Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Κήπου

1 Το πηγα λοιπον και μου ειπε οτι εχουν καποιο μηχανημα η κατι τετοιο που τα τσεκαρει

2 Μετα απο 20-30 " το εσβησε και μου ειπε οτι δεν εχει................ΛΑΔΙ μεσα!!

3 Μετα πηρε λιγο απο το ultra που ειχε και εβαλε μεσα με το ματι λεγοντας πως μπορει να ειναι η παρτιδα και πως τουλαχιστον τωρα θα ξερω οτι ειναι ενταξει.!!

4 παντως το δευτερο οντως εβγαζε καποιο καπνο στην γκαζια με κρυο το μηχανημα.

1 Δεν υπάρχει τέτοιο μηχάνημα (τουλάχιστον όχι επίσημο της STIHL) και εάν υπάρχει κάποιο τρίτου κατασκευαστή που να μετρά την ποιότητα καυσίμου , θα είναι για βενζίνη , πως να μετρήσει ειδικού τύπου καύσιμο ;

2 Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο .

3 Μα είναι δυνατόν ?? Έβαλε με το μάτι λάδι μέσα σε καύσιμο ?

4 Δεν έπρεπε να καπνίζει ούτε κρύο , εκτός αν το άφησε για κανένα 5λεπτο στο ρελαντί , ή αν μιλάς για το καύσιμο στο οποίο πρόσθεσε με το μάτι λάδι .

Για τις απαντήσεις 1 και 2 , καθώς έλειπα σε ταξίδι και γύρισα πριν λίγο (αλλά δεν θα με έπιανε ύπνος μέχρι το πρωί με αυτά που διάβασα) , χρησιμοποίησα μία από τις ελάχιστες φορές που μου επιτρέπεται να επικοινωνήσω σε ακατάλληλη ώρα με τον τεχνικό διευθυντή της ANDREAS STIHL A.E.

Οι 3 και 4 είναι δικές μου , αλλά δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος πολλά για να τις δώσει .

Κρίμα που δεν έχεις το μπιτόνι να μου το στείλεις . Μιλάμε για την STIHL και όχι για απλά κάποιον εισαγωγέα .
Για να καταλάβετε στο περίπου την υπευθυνότητά τους , ενώ στα επαγγελματικά μηχανήματα η εγγύηση είναι 12 μήνες , άλλαξα με την συγκατάθεση των κεντρικών , πιστόνι σε 29 μηνών αλυσοπρίονο . Και υπάρχουν και τα αντίστοιχα έγγραφα , αίτηση αποστολής ανταλλακτικών λόγω εγγύησης από την πλευρά μου και άμεση έγκρισή της από τα κεντρικά .

ρυθμίστηκε και πιο σταθερά.
οι ρυθμίσεις του ήταν πιο σταθερές -ρελαντί & μέγιστες στροφές.

Έτσι ακριβώς , υπάρχουν περιπτώσεις δυσλειτουργίας , όπου με την χρησιμοποίηση MOTOMIX , ο κινητήρας επανέρχεται σε κανονική λειτουργία .
Μάλιστα σας το συνιστώ σε τέτοια περίπτωση , αφού υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γλυτώσετε το όποιο κόστος επισκευής .
Εάν δεν πιάσει τότε θα σας μείνει το MOTOMIX , δεν χάνετε κάτι . Ίσα ίσα με αυτά που διαβάζω...........................................

Εκεί έχω πρόβλημα αλυσίδας και δεν μπορώ να κόψω θα την αλλάξω αύριο και θα επικοινωνήσω με τον Κώστα να δω τι φταίει αν έχω πρόβλημα.

Ξέρεις που θα με βρεις , στην υπογραφή μου θα βρεις στοιχεία επικοινωνίας με κλικ στο Κώστας .

Re: Εργαλεία Κήπου

Η δικιά μου άποψη είναι ότι για εμάς που μέσα στον χειμώνα θέλουμε να κόψουμε λίγα χόρτα σε αραιά διαστήματα το motomix είναι μεγάλη υπόθεση.
Άπαξ και το μίγμα χαλάσει, δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και πρέπει να το πετάξουμε (ούτε μήνα κανονικά δεν κρατάει). Με την μία φορά που θα πετάξουμε, αυτομάτως θα είναι σαν να αγοράζουμε το motomix..

Οπότε αξίζει πιστεύω για περιστασιακή χρήση.

