Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Re: Απάντηση: Κινητά Τηλέφωνα από Κίνα

Xiaomi mi6 f1.8 καλό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα Xiaomi με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν φημίζονται για τις κάμερες τους.

Δες μία φωτό από το Le pro 2 μου η οποία έχει ζουμαριστεί κατά πολύ και βγήκε με μουντό καιρό.

Έχω iPhone 6 που δεν φημίζεται για τις βραδινές του φωτογραφίες.
Χθες βραδυ έτυχα σε παρέα που είχε κάποιος το Le.
Βγάλαμε μια φωτο ο καθένας για να τις συγκρίνουμε.
Το iPhone είχε πολυ πιο φωτεινή αλλά και πολυ πιο καθαρή φωτογραφία.
Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο κινητού.
Μέχρι τωρα μόνο το Samsung έχω δει με καλύτερη φωτο.

Έχω iPhone 6 που δεν φημίζεται για τις βραδινές του φωτογραφίες.
Χθες βραδυ έτυχα σε παρέα που είχε κάποιος το Le.
Βγάλαμε μια φωτο ο καθένας για να τις συγκρίνουμε.
Το iPhone είχε πολυ πιο φωτεινή αλλά και πολυ πιο καθαρή φωτογραφία.
Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο κινητού.
Μέχρι τωρα μόνο το Samsung έχω δει με καλύτερη φωτο.

HTC 10, LG g5, pixel, s7, huawei p10, LG g6, s8, Lumia 950 είναι από τα τηλέφωνα με τις θεωρητικά καλύτερες κάμερες. Δεν βάζω το iphone γιατί το έχεις, το οποίο επίσης έχει εξαιρετική κάμερα. Γενικά μην περιμένεις και θαύματα όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, αλλά νομίζω ότι άλλο πάρεις εκτός από αυτά που αναφέρω πάνω δεν θα σε ικανοποιήσει. Επίσης για να κρίνεις σωστά τις φώτο Πρέπει να τις κοιτάς μετά στον υπολογιστή. Σε μερικά θα εκπλαγείς πόσο διαφορετικά φαίνονται οι φώτο στο κινητό και στον υπολογιστή σε πλήρη ανάλυση.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Με ενδιαφέρει να εχει καλή φωτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως τα Samsung.
Βλέπω το Le Max 2 οτι εχει f2.0 ενώ το S7 και S8 f1.7

Καλη αποδοση καμερας σε χαμηλο φωτισμο σε κινεζικο δεν βρισκεις. Για την ακριβεια δεν βρισκεις σε κανενα κινητο. Ή συμβιβαζεσαι ή παιρνεις dslr / mirrorless. Αν ειναι να δωσεις 800 για να παρεις κινητο με σουπερ φωτογραφικες επιδοσεις δωσε αρκετα λιγοτερα και παρε φωτογραφικη και με τα ρεστα παρε ενα κινεζικο να κανεις την δουλεια σου.

Το Samsung S7 έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν θέλω Samsung.
Έχω dslr αλλά δεν θέλω να κουβαλάω.
Απλά έψαχνα κάτι σαν του S7.

Το Samsung S7 έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν θέλω Samsung.
Έχω dslr αλλά δεν θέλω να κουβαλάω.
Απλά έψαχνα κάτι σαν του S7.

Καλά αν περιμένεις να πάρεις κινητό που θα αντικαθιστά την SLR σου το έχεις χαμένο το παιχνίδι φίλε μου.

Τα κινητά απλά προσφέρουν καλές επιδόσεις. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν επιδόσεις καλών φωτογραφικών μηχανών (οποιαδήποτε με κόστος πάνω από 200 ).

Μη λέμε τα ίδια.
Το να μπορείς να βγάλεις μια φωτεινή φωτο στα μπουζούκια δεν είναι αντικατάσταση μιας SLR.

Μη λέμε τα ίδια.
Το να μπορείς να βγάλεις μια φωτεινή φωτο στα μπουζούκια δεν είναι αντικατάσταση μιας SLR.

Δεν λέμε τα ίδια. Εσύ άλλα γράφεις παραπάνω.

Επίσης φωτεινή φωτό στα μπουζούκια είναι οριακά...

Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι η χρηστικότητα πάιζει τον Νο1 παράγοντα στην καθημερινότητα.

