Και το sar αυτού ποιο είναι;
Πανάκριβο για Κινέζικο.
Το επιχείρημα "και τα iphone στην Κίνα κατασκευάζονται" δεν είναι επιχείρημα.
έχεις πιάσει στα χέρια σου κάποιο από αυτά τα ''κινεζικά''?Το επιχείρημα "και τα iphone στην Κίνα κατασκευάζονται" δεν είναι επιχείρημα.
Στην Κίνα επιτρέπεται να κυκλοφορούν τηλέφωνα τα οποία είναι κατασκευασμένα με υλικά που στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν χαρακτηρισθεί επικίνδυνα (μόλυβδος).
Το SAR επίσης είναι ανεξέλεγκτο.
Τα HUAWAI πχ που φτιάχνονται για την Κινεζική αγορά,έχουν διαφορετικά υλικά κατασκευής από αυτά της Ευρώπης και της Αμερικής.
Και ναι,κάποιες εταιρείες προτιμούν να έχουν 2 γραμμές παραγωγής (HUAWAI),κάποιες άλλες όχι (πχ XIAOMI).
Καλά,ο pride4eagles είναι νέο μέλος και δεν γνωρίζει,αλλά εσύ leo06 δεν δικαιολογείσαι να με ρωτάς αν έχω πιάσει στα χέρια μου Κινέζικα,όταν είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που όχι μόνο έχει πιάσει στα χέρια του,αλλά έχω στην κατοχή μου 3 Κινέζικα τηλέφωνα και επίσης έχω γράψει ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω τηλέφωνο "φίρμα".
Τόσο η MEIZU όσο και η XIAOMI όσο καλά να είναι τεχνικά και αισθητικά τα τηλέφωνά της,όσα βιντεάκια με τον τρόπο συναρμολόγησής τους και να δω,δεν αποκρούουν αυτό που έγραψα για τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν για να εισαχθούν επίσημα στην Ευρώπη.
Όμως,στην παρούσα στιγμή,δεν τους ενδιαφέρει η Ευρώπη και γι αυτό και δεν έχουν δεύτερη γραμμή παραγωγής.
Η Lenovo φτιάχνει εδώ και πολλά χρόνια τηλέφωνα και μάλιστα όμορφα και ποιοτικά.
Μόλις φέτος όμως αποφάσισε να μπεί επίσημα στην αγορά της Ευρώπης και αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε δεύτερη γραμμη παραγωγής.
Καλά,ο pride4eagles είναι νέο μέλος και δεν γνωρίζει,αλλά εσύ leo06 δεν δικαιολογείσαι να με ρωτάς αν έχω πιάσει στα χέρια μου Κινέζικα
Μα...δεν σε ρώτησα αν έχεις πιάσει κινέζικο κινητό στα χέρια σου Σωκράτη. Anyway....
Αν έχεις την καλοσύνη, εξήγησέ μου, γιατί δεν γνωρίζω, σε ποιές προδιαγραφές αναφέρεσαι.
Υ.Γ: Από την στιγμή που δεν είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για τις ''κινεζιές'' (όπως τις αποκαλούν κάποιοι),
σου προτείνω να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την συγκεκριμένη εταιρία (Meizu). Αξίζει!
Καλά,ο pride4eagles είναι νέο μέλος και δεν γνωρίζει,αλλά εσύ leo06 δεν δικαιολογείσαι να με ρωτάς αν έχω πιάσει στα χέρια μου Κινέζικα,όταν είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που όχι μόνο έχει πιάσει στα χέρια του,αλλά έχω στην κατοχή μου 3 Κινέζικα τηλέφωνα και επίσης έχω γράψει ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω τηλέφωνο "φίρμα".
Τόσο η MEIZU όσο και η XIAOMI όσο καλά να είναι τεχνικά και αισθητικά τα τηλέφωνά της,όσα βιντεάκια με τον τρόπο συναρμολόγησής τους και να δω,δεν αποκρούουν αυτό που έγραψα για τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν για να εισαχθούν επίσημα στην Ευρώπη.
Όμως,στην παρούσα στιγμή,δεν τους ενδιαφέρει η Ευρώπη και γι αυτό και δεν έχουν δεύτερη γραμμή παραγωγής.
Η Lenovo φτιάχνει εδώ και πολλά χρόνια τηλέφωνα και μάλιστα όμορφα και ποιοτικά.
Μόλις φέτος όμως αποφάσισε να μπεί επίσημα στην αγορά της Ευρώπης και αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε δεύτερη γραμμη παραγωγής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.