Πάντως επειδή κάποιος το ανέφερε παραπάνω, αν υπάρχει η δυνατότητα να "επαναγεμίζει" κανείς με motomix στην τιμή των 15 ευρώ/τα 5 λίτρα, προσωπικά θα το προτιμούσα και για μόνιμη χρήση...

Αν το πάρουμε αλλιώς, 5 λίτρα βενζίνη από 1.60 =8 ευρώ + 2.5 ευρώ 100 ml λάδι Stihl πλήρως συνθετικό= 10.5 ευρώ. Αν είναι να γλυτώσω από επιπλέον συντήρηση του μηχανήματος, άσχημες μυρωδιές και επιβαρυντικές για την υγεία και το κλέψιμο του βενζινά, τότε νομίζω ότι χαλάλι το 5 ευρώ παραπάνω...

Με την παραπάνω προυπόθεση θα χρησιμοποιούσα αποκλειστικά το motomix και ας έχω husqvarna!!! :p
Στο 011 βενζίνη 2 ετών να βάλω θα την κάψει, οπότε εκεί δεν έχω θέμα!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον kosmous.
Για το 1 δεν εχω ιδεα,αυτο μου ειπε απο το τηλεφωνο και οταν πηγα εκει μου ειπε οτι το πηγαν στο αλλο καταστημα.
Για το 2 τωρα,βεβαιωνω οτι...
Πρωτο:το Εκο δεν τα πηγε καθολου καλα με το Μοτομιξ κατα την περιγραφη μου αλλα ευτυχως δουλεψε ρολοι οταν ξαναεβαλα το δικο μου μιγμα....γιατι να συνεβη αυτο;
Δευτερο:Οντως το Στηλ δεν εβγαλε ιχνος καπνου με το καυσιμο που του πηγα,οταν το γκαζωσε καλα,με το που πηρε μπρος,κρυο.
Αντιθετα με το αλλο δοχειο που ανοιξαμε ειδα καποια ιχνη καπνου.
Για το 3:Δεν θελω να προσβαλλω το παληκαρακι,αλλα ναι ειναι δυνατον...γιατι αυτο ακριβως εκανε μπροστα μου...αλλωστε δεν ανεφερα τυχαια την λεπτομερεια ...ομως δεν θα παραβλεψω την δηλωση του οτι του κολλησε το αλυσοπριονο απο την ιδια δουλεια,αλλωστε ηταν αυτος που επισκευαζε τα διαφορα μηχανηματα της Stihl στην αντιπροσωπεια.
Για το 4:Δεν καπνισε το δικο μου Μοτομιξ, αλλα ειδα καπνο απο το μιγμα του καινουριου,εννοειται χωρις προσθηκη λαδιου και με γκαζωμα χωρις ζεσταμα,με το που πηρε μπρος,του τα εδωσε.Οταν λεω καπνο μιλαω για ελαχιστο και μονο την στιγμη της γκαζιας,με το που ανεβαιναν οι στροφες δεν θυμαμαι να εβλεπα κατι.
Αυτα ειναι η περιγραφη των γεγονοτων και οχι η εξηγηση τους εκ μερους μου.Ομως θα διαφωνησω μαζι σου στο οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να συμβει το κακο.
Ακομα και αν δεν παρεισφρυσει λαθος ανθρωπου παντα υπαρχει περιθωριο αστοχιας..... και ενταξει αν χαλασει το αλυσοπριονο απο κατασκευαστικο λαθος.....εχεις εγγυηση ,αν βγει ομως στην παραγωγη ελαττωματικο μοτομιξ και καει το Εκο ποιος θα το πληρωσει;
Για την Stihl δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω,αλλωστε με την ιδια με σενα βεβαιοτητα για την αξιοπιστια και τον επαγγελματισμο τους μου μιλησαν και απο την εδω αντιπροσωπεια.
Οντως κριμα που δεν κρατησα καποιο δειγμα για να σου εστελνα,θα μας ελυνε πολλες αποριες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η δικιά μου άποψη είναι ότι για εμάς που μέσα στον χειμώνα θέλουμε να κόψουμε λίγα χόρτα σε αραιά διαστήματα το motomix είναι μεγάλη υπόθεση.
Άπαξ και το μίγμα χαλάσει, δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και πρέπει να το πετάξουμε (ούτε μήνα κανονικά δεν κρατάει). Με την μία φορά που θα πετάξουμε, αυτομάτως θα είναι σαν να αγοράζουμε το motomix..

