Το πρώτο μινι απυσοπ μπαταρίας που πήρα είναι της μάρκας αυτής και είναι πολύ καλό!
Το συγκεκριμενο το εχω παρει απο το Πασχα που το ξαναειχε σε προσφορα,για λιγο που εχει χρησιμοποιηθει δεν εχει βγαλει προβλημα δηλαδη παιρνει αμεσως μπροστα,δεν εχει σπασει τιποτα,δεν εχει βγει -χαλαρωσει καμια βιδα.Οτι θελεις αλλο με ρωταςΈχει εμπειρία κάνεις από το συγκεκριμένο?
Για καθάρισμα σε αμπέλι 2,5 στρέμματα.![]()
Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Lux 51,7cc 1.5Kw | Praktiker
Βρείτε Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Lux 51,7cc 1.5Kw και άλλες προτάσεις για Χλοοκοπτικά/Χορτοκοπτικά στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς μόνο στο Praktikerwww.praktiker.gr
Κρίμα, είχε βγει στα 117 ευρώ αν θυμάμαι καλά όταν είχα ρωτήσει.Το συγκεκριμενο το εχω παρει απο το Πασχα που το ξαναειχε σε προσφορα,για λιγο που εχει χρησιμοποιηθει δεν εχει βγαλει προβλημα δηλαδη παιρνει αμεσως μπροστα,δεν εχει σπασει τιποτα,δεν εχει βγει -χαλαρωσει καμια βιδα.Οτι θελεις αλλο με ρωτας
Καλημέρα! Για φύτεμα γκαζόν, δυστυχώς ή ευτυχώς ο κύλινδρος ή το οδοστροτηράκι όπως λες θα καθορίσει το όμορφο αποτέλεσμα. Όσον αφορά το τελευταίο στρώμα χώματος εγώ βάζω τύρφη. Μετά το πρωτα στρώμα τύρφη βάζω το σπόρο και μετά πάλι τύρφη από επάνω. Τέλος, το ξαναπατάω μια τελευταία φορά με τον κύλινδρο.Ερώτηση για φύτεμα γκαζόν:
Έχω φτιάξει μια επιφάνεια από κοκκινόχωμα σχετικά επίπεδη- δυστυχώς δεν έχω οδοστροτηράκι για να την πατήσω. Τι χώμα πρέπει να βάλω πάνω από το κοκκινόχωμα για να φυτέψω γκαζόν;
Επίσης, είναι απαραίτητο να πατηθεί με οδοστρωτήρα το κοκκινόχωμα και μετά το χώμα που θα μπει από πάνω; Αν ναι, καμιά πατέντα για όσους δεν έχουν;
Ευχαριστώ φίλε - ήσουν αναλυτικότατος. Ωραίο κηπάκι έφτιαξες και σε έδαφος με αρκετή κλίση.Καλημέρα! Για φύτεμα γκαζόν, δυστυχώς ή ευτυχώς ο κύλινδρος ή το οδοστροτηράκι όπως λες θα καθορίσει το όμορφο αποτέλεσμα. Όσον αφορά το τελευταίο στρώμα χώματος εγώ βάζω τύρφη. Μετά το πρωτα στρώμα τύρφη βάζω το σπόρο και μετά πάλι τύρφη από επάνω. Τέλος, το ξαναπατάω μια τελευταία φορά με τον κύλινδρο.
Όσον αφορά πατέντα, παλαιότερα που δεν είχα κύλινδρο είχα γεμίσει ένα πλαστικό βαρέλι με νερό και το κυλινδριζα πάνω στο χώμα. Σε χειρότερο σενάριο, έχω πάρει και μια φαρδιά ταβλα ξύλο, το έβαζα κάτω, ανέβαινα και χοροπηδουσα το έκανα μέχρι να ισιώσω όλη την επιφάνεια. Προφανώς μιλάμε για μικρή επιφάνεια.
Ίσα-ίσα να καλύψει το κοκκινόχωμα, εγώ "πασπάλισα" την τύρφη από πάνω, φαντάσου ότι φτιάχνεις ένα κέικ και βάζεις από πάνω άχνη ζάχαρη. Μόλις το καλύψεις όλο, βάζεις τον σπόρο, στην συνέχεια άλλο ένα "πασπάλισμα" να κρυφτεί ο σπόρος, μετα κυλίνδρισμα η πίεση με ότι εργαλείο διαθέτεις. Συνήθως, στην σπορά γκαζόν βάζουν και μια ειδική απωθητική σκόνη για μυρμήγκια ώστε να μην μαζέψουν το σπόρο.Ευχαριστώ φίλε - ήσουν αναλυτικότατος. Ωραίο κηπάκι έφτιαξες και σε έδαφος με αρκετή κλίση.
Η ιδέα με το πλαστικό βαρέλι πολύ έξυπνη - από ότι είδα στο ιντερνετ οι κύλινδροι παίζουν λίγο κάτω από 100€ οπότε αξίζει να γίνει πατέντα.
Για την τύρφη, τι πάχος περίπου να υπολογίζω ότι πρέπει να μπει;
Ίσα-ίσα να καλύψει το κοκκινόχωμα, εγώ "πασπάλισα" την τύρφη από πάνω, φαντάσου ότι φτιάχνεις ένα κέικ και βάζεις από πάνω άχνη ζάχαρη. Μόλις το καλύψεις όλο, βάζεις τον σπόρο, στην συνέχεια άλλο ένα "πασπάλισμα" να κρυφτεί ο σπόρος, μετα κυλίνδρισμα η πίεση με ότι εργαλείο διαθέτεις. Συνήθως, στην σπορά γκαζόν βάζουν και μια ειδική απωθητική σκόνη για μυρμήγκια ώστε να μην μαζέψουν το σπόρο.
Μια από τα ίδια Μιχάλη. Εγώ το είχα βάλει μόνος μου και τελικά δεν άντεξε πάνω από χρόνο - το πιθανότερο είναι ότι κάτι έκανα λάθος είτε στην προετοιμασία είτε στην μετέπειτα περιποίηση.Πριν πολλα χρονια ειχα βαλει σε ενα σημειο του κηπου αρκετα τετραγωνικα ετοιμο γκαζον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.