Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Μεγειές, καλοδούλευτο!!

ευχαριστώ,δεν έχει έρθει ακόμη,ελπίζω να συνηθίσω το μέγεθος έτσι ώστε η μετάβαση στο g3 να είναι ομαλή

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

ευχαριστώ,δεν έχει έρθει ακόμη,ελπίζω να συνηθίσω το μέγεθος έτσι ώστε η μετάβαση στο g3 να είναι ομαλή

Πολύ καλή επιλογή!

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Από τα πιο ωραία τηλέφωνα καλορίζικο. Έκανες πολύ καλή επιλογή.

ευχαριστώ,όντως είναι πολύ ωραίο αν και θα μπορούσε να ήταν μικρότερο

Ευχαριστω.
Απο Ebay ?

από merimobiles,αν και το βρήκα και στα 220 από άλλο κατάστημα προτίμησα το merimobiles γιατί είναι κάπως ποιο αξιόπιστο,α το βρήκα και από Ελλάδα στην εκπληκτική τιμή τον 480 ευρώ

Last edited:
Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

από merimobiles,αν και το βρήκα και στα 220 από άλλο κατάστημα προτίμησα το merimobiles γιατί είναι κάπως ποιο αξιόπιστο,α το βρήκα και από Ελλάδα στην εκπληκτική τιμή τον 480 ευρώ

Από ποιο μαγαζί το βρήκες φθηνότερο;; Ποιος εκπληκτικός Έλληνας έμπορος το πουλάει σε αυτήν την εκπληκτική τιμή;;

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Από ποιο μαγαζί το βρήκες φθηνότερο;; Ποιος εκπληκτικός Έλληνας έμπορος το πουλάει σε αυτήν την εκπληκτική τιμή;;

coolicool,themrgadget.gr

Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Παιδιά πείτε και καμία εντύπωση από το λογισμικό κάθε συσκευής.
1. Ποσά κινέζικα υπάρχουν στο μενού
2. Ύπαρξη δυνατότητας ΟΤΑ update κ.λ.π
3. Ευκολία και διαθεσιμότητα custom ROM
4. Εντυπώσεις από οθόνη κάμερα και ταχύτητα
Και γενικά ότι θετικό ή αρνητικό βλέπετε

Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Αν σου πω πως για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται καλά αυτή η μάρκα; :flipout:

Το έχεις εσύ;

Το μόνο που δεν μου κάθεται καλά είναι το όνομα: Ακούς εκεί "Technology Happy Life"! To γράφουν και φαρδύ-πλατύ στη ράχη του κινητού. Πιο κινεζιά δεν γίνεται :p

Δεν το έχω αλλα διαβάζω οτι είναι απο τα πιο απροβλημάτιστα κινητά. Το είχα στη λίστα κάποια στιγμή αλλά το...ειδύλλιο δεν προχώρησε για άσχετο λόγο.