Οπότε αξίζει πιστεύω για περιστασιακή χρήση.

Πάντως επειδή κάποιος το ανέφερε παραπάνω, αν υπάρχει η δυνατότητα να "επαναγεμίζει" κανείς με motomix στην τιμή των 15 ευρώ/τα 5 λίτρα, προσωπικά θα το προτιμούσα και για μόνιμη χρήση...

Αν το πάρουμε αλλιώς, 5 λίτρα βενζίνη από 1.60 =8 ευρώ + 2.5 ευρώ 100 ml λάδι Stihl πλήρως συνθετικό= 10.5 ευρώ. Αν είναι να γλυτώσω από επιπλέον συντήρηση του μηχανήματος, άσχημες μυρωδιές και επιβαρυντικές για την υγεία και το κλέψιμο του βενζινά, τότε νομίζω ότι χαλάλι το 5 ευρώ παραπάνω...

Με την παραπάνω προυπόθεση θα χρησιμοποιούσα αποκλειστικά το motomix και ας έχω husqvarna!!! :p
Στο 011 βενζίνη 2 ετών να βάλω θα την κάψει, οπότε εκεί δεν έχω θέμα!

Ειναι ιδανικη περιπτωση οντως.Πιστευω οτι στο τελος εκει θα καταληξω.Μετα το στρωσιμο ομως.
Αλλα και αυτα που εγραψε ο enduras με τον σταθεροποιητη της Β&S ακουγεται καλο αν και δεν ξερω τι παιζει με το οινοπνευμα σε αυτη την περιπτωση.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον kosmous.
Για το 1 δεν εχω ιδεα,αυτο μου ειπε απο το τηλεφωνο και οταν πηγα εκει μου ειπε οτι το πηγαν στο αλλο καταστημα.
Για το 2 τωρα,βεβαιωνω οτι...
Πρωτο:το Εκο δεν τα πηγε καθολου καλα με το Μοτομιξ κατα την περιγραφη μου αλλα ευτυχως δουλεψε ρολοι οταν ξαναεβαλα το δικο μου μιγμα....γιατι να συνεβη αυτο;
Δευτερο:Οντως το Στηλ δεν εβγαλε ιχνος καπνου με το καυσιμο που του πηγα,οταν το γκαζωσε καλα,με το που πηρε μπρος,κρυο.
Αντιθετα με το αλλο δοχειο που ανοιξαμε ειδα καποια ιχνη καπνου.
Για το 3:Δεν θελω να προσβαλλω το παληκαρακι,αλλα ναι ειναι δυνατον...γιατι αυτο ακριβως εκανε μπροστα μου...αλλωστε δεν ανεφερα τυχαια την λεπτομερεια ...ομως δεν θα παραβλεψω την δηλωση του οτι του κολλησε το αλυσοπριονο απο την ιδια δουλεια,αλλωστε ηταν αυτος που επισκευαζε τα διαφορα μηχανηματα της Stihl στην αντιπροσωπεια.
Για το 4:Δεν καπνισε το δικο μου Μοτομιξ, αλλα ειδα καπνο απο το μιγμα του καινουριου,εννοειται χωρις προσθηκη λαδιου και με γκαζωμα χωρις ζεσταμα,με το που πηρε μπρος,του τα εδωσε.Οταν λεω καπνο μιλαω για ελαχιστο και μονο την στιγμη της γκαζιας,με το που ανεβαιναν οι στροφες δεν θυμαμαι να εβλεπα κατι.
Αυτα ειναι η περιγραφη των γεγονοτων και οχι η εξηγηση τους εκ μερους μου.Ομως θα διαφωνησω μαζι σου στο οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να συμβει το κακο.
Ακομα και αν δεν παρεισφρυσει λαθος ανθρωπου παντα υπαρχει περιθωριο αστοχιας..... και ενταξει αν χαλασει το αλυσοπριονο απο κατασκευαστικο λαθος.....εχεις εγγυηση ,αν βγει ομως στην παραγωγη ελαττωματικο μοτομιξ και καει το Εκο ποιος θα το πληρωσει;
Για την Stihl δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω,αλλωστε με την ιδια με σενα βεβαιοτητα για την αξιοπιστια και τον επαγγελματισμο τους μου μιλησαν και απο την εδω αντιπροσωπεια.
Οντως κριμα που δεν κρατησα καποιο δειγμα για να σου εστελνα,θα μας ελυνε πολλες αποριες.

