Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

@ andre74: Android 4.4.4 (KitKat)

@ papakitou: :2thumb22sup:

@ jpil: Εγώ φίλε μου κοιτάω δύο πράγματα σε ένα κινητό.
specs και ποιότητα κατασκευής. Το ΜΧ4 και στα δύο παίρνει άριστα δέκα.
Μην ξεχνάς ότι και τα iphone στην Κίνα κατασκευάζονται :smile:
Γι αυτά που προσφέρει το ΜΧ4 είναι vfm κινητό.
Δες πόσα λεφτά ζητάνε για τα S5, G3 και Iphone.

Υ.Γ: Ξέχασα να αναφέρω παιδιά ότι σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης, υπάρχει αντικατάσταση συσκευής
και όχι επισκευή. Με λίγα λόγια σου δίνουν καινούργιο κινητό. Αυτό είναι δείγμα εταιρίας που είναι σίγουρη για
το προιόν της :SFGSFGSF:

Last edited:
Και το sar αυτού ποιο είναι;

Πανάκριβο για Κινέζικο.

Πολύ "κομπλεξικό" αυτο που εγραψες φιλε, ιδιαιτερα εν ετη 2014 και ποσο μαλλον σε δημοσιο φορουμ με ψαγμενα ατομα πανω στον τεχνολογικο χωρο

Φιλικά παντα

Το επιχείρημα "και τα iphone στην Κίνα κατασκευάζονται" δεν είναι επιχείρημα.
Στην Κίνα επιτρέπεται να κυκλοφορούν τηλέφωνα τα οποία είναι κατασκευασμένα με υλικά που στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν χαρακτηρισθεί επικίνδυνα (μόλυβδος).
Το SAR επίσης είναι ανεξέλεγκτο.
Τα HUAWAI πχ που φτιάχνονται για την Κινεζική αγορά,έχουν διαφορετικά υλικά κατασκευής από αυτά της Ευρώπης και της Αμερικής.
Και ναι,κάποιες εταιρείες προτιμούν να έχουν 2 γραμμές παραγωγής (HUAWAI),κάποιες άλλες όχι (πχ XIAOMI).

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Το να απομονώνεις μία φράση από το σκεπτικό μου, απλά και μόνο για να διαφωνήσεις, είναι φτωχός τρόπος επιχειρηματολογίας φίλε μου.
Φυσικά και είναι επιχείρημα το ''και τα iphone στην Κίνα κατασκευάζονται''.
Και το ξαναγράφω.
Με την έννοια του ότι δεν έχει σημασία το τι κατασκευάζεται και που κατασκευάζεται.
Αλλά ποιές είναι οι προδιαγραφές με τις οποίες κατασκευάζεται.
Τα iphone λοιπόν κατασκευάζονται στην Κίνα. Τι να κάνουμε, εκεί κατασκευάζονται.
Αλλά με υψηλές προδιαγραφές.
Όπως ακριβώς και τα Meizu. Να κι ένα βίντεο παραγωγής του MX4:

https://www.youtube.com/watch?v=ifP-03A6nb0

Η MEIZU δεν είναι καμμιά μικρή κινέζικη εταιρία που στρίμωξε καμμιά 200αριά Κινεζάκια σε
δύο αίθουσες και τους έβαλε να συναρμολογούνε κινητά (όπως π.χ ΝΕΟ και KINGSING)
Είναι μία από εταιρία που προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στα προιόντα της.
Tα οποία είναι μία κλάση ανώτερα από τις πλαστικούρες π.χ της Samsung.
Έχει αυτοματοποιημένη αλυσίδα παραγωγής.
Είναι μία από τις 2-3 Κινέζικες εταιρίες που θα πάρουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς στην επόμενη
πενταετία.

Όσο για το Sar του ΜΧ4, ένα θα πω. Επείδη κυκλοφορεί την επόμενη ή την μεθεπόμενη
εβδομάδα, δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο είναι.
Θα σου πω όμως ποιό ήταν το Sar της προηγούμενης ναυαρχίδας της, του ΜΧ3.
ΜΧ3 Sar: Head: 0.25 W/kg, Body: 0.31 W/kg
http://www.cellphones.ca/cell-phones/meizu-mx3/specs/

Κάπου εκεί θα κυμένεται και του ΜΧ4.
Πολύ χαμηλή τιμή έτσι;
Γιατί ξέρω κάτι μάρκες που κοστολογούνε τα κινητά τους 700 και 800 ευρώ και το Sar τους είναι στον Θεό :)

Στην Κίνα επιτρέπεται να κυκλοφορούν τηλέφωνα τα οποία είναι κατασκευασμένα με υλικά που στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν χαρακτηρισθεί επικίνδυνα (μόλυβδος).
Το SAR επίσης είναι ανεξέλεγκτο.
Τα HUAWAI πχ που φτιάχνονται για την Κινεζική αγορά,έχουν διαφορετικά υλικά κατασκευής από αυτά της Ευρώπης και της Αμερικής.
Και ναι,κάποιες εταιρείες προτιμούν να έχουν 2 γραμμές παραγωγής (HUAWAI),κάποιες άλλες όχι (πχ XIAOMI).
έχεις πιάσει στα χέρια σου κάποιο από αυτά τα ''κινεζικά''?

Παιδιά το xiaomi note που έχω στα χέρια μου είναι κλάσης ανώτερο από πολλές γνωστές μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, η ποιότητα κατασκευής είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Καλά,ο pride4eagles είναι νέο μέλος και δεν γνωρίζει,αλλά εσύ leo06 δεν δικαιολογείσαι να με ρωτάς αν έχω πιάσει στα χέρια μου Κινέζικα,όταν είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που όχι μόνο έχει πιάσει στα χέρια του,αλλά έχω στην κατοχή μου 3 Κινέζικα τηλέφωνα και επίσης έχω γράψει ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω τηλέφωνο "φίρμα".
Τόσο η MEIZU όσο και η XIAOMI όσο καλά να είναι τεχνικά και αισθητικά τα τηλέφωνά της,όσα βιντεάκια με τον τρόπο συναρμολόγησής τους και να δω,δεν αποκρούουν αυτό που έγραψα για τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν για να εισαχθούν επίσημα στην Ευρώπη.
Όμως,στην παρούσα στιγμή,δεν τους ενδιαφέρει η Ευρώπη και γι αυτό και δεν έχουν δεύτερη γραμμή παραγωγής.
Η Lenovo φτιάχνει εδώ και πολλά χρόνια τηλέφωνα και μάλιστα όμορφα και ποιοτικά.
Μόλις φέτος όμως αποφάσισε να μπεί επίσημα στην αγορά της Ευρώπης και αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε δεύτερη γραμμη παραγωγής.

Καλά,ο pride4eagles είναι νέο μέλος και δεν γνωρίζει,αλλά εσύ leo06 δεν δικαιολογείσαι να με ρωτάς αν έχω πιάσει στα χέρια μου Κινέζικα,όταν είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που όχι μόνο έχει πιάσει στα χέρια του,αλλά έχω στην κατοχή μου 3 Κινέζικα τηλέφωνα και επίσης έχω γράψει ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω τηλέφωνο "φίρμα".
Τόσο η MEIZU όσο και η XIAOMI όσο καλά να είναι τεχνικά και αισθητικά τα τηλέφωνά της,όσα βιντεάκια με τον τρόπο συναρμολόγησής τους και να δω,δεν αποκρούουν αυτό που έγραψα για τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν για να εισαχθούν επίσημα στην Ευρώπη.
Όμως,στην παρούσα στιγμή,δεν τους ενδιαφέρει η Ευρώπη και γι αυτό και δεν έχουν δεύτερη γραμμή παραγωγής.
Η Lenovo φτιάχνει εδώ και πολλά χρόνια τηλέφωνα και μάλιστα όμορφα και ποιοτικά.
Μόλις φέτος όμως αποφάσισε να μπεί επίσημα στην αγορά της Ευρώπης και αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε δεύτερη γραμμη παραγωγής.