Εχω κι εγώ μια βαλίτσα με φακούς για την dslr. Μην με ρωτήσετε από πότε έχει να βγει από το σπίτι....

Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι η χρηστικότητα πάιζει τον Νο1 παράγοντα στην καθημερινότητα.

Εχω κι εγώ μια βαλίτσα με φακούς για την dslr. Μην με ρωτήσετε από πότε έχει να βγει από το σπίτι....

Συμφωνώ απολύτως.
Δεν μπορώ να κουβαλάω βαλίτσα όλη μέρα όπου πάω.

παίδες ας μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Ήμουν τριήμερο στην Καστοριά, έβγαλα αρκετές φωτό με τις mirrorless και κάποιες με το κινητό.

Όταν υπάρχει φως το κινητό βγάζει συμπαθητικούλες φωτό (xiaomi redmi note 4) αλλά μόλις πέφτει ο ήλιος...

Τα καλά κινητά έχουν ξεφύγει σε θέματα φωτογραφικής ποιότητας αλλά και πάλι...άλλο το ταμπόν, άλλο το ζαμπόν.

Δεν συγκρίνουμε εννοείτε.
Απλά λέμε οτι όταν έχω πάει με πέντε φίλους σε μια ταβέρνα και έχουμε βγει στο κέφι και θέλουμε να θυμόμαστε τη στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κουβαλάω τη βαλίτσα μαζί μου εκείνη τη στιγμή αλλά ούτε καν τη μηχανή με τον κιτ φακό.
Θα βγάλω λοιπόν απο την τσέπη το κινητό μου και θα βγάλω μια φωτο στα γρήγορα και θα το ξανά βάλω στην τσέπη.
Σε αυτή λοιπόν τη φωτο θα ήθελα να μπορώ να ξεχωρίσω τις φάτσες και να έχουν αρκετό φως χωρίς φλας. Αυτό.
Δεν θα το έψαχνα αν δεν είχα δει οτι γίνεται σε Samsung.

Απλά λέμε οτι όταν έχω πάει με πέντε φίλους σε μια ταβέρνα και έχουμε βγει στο κέφι και θέλουμε να θυμόμαστε τη στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κουβαλάω τη βαλίτσα μαζί μου εκείνη τη στιγμή αλλά ούτε καν τη μηχανή με τον κιτ φακό.
Θα βγάλω λοιπόν απο την τσέπη το κινητό μου και θα βγάλω μια φωτο στα γρήγορα και θα το ξανά βάλω στην τσέπη.
Σε αυτή λοιπόν τη φωτο θα ήθελα να μπορώ να ξεχωρίσω τις φάτσες και να έχουν αρκετό φως χωρίς φλας. Αυτό.

γιατί δε παίρνεις samsung είπαμε?

παίδες ας μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Ήμουν τριήμερο στην Καστοριά, έβγαλα αρκετές φωτό με τις mirrorless και κάποιες με το κινητό.

Όταν υπάρχει φως το κινητό βγάζει συμπαθητικούλες φωτό (xiaomi redmi note 4) αλλά μόλις πέφτει ο ήλιος...

Τα καλά κινητά έχουν ξεφύγει σε θέματα φωτογραφικής ποιότητας αλλά και πάλι...άλλο το ταμπόν, άλλο το ζαμπόν.

Αν και ο ιδιος φαν των κινητων, αν συγκρινω οποιαδηποτε φωτογραφια του κινητου και της κομπακτ μηχανης μου στην οθονη του pc, τοτε οι μασκες πεφτουν. Εχουμε ακομη μελλον...

Για πόσα χρήματα μιλάμε? Γιατί έχουν προταθεί πολλά κινητά στα προηγούμενα ποστ που την κάνουν τη δουλειά που θες αλλά δεν σε βλέπω να σε συγκινούν και νομίζω έχουν καλύψει όλες τις επιλογές. Πάντως αν θες σχετικά φθηνό κινητό για να βγάζεις την κάμερα και να πυροβολεις, τότε δες το nexus 5x. Δοκιμασμένη λύση. Επίσης οπως είπα μην κρίνεις την κάμερα ενός κινητού αν δεν την δεις στο pc σε full ανάλυση. Ακόμα και με το Samsung που αναφέρεις, μερικές φώτο που στην οθόνη του κινητού φαίνονται αψεγαδιαστες, στο pc μπορεί να έχουν περισσότερο θόρυβο από άλλα κινητά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk