Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Έχει εμπειρία κάνεις από το συγκεκριμένο?
Για καθάρισμα σε αμπέλι 2,5 στρέμματα.

Καλησπέρα σας. Οι φωτίνιες του κήπου μου καθώς και κάποια αντίστοιχα δενδρίλια έχουν σχηματίσει πλέον αρκετά ξηλώδη κλαδιά και το απλό κλαδευτήρι χειρός καταπονεί εύκολα τις αρθρώσεις στα χέρια.
Τι προτείνετε για τη συνέχεια, κλαδευτήρι χειρός με ηλεκτρική υποστήριξη ή κάποια μεγαλύτερη ψαλίδα για κλάδεμα απαιτήσεων;
Ευχαριστώ

Έχει εμπειρία κάνεις από το συγκεκριμένο?
Για καθάρισμα σε αμπέλι 2,5 στρέμματα.

Αν μου πεις που το έχεις το αμπέλι και τι κρασί βγάζεις θα σε βοηθήσω φίλε μου Κυριάκο!

Υ.Γ. Εννοείται ότι θα δοκιμάσω και το κρασί αν είναι πέριξ της Αττικής 😁

Καλησπέρα σας. Οι φωτίνιες του κήπου μου καθώς και κάποια αντίστοιχα δενδρίλια έχουν σχηματίσει πλέον αρκετά ξηλώδη κλαδιά και το απλό κλαδευτήρι χειρός καταπονεί εύκολα τις αρθρώσεις στα χέρια.
Τι προτείνετε για τη συνέχεια, κλαδευτήρι χειρός με ηλεκτρική υποστήριξη ή κάποια μεγαλύτερη ψαλίδα για κλάδεμα απαιτήσεων;
Ευχαριστώ
Μια ψαλιδα με τηλεσκοπικες λαβες ειναι παντα χρησιμη

• Like
Reactions: tom152 and KOSSTV
Πολλοί από εμάς έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από τα 18βολτα ηλεκτρικά κλαδευτηρια του banggood.
Πιστεύω το ίδιο και εσύ καθώς θα βοηθήσει απίστευτα.
Για να πάρεις μια ιδέα:

[Electric Pruning Shears Garden Scissor Hedge Trimmer W/ 1/2pcs Battery Also For Makita 18/21V

• Like
Reactions: tom152
Έλα να πάμε Χίο Γιωργοοοο.

Τι καλά που θα ήταν ρε Κυριάκο.
Κάποια στιγμή θα το οργανώσουμε!
Αν ήταν για Αθήνα θα σου έδινα το δικό μου να κάνεις τη δουλειά σου ρε φίλε, γι'αυτό σε ρώτησα.

• Like
Reactions: enduras1
Πολλοί από εμάς έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από τα 18βολτα ηλεκτρικά κλαδευτηρια του banggood.
Πιστεύω το ίδιο και εσύ καθώς θα βοηθήσει απίστευτα.
Για να πάρεις μια ιδέα:

[Electric Pruning Shears Garden Scissor Hedge Trimmer W/ 1/2pcs Battery Also For Makita 18/21V

Και σε προσφορά group buy.
Participants needed!Come group shopping together and save more!

Με 2 μπαταρίες 55 ευρώ!

• Like
Reactions: tom152 and KOSSTV
Και σε προσφορά group buy.
Participants needed!Come group shopping together and save more!

Με 2 μπαταρίες 55 ευρώ!
Αυτό με το group buy δε ξέρω πως να το χειριστώ…
Κατά τα άλλα έκανα την παραγγελία στα 59 ευρώ αλλά δε ξέρω με το γκρουπ τι γίνεται…

Αυτό με το group buy δε ξέρω πως να το χειριστώ…
Κατά τα άλλα έκανα την παραγγελία στα 59 ευρώ αλλά δε ξέρω με το γκρουπ τι γίνεται…
…μμμ μάλλον μπέρδεμα είναι και βιάστηκα και να παραγγείλω και να πληρώσω ειδικά αν δε φανεί άλλος στο γκρουπ… :(
Στη χειρότερη φάση θα επιστραφουν τα χρήματα

Θα το πάρω εγώ μόλις γυρίσω σπίτι.
έχει τις απλές μπαταρίες και όχι τις 288 η τις 388.
Φαντάζομαι να μην έχει θέμα.

