HTC 10, LG g5, pixel, s7, huawei p10, LG g6, s8, Lumia 950 είναι από τα τηλέφωνα με τις θεωρητικά καλύτερες κάμερες. Δεν βάζω το iphone γιατί το έχεις, το οποίο επίσης έχει εξαιρετική κάμερα. Γενικά μην περιμένεις και θαύματα όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, αλλά νομίζω ότι άλλο πάρεις εκτός από αυτά που αναφέρω πάνω δεν θα σε ικανοποιήσει. Επίσης για να κρίνεις σωστά τις φώτο Πρέπει να τις κοιτάς μετά στον υπολογιστή. Σε μερικά θα εκπλαγείς πόσο διαφορετικά φαίνονται οι φώτο στο κινητό και στον υπολογιστή σε πλήρη ανάλυση.Έχω iPhone 6 που δεν φημίζεται για τις βραδινές του φωτογραφίες.
Χθες βραδυ έτυχα σε παρέα που είχε κάποιος το Le.
Βγάλαμε μια φωτο ο καθένας για να τις συγκρίνουμε.
Το iPhone είχε πολυ πιο φωτεινή αλλά και πολυ πιο καθαρή φωτογραφία.
Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο κινητού.
Μέχρι τωρα μόνο το Samsung έχω δει με καλύτερη φωτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με ενδιαφέρει να εχει καλή φωτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως τα Samsung.
Βλέπω το Le Max 2 οτι εχει f2.0 ενώ το S7 και S8 f1.7
Το Samsung S7 έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν θέλω Samsung.
Έχω dslr αλλά δεν θέλω να κουβαλάω.
Απλά έψαχνα κάτι σαν του S7.
Μη λέμε τα ίδια.
Το να μπορείς να βγάλεις μια φωτεινή φωτο στα μπουζούκια δεν είναι αντικατάσταση μιας SLR.
Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι η χρηστικότητα πάιζει τον Νο1 παράγοντα στην καθημερινότητα.
Εχω κι εγώ μια βαλίτσα με φακούς για την dslr. Μην με ρωτήσετε από πότε έχει να βγει από το σπίτι....
Δεν συγκρίνουμε εννοείτε.
Απλά λέμε οτι όταν έχω πάει με πέντε φίλους σε μια ταβέρνα και έχουμε βγει στο κέφι και θέλουμε να θυμόμαστε τη στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κουβαλάω τη βαλίτσα μαζί μου εκείνη τη στιγμή αλλά ούτε καν τη μηχανή με τον κιτ φακό.
Θα βγάλω λοιπόν απο την τσέπη το κινητό μου και θα βγάλω μια φωτο στα γρήγορα και θα το ξανά βάλω στην τσέπη.
Σε αυτή λοιπόν τη φωτο θα ήθελα να μπορώ να ξεχωρίσω τις φάτσες και να έχουν αρκετό φως χωρίς φλας. Αυτό.
Δεν θα το έψαχνα αν δεν είχα δει οτι γίνεται σε Samsung.
παίδες ας μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Ήμουν τριήμερο στην Καστοριά, έβγαλα αρκετές φωτό με τις mirrorless και κάποιες με το κινητό.
Όταν υπάρχει φως το κινητό βγάζει συμπαθητικούλες φωτό (xiaomi redmi note 4) αλλά μόλις πέφτει ο ήλιος...
Τα καλά κινητά έχουν ξεφύγει σε θέματα φωτογραφικής ποιότητας αλλά και πάλι...άλλο το ταμπόν, άλλο το ζαμπόν.
Δεν συγκρίνουμε εννοείτε.
Απλά λέμε οτι όταν έχω πάει με πέντε φίλους σε μια ταβέρνα και έχουμε βγει στο κέφι και θέλουμε να θυμόμαστε τη στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κουβαλάω τη βαλίτσα μαζί μου εκείνη τη στιγμή αλλά ούτε καν τη μηχανή με τον κιτ φακό.
Θα βγάλω λοιπόν απο την τσέπη το κινητό μου και θα βγάλω μια φωτο στα γρήγορα και θα το ξανά βάλω στην τσέπη.
Σε αυτή λοιπόν τη φωτο θα ήθελα να μπορώ να ξεχωρίσω τις φάτσες και να έχουν αρκετό φως χωρίς φλας. Αυτό.
Δεν θα το έψαχνα αν δεν είχα δει οτι γίνεται σε Samsung.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.