Ειναι ιδανικη περιπτωση οντως.Πιστευω οτι στο τελος εκει θα καταληξω.Μετα το στρωσιμο ομως.
Αλλα και αυτα που εγραψε ο enduras με τον σταθεροποιητη της Β&S ακουγεται καλο αν και δεν ξερω τι παιζει με το οινοπνευμα σε αυτη την περιπτωση.

Κοίτα, κυκλοφορούν πολλά έτοιμα βελτιωτικά καυσίμου, ωστόσο κανένα από αυτά δεν μπορεί να διώξει το οινόπνευμα από την βενζίνη (πχ liquimoly).
Και στο κάτω κάτω αν είναι να προσθέσεις και από αυτά στην τιμή τότε πας ακόμα πιο κοντά στο motomix που τα έχει όλα αυτά και κάποια έξτρα...

@Diabolic
Και θα προσθεσω επισης πως αν μπορει να ηταν ελαττωματικο το Μοτομιξ το ιδιο μπορει οποιοδηποτε αγαθο,οποτε δεν ειναι καποια λογικη που μπορει να καθορισει την συμπεριφορα μου.
Καποια στιγμη θα το ξαναδω χωρις αμφιβολια,ειδικα αν γεμιζουμε με 15 ευρω.

Λάθος διατύπωση του τοπικού αντιπρόσωπου στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαμε πριν την αγορά, οπότε και λάθος το μετέφερα εδώ.
15 κοστίζει το επαναγέμισμα του 3λιτρου.
Δηλαδή μου εξήγησε ότι δεν το έχει ακόμα σε χύμα γιατί δεν έχει εξασφαλισμένα μέτρα ασφαλείας διατήρησης και μετάγγισης του μίγματος.
Απλώς παίρνει ένα έτοιμο Motomix και το μεταγγίζει στο δικό μου μπιτόνι αφαιρώντας την αξία του δοχείου.
Αυτό δεν είναι σίγουρο ότι το κάνουν όλοι οι αντιπρόσωποι.
Πάντως εμένα με ενδιαφέρει να δουλεύουν άψογα τα εργαλεία ...αν αυτό είναι δυνατόν δεν υπολογίζω το κόστος του μίγματος εφόσον είμαι ερασιτέχνης χρήστης.

Κώστα τα γνώριζα αυτά περί επικοινωνίας μεταξύ μας ...πρωτάρη με έχεις :flipout:

Λάθος διατύπωση του τοπικού αντιπρόσωπου στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαμε πριν την αγορά, οπότε και λάθος το μετέφερα εδώ.
15 κοστίζει το επαναγέμισμα του 3λιτρου.
Δηλαδή μου εξήγησε ότι δεν το έχει ακόμα σε χύμα γιατί δεν έχει εξασφαλισμένα μέτρα ασφαλείας διατήρησης και μετάγγισης του μίγματος.
Απλώς παίρνει ένα έτοιμο Motomix και το μεταγγίζει στο δικό μου μπιτόνι αφαιρώντας την αξία του δοχείου.
Αυτό δεν είναι σίγουρο ότι το κάνουν όλοι οι αντιπρόσωποι.
Πάντως εμένα με ενδιαφέρει να δουλεύουν άψογα τα εργαλεία ...αν αυτό είναι δυνατόν δεν υπολογίζω το κόστος του μίγματος εφόσον είμαι ερασιτέχνης χρήστης.

Κώστα τα γνώριζα αυτά περί επικοινωνίας μεταξύ μας ...πρωτάρη με έχεις :flipout:

Καλά κάνεις που το διευκρινήζεις γιατί θα πήγαινα να ρωτούσα σήμερα σε τοπικό αντιπρόσωπο!!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία Κήπου

Δεν σου καταλογίζω κάτι , αλίμονο . Τώρα σχετικά με την αστοχία φυσικά και παντού μπορεί να συμβεί (άλλωστε ανέφερα περίπτωση με πιστόνι πιο πάνω) , αυτό που δεν μπορεί να συμβεί σύμφωνα με τον τεχνικό Διευθυντή ο οποίος γνωρίζει τον τρόπο παρασκευής του , είναι το να υπάρξει MOTOMIX δίχως λάδι μέσα .

Αυτό με το δείγμα όντως θα ξεδιάλυνε τα πράγματα .

