Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Δεν το κόβω για σφενδάμι.
Ειδικά Acer platanoeides ή Acer pseudoplatanus δεν είναι με την καμία...
Πρέπει να δούμε καρπό για να βγάλουμε άκρη.

Εμείς εδώ οι Αθηναίοι επειδή δε γίνεται να φυτεψουμε στο τσιμέντο....

Ξυλοκιβώτιο λοιπόν από ανταλλακτικά πλοίων, γεωυφασμα, κομποστ και κοπρια κομποστ.
DSC_2595.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καρφωμα του υφασματος με το καρφωτικο, περλιτης αν και ίσως δε χρειάζεται και γέμισμα με κομποστ.
Μπήκαν ντοματουλες Σαντορίνης και δύο καλύτερες πιπεριές και ένα βασιλικακι.
DSC_2596.jpg

Μραβο Κυριακο!
Καλη σοδεια να εχεις!
Πολυ κοντα ειναι τα φυτα ομως, οι αποστασεις πρεπει να ειναι μεγαλυτερες μεταξυ τους!
Μηπως να τα μοιραζες σε ακομη κανα δυο τρια κουτια, τωρα που ειναι νωρις?
Θα στομωσουν και δεν θα ανπτυχθουν σωστα.

Α, και καπου βλεπω ενα μαυροκιτρινο παρασιτο, τι ειναι?
:fahne90:

Είναι όντως πυκνά αλλά επειδή τα Σαντορίνης δεν έχουν την ανάπτυξη της κανονικής τομάτας το ρισκαρα.

Το μαυροκιτρινο στην πρώτη φώτο είναι το αεροσυμπιεστακι της στανλευ 6 λίτρα με έναμισι άλογο μοτέρ.
Μου έχει λύσει τα χέρια!

Να είσαι καλά Νεκ! Ευχαριστώ πολύ!!!

ρε συ Κυρ... θελω μια χαρη... Ενα μικρο μικρο μαστιχοδεντρακι για φυτεμα.. με χει φαει η περιεργεια να δω τι θα γινει εδω... Ολοι μου λενε οτι ειναι ο δικος μας "Σχοινος".. θα θελα να μου φυγει η περιεργεια!!

ρε συ Κυρ... θελω μια χαρη... Ενα μικρο μικρο μαστιχοδεντρακι για φυτεμα.. με χει φαει η περιεργεια να δω τι θα γινει εδω... Ολοι μου λενε οτι ειναι ο δικος μας "Σχοινος".. θα θελα να μου φυγει η περιεργεια!!

Παίζει να μην πιάσει σε εσάς ή να μη δώσει καρπό.
Μία δοκιμή βέβαια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Μου χουν πει οτι εδω απλα δε βγαζει μαστιχα, κ οτι γινεται σαν κοινος σχοινος... Αλλα δε ξερω αν το δοκιμασε καποιος αυτο η απλα του το παν....

Δεν θα βγάλει μαστίχα. Απλά θα μεγαλώσει κανονικά και θα γίνει σαν σχινος.
Δυστυχώς είναι δεδομένο.
Σιφη αν βρω στο φυτωριο ευχαρίστως να σου στείλω.
Δεκατρια ευρώ τα δίνουν τα φυντανια και ήθελα να πάρω και εγώ μερικά αλλά δεν βρήκα τις τελευταίες δύο φορές που πήγα.

Αφού ο γείτονας δεν κάνει τίποτα είπα να καθαρίσω τα χοντρά που έδωσα τη περίφραξη τουλάχιστον
Εμφανή η δυσκολία το μικρού 1hp κυρίως στο ανεβασμα στο στροφων. Με τέρμα γκάζι δεν κολωνε. Αλλα δεν είναι για πολλά με το δίσκο. 15 λεπτά ευτυχώς και τα λέμε παλι του χρόνου

Πάντα με τέρμα τα γκάζια τους δουλεύουμε αυτούς.
Εξ άλλου τα χορτοκοπτικά ακόμα και με μεσινέζα είναι καλό να δουλεύονται τέρμα (υπό φορτίο πάντα).

Πόσο νευριάζω με αυτούς τους γείτονες που έχουν ένα οικόπεδο με ή χωρίς σπίτι μέσα και το αφήνουν για δεκαετίες παρατημένο....και περιμένουν από εσένα, τον γείτονα, να το καθαρίσεις....δεν λέγεται...

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Ειναι αυτό το φυτό δενδρυλιι το λεγόμενο πηξαρι?

Kαμμιά σχέση,αυτό πού έχεις στίς φωτός είναι τό κλασικό ευώνυμο (Euonymus) γιατί υπάρχουν διάφορες ποικιλίες σέ εναλλαγές χρωμάτων φυλλώματος

Εγω μιλαω για το δεντρο/φυτο που το διαμορφωνεις σε φρακτες και οτιδηποτε σχημα επιθυμει καποιος.