…μμμ μάλλον μπέρδεμα είναι και βιάστηκα και να παραγγείλω και να πληρώσω ειδικά αν δε φανεί άλλος στο γκρουπ… :(
Στη χειρότερη φάση θα επιστραφουν τα χρήματα
Στείλε το λινκ του γκρουπ που έφτιαξες εδώ!!!!
Να ο Papako ενδιαφέρεται οπότε αν πατήσει το λινκ σου θα γίνει το group buy και θα κερδίσετε και οι δύο!

• Like
Reactions: KOSSTV and tom152
Στείλε το λινκ του γκρουπ που έφτιαξες εδώ!!!!
Να ο Papako ενδιαφέρεται οπότε αν πατήσει το λινκ σου θα γίνει το group buy και θα κερδίσετε και

Δε ξέρω αν το κάναμε σωστά…

Participants needed!Come group shopping together and save more! https://banggood.onelink.me/zMT7/krf9rfmy

:)

Θα το πάρω εγώ μόλις γυρίσω σπίτι.
έχει τις απλές μπαταρίες και όχι τις 288 η τις 388.
Φαντάζομαι να μην έχει θέμα.

οχι δεν θα εχει θεμα γιατι δεν ειναι συνεχης η λειτουργια του να απορροφα συνεχεια ρευμα.
απλα τις 388 (με τα εγχρωμα γραμματα-για αυτες με τα ασπρομαυρα δεν ξερω) τις εβαζες και σε εργαλεια οπως ο τροχος ,ο φυσητηρας κλπ που τραβανε συνεχως ρευμα οταν δουλευουν

Δε ξέρω αν το κάναμε σωστά…

Participants needed!Come group shopping together and save more! https://banggood.onelink.me/zMT7/krf9rfmy

:)
μπήκα χτες το βράδυ και δεν έβγαζε αποτέλεσμα.
Λογικά θα πήρε το δεύτερο κάποιος άλλος γιατί από το τηλέφωνο που το είχα δει είχε μια μέρα περιθώριο

• Like
Reactions: tom152
Βλέπω ότι χρειάζεται άλλος ένας, αν παίξει κάτι αντίστοιχο για το 388 είμαι μέσα

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα τη συγκεκριμένα μάρκα την έχετε ξαναδουλεψει, VIOLEWORKS, ή λόγω καλής τιμής το προτιμάτε?
Μην παρεξηγηθεί η ερώτηση μου, απλά ενδιαφέρομαι και εγώ για κλαδευτηρι μπαταρίας αλλά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το όνομα. Σαν νέο μέλος εδώ το βλέπω πρώτη φορά

οχι δεν θα εχει θεμα γιατι δεν ειναι συνεχης η λειτουργια του να απορροφα συνεχεια ρευμα.
απλα τις 388 (με τα εγχρωμα γραμματα-για αυτες με τα ασπρομαυρα δεν ξερω) τις εβαζες και σε εργαλεια οπως ο τροχος ,ο φυσητηρας κλπ που τραβανε
μπήκα χτες το βράδυ και δεν έβγαζε αποτέλεσμα.
Λογικά θα πήρε το δεύτερο κάποιος άλλος γιατί από το τηλέφωνο που το είχα δει είχε μια μέρα περιθώριο
Δεν έχει αλλάξει κάτι, χρειάζεται ακόμη ένα μέλος για να ολοκληρωθεί

Καλησπέρα τη συγκεκριμένα μάρκα την έχετε ξαναδουλεψει, VIOLEWORKS, ή λόγω καλής τιμής το προτιμάτε?
Μην παρεξηγηθεί η ερώτηση μου, απλά ενδιαφέρομαι και εγώ για κλαδευτηρι μπαταρίας αλλά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το όνομα. Σαν νέο μέλος εδώ το βλέπω πρώτη φορά
Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Εκτιμώ πως για ένα προσιτό κόστος, αξίζει να το ρισκάρω