Καλημέρα κι από μένα παιδιά!
Μετά από πολύ διάβασμα σε διάφορες σχετικές σελίδες του φόρουμ, εχω καταλήξει ότι αξίζει τον κόπο να πάρω ένα κινητό από κινέζικο σάιτ. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει το Huawei Honor 3C και το Asus Zenfone 5. Προφανώς κινούμαι βάσει αυτού του μπάτζετ, ίσως αν έκανα μία υπέρβαση να ήταν μόνο για τα πολύ ανερχόμενα (απ' ο,τι έχω καταλάβει εδω) Xiaomi. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, πολύ ευχαρίστως. Με ενδιαφέρει περισσότερο η αξιοπιστία του hardware ή/και του υλικού κατασκευής, αν φυσικά υπάρχει καμιά διαφορά σε αυτά τα επίπεδα.
Αυτό, όμως, που με απασχολεί περισσότερο κι από την ίδια την επιλογή του κινητού είναι το...τι κάνω αφού το παραλάβω ή το τι πρέπει να ζητήσω από το κατάστημα που θα το παραγγείλω (minideals, vickmore, coolicool, merimobiles), προτού μου το στείλουν...Διαβάζω συνέχεια για ένα...root, το οποίο προφανώς όλοι το θεωρούν δεδομένη γνώση και δε βρίσκω κάπου να εξηγείται (κάτι σαν format μου μουρίζει)!
Αν δηλαδή πάρω ένα κινητό από εκείνα τα σάιτ, μπορώ απλά να του βάλω τη sim Μου και να έχω ένα λειτουργικό κινητό ή πρέπει να κάνω μία σειρά αλλαγών στο λογισμικό; Είδα σε σελίδα προϊόντος στο minideal να ζητάνε πολλοί αγοραστές διάφορες αλλαγές/προσθέσεις στη συσκευή τους προτού τους τη στείλουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον αναλάβει ρόλο διαφωτιστή!