Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Huawei Honor 6, Meizu MX3. Μπες όμως σε κανένα site και κοίτα κι εσύ γιατί με κάποιες μικρές παραχωρήσεις θα δώσεις τα μισά και θα είσαι υπερευχαριστημένος.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα φίλε dimtz.
Εγώ προσωπικά θα επέλεγα ανάμεσα στα δύο αυτά και σαν δεύτερη επιλογή το Xiaomi mi3.
Αφού όμως εσύ θα το αγοράσεις κι όχι εμείς, μπέσα σε ένα κινεζομάγαζο (π.χ το vickmall.com) και δες τα.
Αν είναι σημαντικό το να είναι το κινητό δίκαρτο και με sd slot, θα πας στο Huawei Honor 6.
Από την άλλη είναι και το θέμα του design. Κάποιο θα σου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα.
Πάντως και τα τρία θεωρούνται καλά μοντέλα.

+1 για το honor 6,το ΜΧ3 αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ελληνικά στα μενού και το ΜΙ3 σαν ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο από το honor 6 αλλά είναι και μεγαλύτερο σε μέγεθος αρκετά αν και έχουν την ίδια οθόνη,στα συν του honor 6 ότι είναι δικαρτο 4G έχει 3 γιγα RAM και παίρνει micro sd

Για το Meizu έχετε δίκιο. Ελληνικά δεν έχει, μόνο με τα Αγγλικά μπορεί να βολευτεί κάποιος.

Καλημέρα λεβέντες, σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας , θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που αναφέρατε και θα πράξω αναλόγως

Να σημειώσουμε πως το Mi3 (ξεκίνησε και το Mi4 αλλά ακριβό ακόμα) και κάποια άλλα, έχουν Qualcomm επεξεργαστές πανομοιότυπους με τις γνωστές μάρκες. Κάποια αλλά έχουν Mediatek, είναι φθηνότερα και πολύ vfm αλλά με μικρούς περιορισμούς στη συμβατότητα και τις επιδόσεις.
Έχω και απο τα δύο, αξίζουν τα χρήματα.

Μιας και έμεινα από κινητό υπαρχή τίποτα μέχρι 100-120 και δεν έχω πολλές απαιτήσεις, μόνο λίγο μεγάλη οθόνη να βλέπω.
Κοίταγα το Zopo 780 που είχα πάρει στον γιο μου το καλοκαίρι με 118 μαζι με τα μεταφορικά, αλλά αποφασίσανε ξαφνικά να το πάνε στα 169 ...

Δεν διαφωνώ αλλά εδώ μιλάμε για κοντά 45% αύξηση.

10626865_349020568597490_1385526247370393401_n.jpg

Δεν κoλλαω στο Zopo απλά μου έκανε σαν τηλέφωνο.

Μήπως η εταιρία έβγαλε νέο μοντέλο; Όταν μειώνονται τα αποθέματα, οι τιμές πάνε στο Θεό.

Και μια συμβουλή: να αφήνετε όλο το σύστημα πληρωμών (κατάστημα, Paypal) σε δολάρια για να γλιτώνετε μερικά ευρώ στην μετατροπή.

Είναι ακριβώς το ίδιο τηλεφωνώ και σε επικοινωνία μαζί τους αρλούμπες μου έλεγαν για την αύξηση.

Δεν είπα οτι είναι άλλο. Όταν βγάζουν νέο μοντέλο, σταματάει η παραγωγή του προηγούμενου (του 780, στην περίπτωση μας), πέφτει το στοκ, ανεβαίνουν οι τιμές.

Δεν θυμάμαι από τότε μέχρι σήμερα να έχει βγει κάτι καινούργιο. Τεσπα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κινητό τώρα και ψάχνω να δω τι θα κάνω.

Δεν θυμάμαι από τότε μέχρι σήμερα να έχει βγει κάτι καινούργιο. Τεσπα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κινητό τώρα και ψάχνω να δω τι θα κάνω.
Με συνχωρειτε κυριε Μυλωνα αυτο δεν ειναι το μοντελο http://www.to2c.com/zopo-zp780-smar...id-4-2-1g-4g-with-5-0-inch-ips-screen.html.Κα εαν μου επιτρεπετε να προτεινω αυτο http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-r...hz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html το εχω απο τον γεναρη

Last edited:
Κώστα ευχαριστώ, θα πάω σήμερα να ρίξω μια ματιά από κοντά στο Redmi 1S που το πήρε ο φίλος και να καταλήξω.

Παρήγγειλα σήμερα από minideal το Thl T6S στα 72,56 ευρώ. 5/10 θα ξαναλειτουργήσει το site λόγω αργίας στην Κίνα κι ελπίζω να είναι το vfm που διαβάζω πως είναι.

Εγώ κατάφερα και έσπασα την οθόνη του δικού μου. Gorilla glass μεν, αλλά μπλέχτηκε το καλώδιο του φορτιστή στο μπράτσο της καρέκλας και έπεσε δυνατά σε άσχημη γωνία.... Λειτουργεί κανονικότατα βέβαια και το touch ακόμη, έχω μόνο μία διαμπερή και μη εκτεινόμενη ρωγμή.... αλλά με χάλασε.
Παρήγγειλα ένα ....monster 6.44 ίντσες FDH με τον κλασικό Mediatek 6589, στα 119 ντάλαρς.... άντε να δούμε!