Κινητο πιατο offset 2.05μ και δορυφοροι

Αγαπητοί Νότιοι ..εδώ το έστρωσε κανονικά χτες βράδυ, απο το πρωί είναι όλα άσπρα, αλλά εχει κανα δίωρο που βγήκε και λίγος ήλιος (με δόντια). Έτσι ...ξεχιόνισα το πιάτο και όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις μετά απο χιόνι και αφού καθαρίσει η ατμόσφαιρα αλλά κάνει ψύχρα είχα μία απο τις καλύτερες λήψεις ever σε όλο το τόξο και σε όλες τις μπάντες (C-Ku). Σε μερικά κανάλια δεν έχω ξαναδεί τόσο ισχυρό σήμα! Μπορεί να μας στοιχίζει σε θέρμανση αλλά το πιάτο αντί να συστέλλεται ...διαστέλλεται!
Ζώη...χάνεις!

Kapios na banari ton Filipa parakalo,theli na me vali se eksoda
na paketaristo mazi me ton skliro disko filipa????!!!!:FSGSFGS4:
:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::7SFGSFG::7SFGSFG::7SFGSFG:

Last edited:
Ναι, να πακεταριστείς και να έρθεις μαζί...πριν λειώσει! (Τα δελτία μιλάνε πάντως για νέες εντονότερες χιονοπτώσεις!)

Filipa thimase to piato pou ine konta me to dikomou?? oxi to teras 6.3 ala ena pio mikro 3.70m
rodosastra.jpg

pouliate 1.500 euro.

Zώη και να είχα την έγκριση...του κογκρέσσου για να το πάρω, δεν έχω χώρο να το τοποθετήσω! Αυτό θα γίνει μόνο όταν και αν και εφόσον υπάρξουν οι προυποθέσεις να αγοράσω την πολύ μεγάλη βεράντα του γείτονα (στην ουσία είναι ταράτσα με μιά μικρή αποθήκη, που κάποτε σκόπευαν να κτίσουν αλλά με την μείωση των συντελεστών δόμησης δεν μπορούν πλέον). Αν φτάσω ως εκει και έχω το χρήμα και τις εγκρίσεις...δεν θα κολλήσω στο κανονικό κόστος ενός 3.7μ... (επίσης προφανώς αυτό είναι με σταθερή βάση και αυτό δεν θα μου έκανε)