Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Αν το κάνω,θα χάσω το ρουτάρισμα και τα Ελληνικά?

μη σε πάρω στο λαιμό μου, δε ξέρω!

Πάντως όλοι προτείνουν μετά από αλλαγή rom την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δε ξέρω γιατί.

Είναι λίγο περίεργο πάντως αυτό που συμβαίνει, μήπως έπεσες σε ελαττωματική μπαταρία? Ζήτησε τους αντικατάσταση.

Αν είσαι ρουταρισμένος δε μπορείς με το titanium backup να κόψεις κάποιες διεργασίες που πιθανόν σου τρώνε την μπαταρία?

Η γνώμη μου είναι πάρε ένα πλήρες backup από recovery και δοκίμασε άλλη ρομ

Ρε παιδιά,τι βρωμάει σε αυτό?
Too good to be true!!!
http://www.pandawill.com/mlais-mx59...-ips-fhd-screen-android-42-golden-p89553.html
Σε άλλο Κινεζικο (Merimobiles) το έχουν 249
http://www.merimobiles.com/mlais-mx59-5-0-inch-dualsim-smartphone_p/meri7864.htm

Σήμερα το παρέλαβα.
Τα σχόλιά μου είναι για ένα κινητό αξίας 101 ευρώ οπότε σαν τέτοιο,το τηλέφωνο δεν παίζεται.
Τζάμι μπροστά από την οθόνη και όχι το απαράδεκτης ποιότητας ΠΛΑΣΤΙΚΟ που εχει το Xiaomi Hongmi 1s που το πατάς και βουλιάζει.
Η ανάλυση της οθόνης άριστη με πολύ καλή την μπροστινή φωτογραφική μηχανη και καλή την πίσω.
Η Ελληνική γλώσσα τρέχει απροβλημάτιστα.
Wifi καλό,GPS δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Σερφάρισμα γρήγορο τόσο με 3G όσο και με WiFi.
Εκεί που τρελλάθηκα ήταν όταν για πρώτη φορά πήγα να γράψω διεύθυνση στον browser.Άρχισε να γράφει μόνο του οτι ήθελε και δεν σταματούσε με κανένα κουμπί.Εβγαλα την μπαταρία για να κλείσει.
Επανεκκίνηση,sms,ξανα τα ίδια.
Ξανα βγάλσιμο μπαταριας,Ρυθμισεις και βουαλά.
Έχει μια @@!$#@$5 ρύθμιση για γράψιμο με φωνή.Απενεργοποίηση και το πρόβλημα λύθηκε.
Από το μεσημερι μεχρι τώρα δεν ξανασχολήθηκα μαζί του μόλιςτέλειωσε η μπαταρία.
Περισσότερα για την μπαταρία και την ποιότητα των κλήσεων,αύριο που θα ασχοληθώ μαζί του όλη την ημέρα.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Εγω εχω να πω οτι μεχρι να ψαχτω περισσοτερο φοβομουν τα κινεζικα τηλεφωνα. Ψαχνοντας σε κινεζικα καταστηματα ειδα απο αγνωστες μαρκες μεχρι γνωστες που εχουν κυκλοφορησει και στην Ελλαδα με μεγαλη επιτυχια (zte, huawei)

Σιγουρα το να παρεις ενα no name κινεζικο δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη αλλα με καποια χρηματα περισσοτερο πραγματικα μπορεις να αγορασεις μια χαρα συσκευες!

Για μενα απο τις καλυτερες και πιο ποιοτικες συσκευες ειναι η oppo και για αυτο προχωρησα στην αγορα του find 5 χωρις να το εχω μετανιωσει στιγμη.Μια ακομα φανταστικη συσκευη ειναι το xiaomi mi3 αλλα συγκρινοντας το με το oppo προτιμησα το δευτερο και ας υστερω σε χαρακτηριστικα μιας και η κατασκευη και εμφανιση ειναι εντελως αλλου..(αν εχετε τη δυνατοτητα να τα βαλετε διπλα διπλα οπως εγω θα το καταλαβετε και εσεις)

Επισης το zte nubia 5s εχει τον snapdragon 800 με χαρακτηριστικα οπως το xiaomi mi3, το find 7a (υπεροχο μιας κ το εχει ενας φιλος αλλα μεγαλο για τα γουστα μου)

Οσο για το sar (μεγαλη κουβεντα) συγκεκριμενα στο εγχειριδιο του oppo αναφερει τις τιμες για σωμα και κεφαλι.

