Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Δηλαδή υπάρχουν πολλά 5" κάτω από 70mm πλάτος;

είναι πολλά με κάτω από 148.2 ύψος,146.3 είναι το lg g3 με 5,5 ίντσες οθόνη

Last edited:
Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το κινητό κοστίζει 0.80 $ ή είναι λάθος του site;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτή την στιγμή εάν μπείτε στο site του minideal, ΟΛΑ κοστίζουν 0.80$. Βέβαια εάν πας να αγοράσεις κάτι, δεν σε αφήνει να πληρώσεις :(
Έχουν χακάρει το site, οπότε καλό είναι να μην αφήσετε τίποτα στοιχεία....

Βλέπω καιρό τώρα τις συζητήσεις που κάνετε για διάφορα μοντέλα κινητών, για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ιδέα βέβαια, και με την ευκαιρία του ότι ένας φίλος θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες Σιγκαπούρη και Hong Kong έλεγα μήπως άξιζε τον κόπο να πάρει κανείς κάτι από εκεί.

Εννοείται ότι ούτε από τιμές έχω ιδέα γι αυτό ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από τιμές στην τοπική αγορά των παραπάνω περιοχών και τι θα άξιζε να πάρει κάποιος (αν κάτι θα άξιζε)... καθώς και τι θα έπρεπε να προσέξει...

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. -bye-

Βλέπω καιρό τώρα τις συζητήσεις που κάνετε για διάφορα μοντέλα κινητών, για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ιδέα βέβαια, και με την ευκαιρία του ότι ένας φίλος θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες Σιγκαπούρη και Hong Kong έλεγα μήπως άξιζε τον κόπο να πάρει κανείς κάτι από εκεί.

Εννοείται ότι ούτε από τιμές έχω ιδέα γι αυτό ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από τιμές στην τοπική αγορά των παραπάνω περιοχών και τι θα άξιζε να πάρει κάποιος (αν κάτι θα άξιζε)... καθώς και τι θα έπρεπε να προσέξει...

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. -bye-
Απο Σιγκαπουρη εχω ψωνισει κινητο το 2001!
Μοντελο Samsung το οποιο δεν ηρθε ποτε στην Ελληνικη αγορα.
Ενα παρομοιο που κυκλοφορισε εδω ειχε τα 2πλα λεφτα.........
Αν κανεις αγορα απο Σιγκαπουρη κοιτα πρωτα η συσκευη να ειναι συμβατη με τα Ευρωπαικα δικτυα κινητης και επισεις ρωτα τον πωλητη για τυχον επιστροφη φορου απο το προοιον.
Στην δικη μου περιπτωση οι πωλητριες με ενημερωσαν οτι στο Customs Service του αεροδρομιου τις Σιγκαπουρης με την επιδειξη τις αποδειξης αγορας θα μου επεστρεφαν
το αναλογο ποσο,οπως και εγινε.

Πάντως οι Κινέζοι δεν παίζονται με τίποτα, έβγαλαν "μαϊμού" ακόμη και της μάρκας Wiko (Γαλλική εταιρεία με κινητά made in China)...

http://world.wikomobile.com/

Και την ονόμασαν Wico...

Από την άλλη, η Wiko ανακοίνωσε στην IFA 2014 την κυκλοφορία του Wiko Highway 4G, τον Οκτώβριο.

Νιώθω κάπως που έχω το Wiko Darkmoon από το Γενάρη και ίσως είμαι ο μόνος στην Ελλάδα, με αυτό το κινητό, από ότι φαίνεται.

Μόνος στην Ευρώπη, σίγουρα δεν είμαι, στην Ελλάδα, όμως, όπως έγραψα παραπάνω, μάλλον είμαι αφού ακόμη και στο myphone που άνοιξα θέμα για το κινητό μου δεν βρέθηκε άλλος να γράψει ότι έχει αυτό ή κάποιο άλλο μοντέλο της Wiko.

meizu-mx4-pro-570.jpg

Meizu MX4 Pro, έρχεται με 4GB RAM;

Το Meizu MX4 ανακοινώθηκε επίσημα στις 2 Σεπτεμβρίου με δυνατά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Έρχεται με 5.36 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1920 1152 pixels, MediaTek MT6595 chipset, 4 Cortex-A17 πυρήνες χρονισμένους στα 2.2 GHz και 4 Cortex-A7 στα 1.7 GHz, 2GB RAM, 16GB/32GB/64GB μνήμη, 20.7MP Sony Exmor RS κάμερα και 3,100 mAh μπαταρία. Όμως η Meizu ετοιμάζει Pro και Mini εκδόσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στα κινέζικα media το ultra high-end Meizu MX4 Pro θα έρθει με 5.36 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2,560 x 1,536, 20.7 MP εξωτερική κάμερα με LED flash, 13 MP μπροστινή κάμερα. Αυτό σημαίνει τεράστια βελτίωση από την 2ΜΡ μπροστινή κάμερα του Meizu MX4.

Το Meizu MX4 Pro θα έρθει με Samsung Exynos 5430 chipset που θα έχει octa-core CPU, 4 Cortex-A17 πυρήνες χρονισμένους στα 2.6 GHz και 4 Cortex-A15 στα 2.1 GHz και 4GB RAM. Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχει τέτοια RAM ή αν πρόκειται για λάθος.

Επίσης, λέγεται ότι θα έρθει με 16, 32 κσι 64GB ενσωματωμένη μνήμη και υποστήριξη 4G LTE. Οι διαστάσεις του είναι 143 x 74.1 x 7.9 χλστ.

>>Meizu MX4 Pro, έρχεται με 4GB RAM;<<

Βρε φιλαρακια αυτα τα lenovo τι λενε.
Σημερα επιασα ενα στα χερια μου στο Κωτσοβολο και για τα 150 που ζηταε,ι δεν μου φανηκε ασχημο.
Εχετε καμμια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη??

Για τα λεφτά τους μια χαρά ειναι.. Αυτό που έχει ο Κώτσος 150 το πήρε φίλος κοντά στα 70 Ευρώ απο τα γνωστά Κινέζικα μαγαζιά που αναφέρουμε εδώ ..

Last edited:
Μάλλον αυτό πρέπει να λες...

http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-Smartphone-A536-White.1050215.html

Η Lenovo είναι 4η παγκοσμίως στα κινητά (και πρώτη στα laptop)...

Screen-Shot-2014-07-31-at-2.01.49-pm.png

ΥΓ. Και αυτό στα 250 είναι πολύ ωραίο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Περιμένω κάποιο site να κάνει συγκριτικό με το iphone 6 μιας και έχουν παρόμοια specs (αν και το Lenovo έχει 13 MP camera και μεγαλύτερη οθόνη και επίσης μικρότερα bezels).:p

Last edited:

Ναι, για αυτο λεω.
Αρα προχωραω αφοβα!!!

Πάρε το από Κίνα μεριά .
Εδώ δεν αξίζει να πληρώσεις το καπέλο που ζητάνε .

Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Πάρε το από Κίνα μεριά .
Εδώ δεν αξίζει να πληρώσεις το καπέλο που ζητάνε .
Δεν εχεις αδικο μεν,αλλα ειμαι παντελως ασχετος με αγορες εξωτερικου δε.
Αρα ...σκαω και πληρωνω:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Δεν εχεις αδικο μεν,αλλα ειμαι παντελως ασχετος με αγορες εξωτερικου δε.
Αρα ...σκαω και πληρωνω:flipout:

Είναι μια να κάνεις την αρχή . Δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει την πρώτη φορά;;