Σχετικά με το επαναγέμισμα υπάρχει συσκευασία 55 και 200 λίτρων όπου βγαίνει το λίτρο 4,70 και 4,10 αντίστοιχα (ίσως και με επιπλέον κάποια έκπτωση ανάλογα με το κατάστημα) . Λίγοι όμως μπαίνουν στην διαδικασία αυτή καθώς δεν είναι απλά πράγματα .

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Κήπου

Δεν σου καταλογίζω κάτι , αλίμονο . Τώρα σχετικά με την αστοχία φυσικά και παντού μπορεί να συμβεί (άλλωστε ανέφερα περίπτωση με πιστόνι πιο πάνω) , αυτό που δεν μπορεί να συμβεί σύμφωνα με τον τεχνικό Διευθυντή ο οποίος γνωρίζει τον τρόπο παρασκευής του , είναι το να υπάρξει MOTOMIX δίχως λάδι μέσα .

Αυτό με το δείγμα όντως θα ξεδιάλυνε τα πράγματα .

Σχετικά με το επαναγέμισμα υπάρχει συσκευασία 55 και 200 λίτρων όπου βγαίνει το λίτρο 4,70 και 4,10 αντίστοιχα (ίσως και με επιπλέον κάποια έκπτωση ανάλογα με το κατάστημα) . Λίγοι όμως μπαίνουν στην διαδικασία αυτή καθώς δεν είναι απλά πράγματα .
Ξεχασα να πω οτι το Μοτομιξ ηταν πρασινο οπως και του αλλου δοχειου (υποθετω απο το ultra) οποτε οταν ειπε δεν εχει λαδι μπορει να εννοουσε την σωστη αναλογια (επειδη δεν εβγαζε ιχνος καπνου στην δοκιμη).
Δεν υπαρχει παρεξηγηση εννοειται φιλε μου και ευχαριστω ειλικρινα για την διαθεση και τον κοπο σου....αλλωστε στην αρχη δεν ηθελες να ανακατευτεις λογω θεσης,που οντως ειναι λεπτη.

Θα διαφωνησω ομως με τον τεχνικο διευθυντη οτι υπαρχει κατι που "δεν μπορει" να παει στραβα στην γραμμη παραγωγης(οποιουδηποτε αγαθου),στην διαγνωση του οποιου μηχανικου η οτι αλλο.
Θελω να πω οτι ακομα και μια πιθανοτητα στο δις,παραμενει πιθανοτητα....ασχετα που δεν λαμβανεται υπ'οψη σε αποφασεις,πως αλλοιως αλλωστε.
Αν ξαναπαρω παντως,που μαλλον θα παρω,θα ειναι παλι μπιτονακι 5 η 3 λιτρα,δεν νομιζω να συμφερει για 4-5 ευρω τον χρονο να ασχοληθουμε με χυμα.
Εννοειται φιλικα και με ευγνωμοσυνη σε ολους που ασχοληθηκατε.

Απάντηση: Εργαλεία Κήπου

Το ότι ακόμη και τώρα που μιλάμε δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία πως σου φαίνεται ;

Εμένα δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό :

1 Είναι πολύ άνετος οικονομικά ο κύριος που έκαψε έναν κινητήρα με MOTOMIX και δεν ζήτησε εξηγήσεις από τον υπεύθυνο .
2 Υπεύθυνος είναι ο ίδιος .

Εάν σκεφθώ και το ότι ρίχνει με το μάτι λάδι στο καύσιμο , μάλλον το δεύτερο ποιο πιθανό .

Re: Απάντηση: Εργαλεία Κήπου

Το ότι ακόμη και τώρα που μιλάμε δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία πως σου φαίνεται ;

Εμένα δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό :

1 Είναι πολύ άνετος οικονομικά ο κύριος που έκαψε έναν κινητήρα με MOTOMIX και δεν ζήτησε εξηγήσεις από τον υπεύθυνο .
2 Υπεύθυνος είναι ο ίδιος .

Εάν σκεφθώ και το ότι ρίχνει με το μάτι λάδι στο καύσιμο , μάλλον το δεύτερο ποιο πιθανό .

1)Μπορει βεβαια να προτιμησε να μην το κανει θεμα για να κρατησει την δουλιτσα του ....αφου ειναι ο μηχανικος του καταστηματος,ανταλλακτικα θα βρει σιγουρα....φθηνα.. αν το επιτρεπει ο χαρακτηρας του.
2)πιθανο,αλλα ορκιζεσαι;γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε τον λογο που επεστρεψα το Μοτομιξ και οτι πριν αποφανθει ειχα την εντυπωση οτι θερμαινεται και ζοριζεται η μηχανη.

