιπροσωπεία (όπως το tablet που αγόρασα πρόσφατα), αλλά εκεί το service το αναλαμβάνει το κατάστημα. Τώρα, αν το στέλνει στην Κϊνα, δεν ξέρω. Αλλά ο πελάτης πάντως δεν κάνει τίποτα, και δεν πληρώνει τίποτα.

Ήθελα ένα 5.5' + για να αλλάξω ένα hero 9300+ ουσιαστικά είναι το zopo z900s (5.2' με 512mb και 4gb rom) το οποίο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Τελικά περιμένω το Asus zenfone 6 ( 6' 720p με 2gb/16gb και για αλλαγή Intel atom z2580) στα 180 ευρώ. Έχει Android 4.3 αλλά θα δώσει 4.4 kitkat πολύ σύντομα, πιθανόν πριν το παραλάβω. Μάλιστα η Asus στην σελίδα της στην Ινδία, που πρόσφατα το έκανε παρουσίαση, μετά τη Κίνα και Φιλλιπιννες, υποσχέθηκε και Android L (όταν βγει) .

Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα αλλά με παραφουσκωμένη τιμή...

https://www.skroutz.gr/s/5244852/Asus-Zenfone-6-A600CG-16GB.html?keyphrase=Asus+zenfone+6

Κινέζικα καταστήματα σαν το minideal και τα παρόμοια τα θεωρώ ισάξια με τα καλύτερα σκρουτζομάγαζα.
Για 5,5" πρεπει πρέπει να δεις και το http://www.minideal.net/original-xi...-5-5-2gb-ram-8gb-rom-android-4-2-miui-v5.html

Δυνατό του χαρτί το miui android και η υποστήριξη του από την ελληνική ομάδα:
https://xiaomi-miui.gr

Και όλα τα Asus διαθέσιμα σε καλές τιμές:
http://www.minideal.net/cell-phone/brand-cell-phone/asus-smartphone.html

Υπαρχουν κι άλλα καλά καταστήματα, απο το συγκεκριμένο έχω κάνει πολλές αγορές για φίλους που θα τις χαρακτηριζα άψογες, αλλά μια δύο βδομάδες ή και παραπάνω είναι συνηθισμένος χρονιές παράδοσης.

Last edited:
Είμαι σε αναμονή περιμένω το xiaomi note πιστεύω έκανα καλή επιλογή από vickmall .

Πρέπει να είσαι μεγάλο κορόιδο να αγοράσεις από Ελλάδα το Asus. Δεν αγοράζω καλύτερα δύο από Κίνα να έχω και ανταλλακτικά .

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αγοράσει, μαζί με το Asus που περιμένω, 2 τηλέφωνα και 4 tablet από Κίνα , φυσικά δεν τα έχω όλα ακόμα στην κατοχή μου αλλά είμαι υπερευριστημενος για το τι πλήρωσα και τι πήρα.

Αδέλφια, καλησπέρα..
Μια βοήθεια για επιλογή κινητού.
Θέλω ένα (δευτερο) κινητό για τη δουλειά ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από 5', με πολύ καλή επίδοση σε gps και εξαιρετική λήψη με wifi. Και αν έχει και 'καλη' μπαταρία ακόμα καλύτερα (και αξιοπρεπή κατασκευη)
Τι προτάσεις υπάρχουν;

Για πολυ καλές επιδόσεις σε gps συνίσταται Qualcomm επεξεργαστής.
Δεν υπάρχουν πολλές φθηνές επιλογές.
Δε τα xiaomi, τα mi2 και red rice 1S.

σε ευχαριστω για την απαντηση, νομιζω οτι mi2s αποσυρθηκε, παντου το βλεπω out of stock