Manfrotto είναι, δεν θυμάμαι μοντέλο, θα το ψάξω.
καποιες ειναι private Τακη... για δες το.
Χρωματικα μ αρεσουν περισσοτερο της sony, αλλα πιο πολυ λεπτομερεια εχει το κινητο.
Να υπενθυμισω , Τακη δοκιμασε το κι εσυ επισης, οτι μπορεις να ρυθμισεις στο κινητο την εκθεση στο nighte mode.
Πατας πανω στην οθονη και τραβας πανω κατω τον δεικτη...ετσι κανω εγω συνηθως στα βραδυνα, μειωνω ελαφρα την εκθεση , για πιο ¨φυσικο" αποτελεσμα... το ιδιο εκανα και παλιοτερα με την gcam .
Τάκη σ'ευχαριστούμε για τον κόπο σου να μοιραστείς μαζί μας τα δείγματα
επειδή είχα ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό μηχανής-φακού, προσωπικά είχα καταλήξει στο εξής όσον αφορά τα βραδυνά θέματα χωρίς τρίποδο
raw, IBIS on, f/1.4, όσο πιο μεγάλη ταχύτητα κλείστρου μπορώ να πετύχω (1/16, 1/8 ή ακόμη και 1/4) για να έχω όσο πιο χαμηλό iso γίνεται - σίγουρα κάτω από 3200 (ιδανικά 1600 αν όχι 800) με τις αντίστοιχες παραχωρήσεις βεβαίως στο βάθος πεδίου, στο ότι δε θα παγώσει την (όποια) κίνηση και στο ότι θα έχω κάποιες κουνημένες
μετά ένα πέρασμα από DxO Lab όπου κερδίζεις τουλάχιστον ένα στοπ στην αποθορυβοποίηση χωρίς να κάνει τη λεπτομέρεια πουρέ
εναλλακτικά βάζεις το autofocus continuous high-speed, τραβάς μια καλή ριπή με 6,8,10 καρέ και μετά merge σε software (photo
υπόψιν η ριπή σου εξασφαλίζει ότι θα έχεις κάποιες (αρκετές ίσως) που δε θα είναι καθόλου κουνημένες...
το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι για casual χρήση τα κινητά έχουν μπει πλέον δυνατά και στις βραδυνές - ένα από τα απόρθητα κάστρα των dedicated μηχανών
Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην σας κούρασα.
Και μια τελευταία από την πλατεία:.....
Αυτό με τον υπερβολικό φωτισμό το κάνουν και οι gcam με τις τυπικές ρυθμίσεις - ή είναι αδυναμία του λογισμικού, ή το πιο πιθανό έχουν ελέγξει τα γούστα των πολλών και έχουν προσαρμόσει ανάλογα τις σχετικές ρυθμίσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.