Δηλαδή υπάρχουν πολλά 5" κάτω από 70mm πλάτος;
Αυτή την στιγμή εάν μπείτε στο site του minideal, ΟΛΑ κοστίζουν 0.80$. Βέβαια εάν πας να αγοράσεις κάτι, δεν σε αφήνει να πληρώσειςΤο κινητό κοστίζει 0.80 $ ή είναι λάθος του site;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Απο Σιγκαπουρη εχω ψωνισει κινητο το 2001!Βλέπω καιρό τώρα τις συζητήσεις που κάνετε για διάφορα μοντέλα κινητών, για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ιδέα βέβαια, και με την ευκαιρία του ότι ένας φίλος θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες Σιγκαπούρη και Hong Kong έλεγα μήπως άξιζε τον κόπο να πάρει κανείς κάτι από εκεί.
Εννοείται ότι ούτε από τιμές έχω ιδέα γι αυτό ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από τιμές στην τοπική αγορά των παραπάνω περιοχών και τι θα άξιζε να πάρει κάποιος (αν κάτι θα άξιζε)... καθώς και τι θα έπρεπε να προσέξει...
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.![]()
Πάντως οι Κινέζοι δεν παίζονται με τίποτα, έβγαλαν "μαϊμού" ακόμη και της μάρκας Wiko (Γαλλική εταιρεία με κινητά made in China)...
http://world.wikomobile.com/
Και την ονόμασαν Wico...
Ναι, για αυτο λεω.
Αρα προχωραω αφοβα!!!
Δεν εχεις αδικο μεν,αλλα ειμαι παντελως ασχετος με αγορες εξωτερικου δε.Πάρε το από Κίνα μεριά .
Εδώ δεν αξίζει να πληρώσεις το καπέλο που ζητάνε .
Δεν εχεις αδικο μεν,αλλα ειμαι παντελως ασχετος με αγορες εξωτερικου δε.
Αρα ...σκαω και πληρωνω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.