Αυτό να κάνεις,για να μην δημιουργηθούν οξειδώσεις στο χώρο καύσης .Παλιά λέγαμε αν θα αποθηκευτεί για πολυ καιρό εκτός αδειασματος της βενζίνης όπως λες, ξεβιδωνεις το μπουζί και ρίχνεις μια κουταλιά λάδι στον κυλινδρο και τραβάς μισό κορδόνι.
Αυτό να κάνεις,για να μην δημιουργηθούν οξειδώσεις στο χώρο καύσης .Παλιά λέγαμε αν θα αποθηκευτεί για πολυ καιρό εκτός αδειασματος της βενζίνης όπως λες, ξεβιδωνεις το μπουζί και ρίχνεις μια κουταλιά λάδι στον κυλινδρο και τραβάς μισό κορδόνι.
Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο στους κινητηρες
Καθαρισε ομως πολυ καλα το αλυσοπριονο και την αλυσιδα, βγαλε και το λαδι λιπανσης
Αυτα τα μηχανηματα παιρνουν αμολυβδη ή οχι;
Αν ναι, αυτο σημαινει οτι εχουν καποιου ειδους καταλυτη;
Αν ναι, θυμαμαι οτι απο παλια ελεγαν οτι τα οχηματα με καταλυτη δεν κανει να μενουν απο βενζινη (επισης, οτι δεν κανει να τα βαζεις μπρος με "σπρωξιμο"). Ισχυουν αυτα ή μπα;
Το λεω, γιατι κι εγω εχω δει να λεμε οτι τα βαζεις να δουλεψουν μεχρι να σβησουν, αλλα αν ισχυουν τα παραπανω, δεν πειραζει αυτο;
ολα αμολυβδη δεχονται! Το λαδι τι λαδι ειναι? Ας πουμε 6 μηνες ειναι πολλοι, πρεπει να βαλουμε το λαδι? Ή παμε για πιο μεγαλη χρονικη διαρκεια?Παλιά λέγαμε αν θα αποθηκευτεί για πολυ καιρό εκτός αδειασματος της βενζίνης όπως λες, ξεβιδωνεις το μπουζί και ρίχνεις μια κουταλιά λάδι στον κυλινδρο και τραβάς μισό κορδόνι.
περιμενε λιγο να φυγουν οι νοτιαδες και μετα το κλαδεμα να μην ακολουθησει βροχη για (τουλαχιστον) 2 ημερεςΈχω κάτι κωνοφορα δέντρα. Μπορώ τέτοια εποχή να τα κλαδεψω λίγο με Μπορντόυροψαλοδο;
Σκέφτομαι την Δευτέρα που ερχεται απόγευμα. Νομίζω καλά είναι.περιμενε λιγο να φυγουν οι νοτιαδες και μετα το κλαδεμα να μην ακολουθησει βροχη για (τουλαχιστον) 2 ημερες
Σκέφτομαι την Δευτέρα που ερχεται απόγευμα. Νομίζω καλά είναι.
γιατι να μην ακολουθησει βροχη?περιμενε λιγο να φυγουν οι νοτιαδες και μετα το κλαδεμα να μην ακολουθησει βροχη για (τουλαχιστον) 2 ημερες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.