Αφου δοθηκε απαντηση!Ο Σώφρων θα μας πει!
Δώσε μας τα φώτα σου Θανάση!
Μήπως ο Θανάσης εννοεί αυτό που είπε μόνος του ο Νεκτάριος;Στον Νεκ? Πότε?
Δεν εχεις κ άδικο,στα 200e για χειροκίνητη είναι πολλά χρήματα.Παρα πολλα.Απο την άλλη βέβαια κ η μπαταριας makita,είναι χωρίς τις μπαταρίες.Που θα παει το κόστος όμως με φορτιστή κ μπαταρίες,που βάλε πόσο θα κάνουν?σορρυ, ειμαι ψιλοασχετος απο μηχανη χειρος, αλλά θα δωσεις 190 ευρω για να σου βγαινει η ψυχη? με 40 ποντους ανοιγμα χειροκινητα?
και το κομμενο γκαζον θα μενει εκει? γιατι δεν παιρνεις αυτο ?
https://www.skroutz.gr/s/23689101/Makita-DLM382Z-Μηχανή-Γκαζόν-Μπαταρίας-18V.html
Η Claber για εμενα είναι από τις κορυφαίες.Χαίρετε, αφού έσκασα πριν 4 χρόνια 80ευρω για λάστιχο και καρούλι 3/4 50 μέτρα, λέω να το αντικαταστήσω με μικρότερο και σε μέτρα και σε ιντσες. Το παλιό λόγο όγκου το παρατουσαμε κ σκίστηκε σε πολλά σημεία κ το καρούλι διαλύθηκε.
Σκέφτομαι για claber 1/2 και 25 μετρα μαζι θέλω και μια ανέμη τοίχου. Ερώτηση: οι ιντσες παίζουν ρόλο μεγάλο για το πότισμα του κηπου κ για το πιεστικό; (Πλυσιμο αυτοκινήτου κυρίως).
Επίσης ενώ βρίσκω καρούλι για 40 μέτρα, λάστιχο 30 μέτρα δεν βρίσκω γιατί τα 25 είναι οριακά για την αυλή.
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.