Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Παιδιά να ζητήσω και εγώ τα φώτα σας για κινητό από Κίνα που θέλω να πάρω για την γυναίκα μου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

1) Οθόνη : 5 - 5.5 ιντσών
2) Χρήση : Κυρίως Internet (facebook, email, instagram , τα γνωστά), αλλά να ειναι σβέλτο (φαντάζομαι τουλάχιστον 4πύρηνο με καλή διαχειρηση πόρων)
3) Budget : Μέχρι 150-170 Ευρώ
4) Καλό Wifi και αξιοπρεπής φωτογραφική μηχανη
5) Με βάση reviews και ει δυνατόν προσωπικές εμπειρίες να ειναι αξιόπιστο

Καποια πρόταση ;

Last edited:
Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Παιδιά να ζητήσω και εγώ τα φώτα σας για κινητό από Κίνα που θέλω να πάρω για την γυναίκα μου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

1) Οθόνη : 5 - 5.5 ιντσών
2) Χρήση : Κυρίως Internet (facebook, email, instagram , τα γνωστά), αλλά να ειναι σβέλτο (φαντάζομαι τουλάχιστον 4πύρηνο με καλή διαχειρηση πόρων)
3) Budget : Μέχρι 150-170 Ευρώ
4) Καλό Wifi και αξιοπρεπής φωτογραφική μηχανη
5) Με βάση reviews και ει δυνατόν προσωπικές εμπειρίες να ειναι αξιόπιστο

Καποια πρόταση ;
[h=1]XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch HD IPS Screen - 158 τελική. Πάρα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά που δίνεις, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία.[/h]

περναει χωρις τελωνειο αυτο ?
Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ασφάλεια τελωνείου (εάν τελικά πληρώσεις τελωνείο, σου το πληρώνουν αυτοί ;) ). Όλα τα αντικείμενα εκτός ΕΕ θεωρητικά περνάνε τελωνείο, απλώς ελέγχουν όσα προλαβαίνουν οι υπάλληλοι στο τελωνείο.

To Alcatel idol X S950 με κόκκινο καπάκι πωλείται ως TCL στη Κίνα στη μισή ακριβώς τιμή. Αγοράστηκε για γυναίκα της οικογένειας. Εξαιρετικές διαστάσεις, καλή 5" οθόνη, 4πυρηνο με 2gb RAM.
150 ή λιγότερα. Από το minideal, ήρθε με Alcatel ROM.
(Αναφέρω ότι ένα που είχε αγοραστεί παλιότερα από φίλο, σε update OTA του πέρασε κινέζικη αναβάθμιση, μάλλον πρόκειται για ατυχία).

Lenovo S860.
Tρέξτε να προλάβετε να το πάρετε από Ελλάδα στον Κωτσόβολο!!!
Μόνο 299 ,ακριβως τα διπλά από όσα το πουλάνε τα Κινεζομάγαζα αλλά το δικό μας έχει...........2Gb Ram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.kotsovolos.gr/site/mobil...utm_campaign=nlwknd18_140905_smartphonelenovo
και η τιμη στο minideal
http://www.minideal.net/lenovo-s860...4000mah-battery-with-5-3-inch-ips-screen.html

Παρήγγειλα και περιμένω αυτό για την σύζυγο, η οποία κατά βάση έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις από μια ανάλογη συσκευή ... ... η κριτική στο myphone.gr ήταν πολυ ενθαρρυντική, το τηλέφωνο είναι φοβερά λεπτό και κομψό... όταν το παραλάβω θα ανεβάσω εντυπώσεις... επειδή και γω δεν έχω πολυ-ασχοληθεί θέλω να ρωτήσω αν είναι εφικτό να περάσω μια cyanogen ή miui ρομ ... εννοώ, όλες αυτές οι ρομ δεν έχουν εκδόσεις για συγκεκριμένα τηλέφωνα ; ή το γεγονός ότι το δικό μου έχει την 4.2.2, το κάνει εξ επαγωγής υποψήφιο να δεχθεί οιαδήποτε ρομ ;;;

Και το Zenfone 5 στα 199 ευρώ...

(Δεν έχω τσεκάρει τιμές Κίνας για τα δύο αυτά).
Το Asus το έχω εδώ και 3 εβδομάδες και πραγματικά είναι φοβερό. Στα 139 απο κίνα με τα γνωστά δώρα silicone case kai screen protector.
Αναβάθμιση λογισμικού κάθε εβδομάδα σχεδόν απο την Asus. Δεν ψάχνεις για άλλες rom απο τη στιγμή που η δικιά τους δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Και επιτέλους δουλεύουν και οι 2 sim χωρίς προβλήματα!!!!

Αρχικά δεν πρόσεξα το λινκ που παραθέτεις για το asus. Με 139 το δικό μου είναι με 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη.

Last edited:
Καλημερα ναι μπορει να φαινεται ακριβο αλλα ο επεξεργαστης ειναι intel και ειναι σχεδον ισαξιος με τους mediatek οκταπυρηνους. Εαν δεν ειχα το xiaomi redmi....

Για 140 το asus είναι τζάμπα ο ιντελ όπως ανέφερε και ο φίλος χτυπάει άνετα οκταπυρηνους και η Asus παρέχει φοβερή υποστήριξη με συνεχόμενα update .

Για οθόνη 5" το σώμα της συσκευής με διαστάσεις 148.2 x 72.8 x 10.34 mm εκτός από πολύ μεγάλο είναι και εκτός εποχής.
Εδώ και πολύ καιρό οι διαστάσεις των 5ιντσων κινητών βρίσκονται σε διαστάσεις 139-141Χ68-70Χ7-8mm

Παρήγγειλα και περιμένω αυτό για την σύζυγο, η οποία κατά βάση έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις από μια ανάλογη συσκευή ... ... η κριτική στο myphone.gr ήταν πολυ ενθαρρυντική, το τηλέφωνο είναι φοβερά λεπτό και κομψό... όταν το παραλάβω θα ανεβάσω εντυπώσεις... επειδή και γω δεν έχω πολυ-ασχοληθεί θέλω να ρωτήσω αν είναι εφικτό να περάσω μια cyanogen ή miui ρομ ... εννοώ, όλες αυτές οι ρομ δεν έχουν εκδόσεις για συγκεκριμένα τηλέφωνα ; ή το γεγονός ότι το δικό μου έχει την 4.2.2, το κάνει εξ επαγωγής υποψήφιο να δεχθεί οιαδήποτε ρομ ;;;

Το κινητό κοστίζει 0.80 $ ή είναι λάθος του site;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Attachments

• wico.jpg
    wico.jpg
    93.9 KB · Views: 154