Re: Απάντηση: Εργαλεία Κήπου
Επανέρχομαι , το καύσιμο πρέπει να ελεγχθεί διότι είναι η πρώτη περίπτωση πανελλαδικά που δεν λειτουργεί άριστα κάποιο μηχάνημα με αυτό .
Τώρα για το σφράγισμα που αναφέρετε , έχω και εγώ στο κατάστημα από εκείνη την παρτίδα του 2012 και δεν έχει θέμα . Το καπάκι είναι ειδικού τύπου που δεν κάνει κάποιο κλικ στο πρώτο άνοιγμα , καταλαβαίνεις όμως από το ελαφρώς φουσκωμένο μπιτόνι πως δεν έχει ανοιχθεί .
Οι οδηγίες λένε 24 μήνες μετά το άνοιγμα υπάρχει πιθανότητα αλλοίωσης . Για σφραγιστό δεν υπάρχει κάποια οδηγία πλην του να μην είναι σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος .
stgeo
Μήπως ανέβασε υψηλές στροφές το αλυσοπρίονο και για αυτό υπερθερμάνθηκε ; Εάν θες κάνε άλλη μία δοκιμή ξεβιδώνοντας την βίδα Η κατά 10' - 15 ' (σαν να είναι δώδεκα η ώρα και να βάλεις τον δείκτη παρά δέκα η παρά τέταρτο) .
Πάντα με καθαρό φίλτρο αέρος .
Οντως το μπιτονι ηταν φουσκωμενο πριν το ανοιξω.
Τωρα για τις στροφες εχω την (τονιζω) εντυπωση οτι οχι μονο δεν ανεβαζε,αλλα μπερδευε απο ορισμενες και πανω (κατω απο την μεση edit ?).....μαλιστα μου εδινε την εντυπωση οτι θα σβησει αν επιμεινω και σκεφτηκα οτι ισως αυτο να ηταν προειδοποιηση για κολλημα.
Αυτος ηταν και ο λογος που δεν το δουλεψα πανω απο 1~ λεπτο.
Για την υπερθερμανση δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει εκτος της λιπανσης η του να ειναι ιδεα μου.....αν και δεν πιστευω οτι σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα θα μπορουσε να ζεσταθει τοσο ωστε να μου κανει εντυπωση η διαφορα του ηχου ψυξης των μεταλλων με αυτον της δικης μου μιξης.
Δεν με νοιαζει καθολου να πειραξω την Hi αλλα δεν μου αρεσει επισης καθολου η ιδεα να χρησιμοποιησω ξανα το μιγμα στο αλυσοπριονο,κυριως γιατι πιστευω οτι απλα δεν ανεβαζε στροφες πολυ πανω απο την μεση και αρχιζε να μπερδευει σχεδον απο το πρωτο πατημα του γκαζιου.Μου προξενει παντως μεγαλη εντυπωση οτι πανελλαδικα δεν υπαρχει αλλη αναφορα και με προβληματιζει.
Αλλο ενα που θυμαμαι ειναι οτι δεν ηταν σταθερες οι στροφες στο ρελαντι και πως ειχα καποιες αυξομειωσεις,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο ωφειλεται στο αδειασμα-γεμισμα καυσιμου που μεχρι να ομαλοποιηθει η ροη κανει κατι τετοια....ομως δεν το αφησα να δουλεψει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φσσσσσσσσσσσστ ΜΠΟΙΝΓΚ.......μην ακουσω μονο απο το ελατηριο.
Επισης να διευκρινησω οτι οταν γραφω "(τονιζω) εντυπωση" δεν το γραφω για το αν μπερδευε αλλα για το υψος των στροφων και την αυξηση στην θερμοκρασια.Εντελως βεβαιο ειναι οτι το μηχανημα ειχε δραματικη πτωση στην αποδοση και λειτουργια,απλα δεν μπορουσα να κανω την δουλεια.
Αν νομισει ο kosmous οτι θα πρεπει να πειραξω την hi μετα απο οσα διευκρινησα,θα το κανω αν και μου φαινεται απιθανο να φταιει.
Αλλο διχρονο δεν εχω και στων κολλητων μου δεν προκειται.
Αλλο ενα που ξεχασα να πω ειναι οτι οταν πηγα να κοψω κατι κλαδακια δεν ειχε την δυναμη,επεσαν δραματικα οι στροφες και κοντεψε να σβησει.
Αυτο εννοουσα (edit:στο πρωτο μνμ) οταν εγραψα οτι ζοριζοταν.
Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να το παω εκει για ελεγχο.Υποθετω οτι εχει ξανασυμβει,θα το παω αν και μακρια και τα ξαναλεμε.