Εδώ κάνεις λάθος. Η lenovo μπήκε προσφάτως στην ελληνική-διεθνή αγορά γιατί αγόρασε την motorolla. Έτσι απεκτησε πρόσβαση σε αδειες πατεντών που δεν είχε και θα μπορούσε να φάει μηνύσεις δισ. ευρώ! Η xiaomi δεν μπορεί να το κάνει ακόμα γιατί και αυτή έχει το ίδιο πρόβλημα ( αν και διάβαζα σήμερα στο gizchina ότι συναντηθηκε κρυφά ο CEO της MS με τον ιδιοκτήτη της xiaomi για windows based xiaomi tablets). Αυτό το δεύτερη γραμμή παραγωγής δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Πάντως όταν η xiaomi είναι πρωτη σε πωλήσεις στην Κίνα και η κινεζικη έκδοση του fortune την βγάζει 4η από 11η που ήταν πέρισυ, κάτι σημαίνει αυτο!

Γράφουμε για να γράφουμε μου φαίνεται.
Για πες μου ΜΙΑ όχι πολλές,ΜΙΑ πατέντα που είχε η Μοτορόλα στις android συσκευές και με αυτήν μπήκε η Lenovo στην Ευρώπη.
Και η XIAOMI εχει το ίδιο πρόβλημα...
Της λείπουν οι πατέντες και αυτηνης οι οποίες πατέντες,δεν είναι παγκόσμιες αλλά μόνο Ευρωπαικές.
Κάνουν τσιγκουνιές οι εταιρείες και πληρώνουν τις πατέντες μερικώς.
Tο παιχνίδι με τις πατέντες,παίχτηκε αρχικά μεταξύ Apple και Samsung και η Google προκειμένου να αποφύγει το μπλέξιμο σε αυτό τον πόλεμο,αγόρασε την Motorola με τις 17000 πατέντες και 7500 εφαρμογές,οι περισσότερες από τις οποίες-αν όχι όλες-ήταν προβληματικές.

Last edited:

Καλά,ο pride4eagles είναι νέο μέλος και δεν γνωρίζει,αλλά εσύ leo06 δεν δικαιολογείσαι να με ρωτάς αν έχω πιάσει στα χέρια μου Κινέζικα

Μα...δεν σε ρώτησα αν έχεις πιάσει κινέζικο κινητό στα χέρια σου Σωκράτη. Anyway....
Αν έχεις την καλοσύνη, εξήγησέ μου, γιατί δεν γνωρίζω, σε ποιές προδιαγραφές αναφέρεσαι.
Υ.Γ: Από την στιγμή που δεν είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για τις ''κινεζιές'' (όπως τις αποκαλούν κάποιοι),
σου προτείνω να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την συγκεκριμένη εταιρία (Meizu). Αξίζει!

Μα...δεν σε ρώτησα αν έχεις πιάσει κινέζικο κινητό στα χέρια σου Σωκράτη. Anyway....
Αν έχεις την καλοσύνη, εξήγησέ μου, γιατί δεν γνωρίζω, σε ποιές προδιαγραφές αναφέρεσαι.
Υ.Γ: Από την στιγμή που δεν είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για τις ''κινεζιές'' (όπως τις αποκαλούν κάποιοι),
σου προτείνω να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την συγκεκριμένη εταιρία (Meizu). Αξίζει!

σε μένα απάντησε ο Σωκράτης

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σε ρώτησα γιατί αναφερθηκες στα υλικά

παληκαρια μιας και ειστε γνωστες των πραγματων και εγω πρωτη φορα μπαινω στην ερευνα αγορας για κινεζικο, θελω να να μου προτεινετε (οποιος εχει χρονο φυσικα) καποιο που να εχει πανω κατω τις δυνατοτητες του lg g2 για παραδειγμα , θα μου πειτε γιατι δε παιρνω αυτο? λεω μηπως με 300 ευρω μπορω να παρω κατι καλυτερο , με ενδιαφερει πολυ να μη ξεπερνα σε υψος τα 14 εκατοστα και να εχει 5αρα οθονη, καθε προταση σας δεκτη , ευχαριστω εκ των προτερων.

Απάντηση: Re: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

@papakitou σ ευχαριστω πολυ φιλε, θα περιμενω αλλες 1 - 2 προτασεις και θα πραξω αναλογα:a0210:
edit το sar το δινει 1,29 , μηπως αντι για σουβλακια ψησουμε τ αυτια μας? λεω εγω τωρα.

Huawei Honor 6, Meizu MX3. Μπες όμως σε κανένα site και κοίτα κι εσύ γιατί με κάποιες μικρές παραχωρήσεις θα δώσεις τα μισά και θα είσαι υπερευχαριστημένος.