Έχει εμπειρία κάνεις από το συγκεκριμένο?
Για καθάρισμα σε αμπέλι 2,5 στρέμματα.
Έχει εμπειρία κάνεις από το συγκεκριμένο?
Για καθάρισμα σε αμπέλι 2,5 στρέμματα.
Μια ψαλιδα με τηλεσκοπικες λαβες ειναι παντα χρησιμηΚαλησπέρα σας. Οι φωτίνιες του κήπου μου καθώς και κάποια αντίστοιχα δενδρίλια έχουν σχηματίσει πλέον αρκετά ξηλώδη κλαδιά και το απλό κλαδευτήρι χειρός καταπονεί εύκολα τις αρθρώσεις στα χέρια.
Τι προτείνετε για τη συνέχεια, κλαδευτήρι χειρός με ηλεκτρική υποστήριξη ή κάποια μεγαλύτερη ψαλίδα για κλάδεμα απαιτήσεων;
Ευχαριστώ
Έλα να πάμε Χίο Γιωργοοοο.
Και σε προσφορά group buy.Πολλοί από εμάς έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από τα 18βολτα ηλεκτρικά κλαδευτηρια του banggood.
Πιστεύω το ίδιο και εσύ καθώς θα βοηθήσει απίστευτα.
Για να πάρεις μια ιδέα:
[Electric Pruning Shears Garden Scissor Hedge Trimmer W/ 1/2pcs Battery Also For Makita 18/21V
![]()
288VF Akku wiederaufladbare elektrische Astschere Gartenscherenheckenschere W / 1 / 2pcs Batterie Auch für Makita 18 / 21V Batterie
Nur US$99.99, kaufen Sie den besten 288VF Akku wiederaufladbare elektrische Astschere Gartenscherenheckenschere W / 1 / 2pcs Batterie Auch für Makita 18 / 21V Batterie Online-Shop zum Großhandelspreis.banggood.onelink.me
Αυτό με το group buy δε ξέρω πως να το χειριστώ…Και σε προσφορά group buy.
Participants needed!Come group shopping together and save more!
App Herunterladen - Banggood.com
Banggood App bietet vergünstigten Produkte, bequeme Auftragsverfolgung, und Kundendienst. Halten Sie sich mit den neuesten Banggood Großveranstaltungen und heiße Einsparungen leicht auf Ihrem Smartphone.banggood.onelink.me
Με 2 μπαταρίες 55 ευρώ!
…μμμ μάλλον μπέρδεμα είναι και βιάστηκα και να παραγγείλω και να πληρώσω ειδικά αν δε φανεί άλλος στο γκρουπ…Αυτό με το group buy δε ξέρω πως να το χειριστώ…
Κατά τα άλλα έκανα την παραγγελία στα 59 ευρώ αλλά δε ξέρω με το γκρουπ τι γίνεται…
Στείλε το λινκ του γκρουπ που έφτιαξες εδώ!!!!…μμμ μάλλον μπέρδεμα είναι και βιάστηκα και να παραγγείλω και να πληρώσω ειδικά αν δε φανεί άλλος στο γκρουπ…
Στη χειρότερη φάση θα επιστραφουν τα χρήματα
Στείλε το λινκ του γκρουπ που έφτιαξες εδώ!!!!
Να ο Papako ενδιαφέρεται οπότε αν πατήσει το λινκ σου θα γίνει το group buy και θα κερδίσετε και
Σωστά αυτό είναι το λινκ σου!Participants needed!Come group shopping together and save more! https://banggood.onelink.me/zMT7/krf9rfmy
Θα το πάρω εγώ μόλις γυρίσω σπίτι.
έχει τις απλές μπαταρίες και όχι τις 288 η τις 388.
Φαντάζομαι να μην έχει θέμα.
μπήκα χτες το βράδυ και δεν έβγαζε αποτέλεσμα.Δε ξέρω αν το κάναμε σωστά…
Participants needed!Come group shopping together and save more! https://banggood.onelink.me/zMT7/krf9rfmy
![]()
οχι δεν θα εχει θεμα γιατι δεν ειναι συνεχης η λειτουργια του να απορροφα συνεχεια ρευμα.
απλα τις 388 (με τα εγχρωμα γραμματα-για αυτες με τα ασπρομαυρα δεν ξερω) τις εβαζες και σε εργαλεια οπως ο τροχος ,ο φυσητηρας κλπ που τραβανε
Δεν έχει αλλάξει κάτι, χρειάζεται ακόμη ένα μέλος για να ολοκληρωθείμπήκα χτες το βράδυ και δεν έβγαζε αποτέλεσμα.
Λογικά θα πήρε το δεύτερο κάποιος άλλος γιατί από το τηλέφωνο που το είχα δει είχε μια μέρα περιθώριο
Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Εκτιμώ πως για ένα προσιτό κόστος, αξίζει να το ρισκάρωΚαλησπέρα τη συγκεκριμένα μάρκα την έχετε ξαναδουλεψει, VIOLEWORKS, ή λόγω καλής τιμής το προτιμάτε?
Μην παρεξηγηθεί η ερώτηση μου, απλά ενδιαφέρομαι και εγώ για κλαδευτηρι μπαταρίας αλλά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το όνομα. Σαν νέο μέλος εδώ το βλέπω πρώτη φορά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.