Αρα υπαρχουν ποιοτικες και μη συσκευες σε ολες τις εταιριες και ο καθενας αποφασιζει με την τσεπη και τις δυνατοτητες που θελει..

Φιλος αγορασε με 180 ενα samsung για το γιο του (δεν θυμαμαι ποιο ) με αναλυση 480 Χ 800 και 1 gb ραμ, αν αυτο ηταν κινεζικο ποσα θα δινατε??

Ούτε 70

Σήμερα το παρέλαβα.
Τα σχόλιά μου είναι για ένα κινητό αξίας 101 ευρώ οπότε σαν τέτοιο,το τηλέφωνο δεν παίζεται.
Τζάμι μπροστά από την οθόνη και όχι το απαράδεκτης ποιότητας ΠΛΑΣΤΙΚΟ που εχει το Xiaomi Hongmi 1s που το πατάς και βουλιάζει.
Η ανάλυση της οθόνης άριστη με πολύ καλή την μπροστινή φωτογραφική μηχανη και καλή την πίσω.
Η Ελληνική γλώσσα τρέχει απροβλημάτιστα.
Wifi καλό,GPS δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Σερφάρισμα γρήγορο τόσο με 3G όσο και με WiFi.
Εκεί που τρελλάθηκα ήταν όταν για πρώτη φορά πήγα να γράψω διεύθυνση στον browser.Άρχισε να γράφει μόνο του οτι ήθελε και δεν σταματούσε με κανένα κουμπί.Εβγαλα την μπαταρία για να κλείσει.
Επανεκκίνηση,sms,ξανα τα ίδια.
Ξανα βγάλσιμο μπαταριας,Ρυθμισεις και βουαλά.
Έχει μια @@!$#@$5 ρύθμιση για γράψιμο με φωνή.Απενεργοποίηση και το πρόβλημα λύθηκε.
Από το μεσημερι μεχρι τώρα δεν ξανασχολήθηκα μαζί του μόλιςτέλειωσε η μπαταρία.
Περισσότερα για την μπαταρία και την ποιότητα των κλήσεων,αύριο που θα ασχοληθώ μαζί του όλη την ημέρα.

Καλορίζικο φίλε μου εδώ http://www.needrom.com/phone-roms/mlais/mx59/ έχει ρομ αν θέλεις να περάσεις άλλη. Πριν κάνεις οτιδήποτε βάλε cwm recovery και πάρε backup την ρομ που φοράς τώρα

Σ´ευχαριστώ πολύ.
Για δεύτερο τηλέφωνο,μιά χαρά είναι,δεν μπλέκω ποτέ με ρομ.
Κανένα ρουτάρισμα,ευχαρίστως να το έκανα αν έβρισκα έναν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ τρόπο που να μην μου πάρει πάνω από 5 λεπτά διάβασμα για το πως να το κάνω.

Σ´ευχαριστώ πολύ.
Για δεύτερο τηλέφωνο,μιά χαρά είναι,δεν μπλέκω ποτέ με ρομ.
Κανένα ρουτάρισμα,ευχαρίστως να το έκανα αν έβρισκα έναν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ τρόπο που να μην μου πάρει πάνω από 5 λεπτά διάβασμα για το πως να το κάνω.

καλό ειναι να δοκιμάζεις ρομ να δεις ποια τεροάζει καλήτερα στο τηλέφωνο . πολλά κινητά έρχονται με προβληματικές ρομ ή ασχημες εμφανισιακά δεν χάνεις τιποτα να δοκιμάσεις |Αλλα πάντα να κρατάς nandroid backup από το recovery όστε να μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα σε περίπτωση προβλήματος.

καλό ειναι να δοκιμάζεις ρομ να δεις ποια τεροάζει καλήτερα στο τηλέφωνο . πολλά κινητά έρχονται με προβληματικές ρομ ή ασχημες εμφανισιακά δεν χάνεις τιποτα να δοκιμάσεις |Αλλα πάντα να κρατάς nandroid backup από το recovery όστε να μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα σε περίπτωση προβλήματος.
Oπως έγραψα και παραπάνω και πιο πάνω και ακόμα πιο πάνω,δεν χαραμίζω ούτε 5 λεπτά από τη ζωή μου γι´αυτές τις "περιπέτειες".Μια χαρά είναι το τηλέφωνο.

main-1-huawei-honor-6-25061.jpg

Huawei Honor 6 με 5" οθόνη και τις καλύτερες διαστάσεις της αγοράς

Η Huawei ανακοίνωσε το Honor 6 ή αλλιώς Glory 6, για κάποιους, που θα ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιρειών, όπως Samsung και Apple. Η συσκευή έχει κορυφαία χαρακτηριστικά, με τις διαστάσεις να ξεχωρίζουν και να σε κάνουν να το θες ακόμα πιο πολύ, αφού έχει οθόνη 5 ιντσών και διαστάσεις μόλις 139.8 Χ 68.8 Χ 6.5, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε συσκευή να έχει μικρότερο πλάτος από το κορυφαίο TechValue Iocean X7.
Το θετικό με το Honor 6 είναι ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει κορυφαίες διαστάσεις από όλες τις μεριές, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Η συσκευή θα φοράει τον επεξεργαστή της εταιρείας, Kirin 920, ο οποίος είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα απόδοσης με τον Exynos octa core της Samsung και για GPU το καινούργιο Mali-T624. Επίσης, ο Kirin 920 υποστηρίζει LTE, μέχρι και 300Mbps ταχύτητα λήψης, κάτι που δεν υποστηρίζει το chipset της Exynos με τόσο μεγάλη ταχύτητα. Για να καταλάβετε, 300Mbps αντιστοιχούν σε ταχύτητα κατεβάσματος αυτή των Dual-channel Wi-Fi.
Φυσικά, θα τρέχει Android 4.4.2 με το UI της Huawei [Emotion UI 2.3] και, "θεωρητικά", σκοράρει πιο μεγάλη βαθμολογία από τον Snapdragon 805. Η συσκευή θα έχει ανάλυση FHD, 3GB Ram, εσωτερική μνήμη 16 ή 32 GB και microSD θύρα για επέκταση της μνήμης. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει πως η συσκευή θα έχει ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στο καινούργιο chipset.
http://www.techvalue.net/smartphones/364-huawei-honor-6

Για την θερμοκρασία της συσκευής η Huawei υποστηρίζει πως χάρη στο αλουμινένιο του σασί, μπορεί να κρατηθεί πολύ χαμηλά, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες εργασίας στο hardware.
Οι πρώτες τιμες δειχνουν κόστος κατω των 300 ευρω...

Έχω πάρει ένα xiaomi από αυτούς όλα καλά

Θελει ενας φιλος να αγορασει αυτες τις δυο συσκευες που εχουν 2 sim
Το καταστημα το γνωριζετε? ειναι αξιοπιστο?
http://www.to2c.com/elephone-p10c-tf-card-solution.html

http://www.to2c.com/doogee-valencia-dg800-tf-card-solution-smartphone.html
Και εγώ έχω αγοράσει από αυτούς.
Στα αρνητικά τους είναι πως αργούν να σου στείλουν την παραγγελία σου από τρεις μέρες ως και μία εβδομάδα .
Έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια σε ότι αφορά θέματα εγγύησης αλλά αυτό ισχύει λίγο πολυ για όλους τους κινέζους .
Λεφτά πάντως δεν πρόκειται να χάσεις και σου στέλνουν αυτό που βλέπεις.

Σας ευχαριστώ!

edit:
για το θεμα τελωνειο θα πρεπει να τους πει κατι; η ξερουν αυτοι

Last edited:
Re: Κινητά Τηλέφωνα Από Κίνα

Lead 1

5Inch 5.0mm Ultrathin IPS HD Screen MTK6582 Quad core 1.3GHz Cell Phone 1GB+8GB 13.0MP Android4.4.2 3G/GPS - Black

Highlights

5.0mm Ultra-thin fuselage
5.5inch IPS HD Display screen
MTK6582 Cortex A7 quad core CPU,1.3GHz

Android 4.4.2
geekbuying-77cc17c8-f4c7-43dd-aab7-d4e3630bfb37.jpg

1GB RAM +8GB ROM
2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA850/2100MHz
Dual camera:5.0MP front camera and 13.0MP back camera with flashlight
Dual SIM Card Dual Standby

geekbuying-85cdbe6a-d720-44b5-94ba-14fd16daea8e.jpg

geekbuying-f2a6b6d5-0e53-4351-a729-6afa7225ab13.jpg

geekbuying-009b2049-2abc-4885-98c6-df535f94a6e4.jpg

What's in the box?

1 x Cellphone
1 x Earphone
1 x Battery
1 x USB cable
1 x Power adapter
1 x User manual

Brand Leagoo
Model Lead 1
Type Brand New
Form Factor Touch screen
Operating System Amdroid 4.4.2
Processor CPU:MTK6582 Cortex A7 quad core CPU,1.3GHz
RAM 1GB
ROM 8GB
Support extend card 64GB
Screen
Touch screen OGS, IPS HD capacitive Screen
Display Size(Inch) 5.5 inch
Screen Resolution 1280*720 pixels
Display Colour 16 Million
Networking GSM/WCDMA
Frequency 2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA850/2100MHz
Data transfer GPRS/HSDPA+/EDGE
WIFI YES,802.11 b/g/n
GPS Satellite Navigation GPS chip built-in, support A-GPS
Languages
English, Spanish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Italian, German,

Dutch, French, Polish, Romanian, Turkish, Russian, Arabic, Indonesian,

Malay, Thai, Vietnamese, Hindi, Hebrew, Simplified Chinese, Traditional Chinese...

SIM Slot 2
Network Standby Dual Network Standby
Network Conversation One-Party Conversation Only
Camera Dual camera: 5.0MP front camera( hardware 2.0MP) and 13.0MP back camera(hardware 8.0MP) with flashlight
Auto Focus YES
Touch Focus YES
Support Format
Audio File Format MP3, WAV, ARM
Video File Format 3GP, MP4, RMVB,AVI
Image File Format JPEG, BMP, GIF, PNG
FM Radio YES,earphone needed
TV NO
Sensor Gravity Sensor, Proximity sensor, Light sensor
Bluetooth YES,Bluetooth3.0
I/O Interface Micro USB, 3.5mm Jack, Mirco SD slot, SIM slot
Battery Type Lithium
Capacity 2200mAh
Standby Time About 2~3 days
Charger USB, Travel Charger
Input Method hand write,keyboard
Other function 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email,Messaging, wallpapers, calendar, calculator,clock, camera, Play Store, LED notification,tethering & portable hotspot, LED notification, etc
Dimensions / WxDxH 156 x 76.8 x 6.9 mm

Package
1 x Cellphone
1 x Earphones
1 x Battery
1 x USB cable
1 x Power adapter
1 x User manual

http://www.geekbuying.com/item/Lead...3-0MP-Android4-4-2-3G-GPS---Black-329316.html

Έτσι όπως το βλέπω στις φωτογραφίες μου φαίνεται κλασσική περίπτωση κινητού που πουλάνε στις λαϊκές αγορές του Πεκίνου σε τιμή χάρισμα...

Καλημέρα και από εμένα,
Διάβασα όλο το νήμα για τα κινέζικα κινιτά και λέω να σας παραθέσω την δική μου εμπειρία. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που θα το σκαλίσω το κινητό μέχρι τέλους αλλά μου αρέσει να έχει δυνατότητες και κυρίως να κάνει αυτό που θέλω να κάνω χωρίς να χρειάζεται να περιμένω.
Το προηγούμενό μου τηλέφωνο (που το είχα από το 2011) ήταν ένα HTC Desire. Το είχα τόσο καιρό και δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και πέρα από το κλασσικό τηλέφωνο, η χρήση του ήταν ως gps τόσο στο αυτοκίνητο αλλά κυρίως στο ποδήλατο (για το runkeeper). Mόλις το τελευταίο εξάμηνο το έκανα root και αυτό γιατί ήθελα να του βάλω καμιά εφαρμογή ακόμα και είχε ξεμείνει από μνήμη, αν δεν ήταν και αυτό δεν θα το πείραζα.
Μετά λοιπόν από αυτό και επειδή δεν ήθελα να ξοδέψω και ένα κάρο λεφτά για συσκευή στράφηκα στην αγορά της κίνας. Από εκεί επέλεξα το XIAOMI Mi2s 16Gb.
Με λίγα λόγια το τηλέφωνο απλά ΠΕΤΑΕΙ. Ότι θέλω να κάνω το κάνει ταχύτατα, είτε αυτό είναι browsing, είτε είναι gaming (εντάξει δεν παίζω γενικά παιχνίδια στο τηλέφωνο, εκτός από μερικά brain games), είτε έχει να κάνει με εφαρμογές gps όπως και στο Desire μου.
Επίσης βρίσκω μια χαρά την φωτογραφική του (για κινητό βέβαια) αφού γενικά είμαι λάτρης της φωτογραφίας και αν πάω κάπου και θέλω να βγάλω φωτό προτιμώ να έχω μαζί μου την φωτογραφική μου.
Τέλος η MIUI που τρέχει είναι πολύ παραμετροποιήσιμη και μου έχει λύσει τα χέρια (σχεδόν ότι θέλω να κάνει γίνεται!) και το κλου της υπόθεσης ??? αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή!!!
Συν ότι μια εβδομάδα που του έκλεισα το 3G και το facebook, το φόρτισα Σάββατο και ξεφόρτισε την Πέμπτη!!!
Και βέβαια να μην παραλείψω να πω πως η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και όντως είναι αυτό που έχει αναφερθεί πως αν του έβγαζες το καπάκι που λέει XIAOMI και βάλεις ένα άλλο μιας άλλης μάρκας (από τις θεωρούμενες ως "μεγάλες") το πουλάς άνετα για κινητό των 300+ . Και όλα αυτά με 180 που πλήρωσα για να έρθει στην πόρτα του σπιτιού μου πριν από περίπου δύο μήνες.
Μετά από τα παραπάνω δεν ξέρω τι θα μου είχε προσφέρει περισσότερο ένα "επώνυμο" κινητό των 250+ (για να μην πω για τα ακριβότερα), αυτό βέβαια αφορά την δική μου χρήση και τις δικές μου απαιτήσεις.
Τέλος να πω ότι από το κινητο δεν ζητώ να μου προσθέσει κύρος, να μου ανεβάσει το κοινωνικό ή το οικονομικό μου στάτους ή τίποτα τέτοιο. Το προορίζω για αυτό και μόνο που έχει καασκευαστεί.

Παρεπιπτόντως πήρα ένα ίδιο για τον ένα αδελφό μου και ένα REDMI 1s για τον άλλο. Απλώς ελάτε να δείτε πως σερφάρει το REDMI και μου λέτε μετά για κινητά και ταχήτητες!
Και πριν λίγες μέρες παρέλαβα και ένα Cubot Bobby για ένα φίλο του αδελφού μου που ήθελε τουλάχιστον 5άρα οθόνη με λίγα χρήματα. Σίγουρα δεν το πήρε για να "βάζει φωτιά" με την ταχύτητά του, αλλά ας μου πουν όλοι οι πολέμιοι των κινέζικων τι θα έπαιρνε από εδώ με 67 ευρώ που πλήρωσε. Επίσης το κινητό για κλησεις, ίντερνετ και φέισμπουκ είναι ΦΟΒΕΡΟ! Και η οθόνη του πολύ καλή με καλή ευκρίνεια, φωτεινότητα και χρώματα.
Εγώ προσωπικά δεν θα γυρίσω να πάρω άλλο κινητό (σε 3-4 χρόνια από τώρα που με βλέπω να αλλάζω -αν το αλλάξω- το ΧΙΑΟΜΙ).
Ελπίζω να μην σας κούρασα,

Παναγιώτης

αυτά τα φτηνά κινέζικα (67 ευρώ όπως λες) μπορούν να αποτελέσουν και άξια...τηλεκοντρόλ (μέσω wifi για να αλλάζουμε τραγούδι στο itunes πχ) ή για απλή μίνι ταμπλέτα.

Δηλαδή αξίζει να το πάρεις και να μη του βάλεις ποτέ κάρτα sim.

Παίρνεις ένα τηλεκοντρόλ-ταμπλέτα και σα δώρο έχεις και τηλέφωνο!