Δεν ενημερωσε ε;.....τωρα με βαζεις και σε αλλες υποψιες.Ποσο δυσκολη ειναι η νοθεια σε ενα δοχειο που δεν σφραγιζεται και μπορει ο καθενας να το ανοιξει και να βγαλει ενα εξτρα εισοδηματακι;
Εδω η ευθυνη ειναι αποκλειστικα της Stihl και θεωρω την απουσια προστασιας στην ταπα απαραδεκτη.
Αν υπαρχει καποια λογικη εξηγηση εδω,θα με ενδιεφερε πολυ να την μαθω.

Και κατι αλλο,ειχε μια παραξενη εντονη μυρωδια που δεν θυμιζε τιποτα,με τι θα περιγραφατε την μυρωδια των καυσαεριων........αν περιγραφεται;

Με βάζεις δύσκολα , δεν μπορώ να το περιγράψω .
Το ότι είναι ο μηχανικός δεν σημαίνει πως πρέπει να καταλαβαίνει πότε έχει χαλάσει ένα ειδικού τύπου καύσιμο , όταν μάλιστα δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία στο πανελλήνιο .
Άρα έπρεπε να ενημερωθεί η εταιρεία . Και στην τελική θα βοηθήσει να προληφθούν και άλλα .

Τώρα όσο για αυτό που σκέφτηκες , πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος να κάνει μαϊμουδιά στο καύσιμο .

2 Δεν υπάρχει λόγος να ορκιστώ , υπόθεση κάνω .
Πάντως έχε το νου σου εσύ διότι δεν είναι τυπική η συμπεριφορά του .

http://www.buytools.gr/kawasaki-tj27.html#
Εχω αυτο το χορτοθαμνοκοπτικο. Kawasaki tj27 sharp.
Μικρο στα κυβικα και στο βαρος. Τα στοιχεια συμπιπτουν με το λινκ που προαναφερω, αλλα στη φωτογραφια δειχνει διαφορετικο μιας και το εχει και με δισκο κοπης. Κατι που αν θυμαμαι καλα μου το ειχαν αναφερει ως απαγορευτικο λογω δυναμης.
Πραγματι, τα κυβικα του ειναι αποτρεπτικα για χρηση δισκου!
Επισης μιας και τομκαταστημα που το αγορασα μου ειναινμακρυα, θελω καποια ανταλλακτικα. Εχει σπασει εν μερη το εςωτερικο εξαρτημα που τυλιγω τη μεσινεζα. Αυτο ειναι universal ή πρεπει να ψαξω της συγκεκριμενης εταιριας?
Επισης να αναφερω οτι ειναι και γ@αμω τους κινητηρες μιας και μπορει μετα απο ενα ολοκληρο χειμωνα, κανοντας τα απαραιτητα πρωτα να παρει "μπροστα" με τη πρωτη! Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολα και παντα, αλλα με τη μικρη εμπειρια που εχω το βλεπω ετσι.

Εάν είναι το μανίσιο θα πρέπει να ψάξεις το ίδιο , το κέλυφος συνήθως δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό παρά μόνο το καρούλι και το κάτω καπάκι . Ψάξε να αλλάξεις ολόκληρη την κεφαλή με μία universal της ΕΜΑΚ , την έχουν αρκετά καταστήματα και θα βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά. Όσο για το δίσκο μην ανησυχείς μπορεί να τον δουλέψει , απέφυγε όμως αυτόν της φωτογραφίας καθώς είναι βαρύς , επέλεξε έναν με 4 κόψεις για ξερά χόρτα , ή εάν θέλεις για χλωρά με δύο κόψεις .

Θα το ψαξω. Για να μπει ο δισκος πρεπει να βγει ολη η κεφαλη?

https://www.youtube.com/watch?v=q7fPOgWoVrk

.......Στο 1:53 λεει......This has a 2 year shelf life unopened,and if is opened is got a one year shelf life....Αυτο το λενε και αρκετοι αλλοι,ισχυει;
Η μικρη συσκευασια εχει καποιου ειδους ασφαλεια στεγανοποιησης;πωλειται στην Ελλαδα;
Ειναι μεγαλη ευκολια για την χρηση που θελω......και δεν ειμαι ο μονος........πολλα διχρονα στον κυκλο..