Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς καταστήματα που να πουλούν ελαιόπανα στη Θεσσαλονίκη; Θέλω ένα χοντρό 5Χ8 μ. για τον ελεύθερο χώρο μπροστά στο τροχόσπιτο.

ευχαριστώ αλλά δεν θέλω πλαστικό μπλε δάπεδο σκηνής, θέλω εκείνο το πλεχτό πλαστικό ύφασμα που βλέπουμε στα λιοδενδρα και για την αποφυγή του ήλιου στα πάρκινγκς; των σουπερμάρκετς.

Αυτό μάλλον ψάχνεις.

36459_0_L.jpg
Βλάση ψάξε στο Skroutz για πανί σκίασης ή δίχτυ σκίασης.
Έχει άπειρα, σε διάφορα χρώματα καί πλέξεις. Για Θεσσαλονίκη δες στο Tools4you αλλά θα το βρείς παντού νομίζω

Πανί σκίασης, σε διάφορες πυκνότητες, θα βρεις σχεδόν σε κάθε χρωματοπωλείο ή σε φυτώρια.

Βλάση δεν κατάλαβα ....νόμιζα ότι εννοούσες για κάτω... άρα μιλάς για σκίαση... ότι είπαν τα παιδιά.

Δεν ξέρω αν ψάχνεις πλαστικό οπωσδήποτε, αν όχι κοίτα και για λινατσα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

γεια σας,
ενδιαφέρομαι για μία γεννήτρια τροχήλατη που να βγάζει 12v για 2-3 ραβδιστηκά αλλά και 220ν για να μπορώ να δουλεύω εργαλεία όπως τρυπάνια, σέγες, τροχούς, δισκοπρίονα κτλ
πχ κάτι σαν και αυτό δηλαδή http://www.toolhouse.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly2_blue.tpl&product_id=154&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=67

απλά δεν έχω ιδέα αν μπορεί να υποστηρίξει τα εργαλεία, πως περίπου να υπολογίσω την διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στις διάφορες γεννήτριες που βλέπω, κ γενικά κατά πόσο είναι vfm.
ευχαριστώ εκ των προτέρων

γεια σας,
ενδιαφέρομαι για μία γεννήτρια τροχήλατη που να βγάζει 12v για 2-3 ραβδιστηκά αλλά και 220ν για να μπορώ να δουλεύω εργαλεία όπως τρυπάνια, σέγες, τροχούς, δισκοπρίονα κτλ
πχ κάτι σαν και αυτό δηλαδή http://www.toolhouse.gr/index.php?p...ategory_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=67

απλά δεν έχω ιδέα αν μπορεί να υποστηρίξει τα εργαλεία, πως περίπου να υπολογίσω την διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στις διάφορες γεννήτριες που βλέπω, κ γενικά κατά πόσο είναι vfm.
ευχαριστώ εκ των προτέρων

H γεννητρια που αναφερεις ειναι μια μέση λύση για χρήση ραβδιστικών και μηχανημάτων ρευματος. Τα εργαλεία ρευματος θελουν 2-3 φορες περισσοτερο ρευμα για την εκκινηση, οποτε θα μπορεις να δουλεύεις πχ τρυπάνια 500-600w και αλλα εργαλεια με μικρη ισχυ. Την εχω δουλεψει παλιοτερα και ενω ηταν πολυ ποιοτικη (κινητηρας +γεννητρια) ειχε πολυ μικρο χερουλι και δεν βολευε στην μεταφορά με τις ροδες στο χωραφι. Δεν ξερω αν το εχουν φτιάξει τωρα.

Αν ενδιαφέρεσαι κατα κυριο λογο για ελαιοραβδιστικά κοιτα για γεννητριες που βγάνουν μονο 12V και εχουν ροοστάτη για να ρυθμίζουν τις στροφές στο ραβδιστικό. Για κατι πιο φορητο κοιτα και το ακολουθο:

http://www.toolplanet.gr/prod/326/2... xPOWER ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΩΝ 12V DC έως 30V - 70A

Βλασση μολις αγορασα τετοιο πανι σκιασης για το βαλω πανω απο τις ντοματιες μου απο ενα μαγαζι εδω στο Πειραια που εχει οτι τυπο και σε οτι πλατος θελεις.

Κυριοι μς την ζεστη μου εκαψαν τα φυλλα τους αν το πιστευετε!

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΖΕΣΤΗ!!!!!!!!!

Βλασση μολις αγορασα τετοιο πανι σκιασης για το βαλω πανω απο τις ντοματιες μου απο ενα μαγαζι εδω στο Πειραια που εχει οτι τυπο και σε οτι πλατος θελεις.

Κυριοι μς την ζεστη μου εκαψαν τα φυλλα τους αν το πιστευετε!

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΖΕΣΤΗ!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ. Τελικά πήρα το Ε125 με ποσοστό σκίασης 90% με 0,80% το τ.μ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση στο κατάστημα. Ήταν και γνωστοί από παλιά, καθώς ήταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας στο πρώτο φροντιστήριο που εργάστηκα.

Ε125 με ποσοστό σκίασης 90% με 0,80% το τ.μ.

τι σημαίνει το 0.80% το τμ ? εκτός και εάν εννοείς 0.80 , μάλλον η τιμή είναι.

Για ηλεκτρική μηχανή γκαζόν που να κοιτάξω και τι να προσεξω.Σ το Leroy υπάρχει κατι αξιοπρεπές και σε καλή τιμή??

Sent from my XT1068 using Tapatalk

Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Φίλε μου,εκτος κ αν έχεις κανένα μικρό κομμάτι γκαζόν 30-40 τμ,πηγαινε σε βενζινοκίνητη.

Αλλιώς μπορείς να βρείς παντού,Leroy-Praktiker.Τα μικρά ξεκινάν από 80-90 .Μπες στις σελίδες τους κ μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς

Μετα τον χτεσινο χαλασμο (βροχα με το τσουβαλι), θελουν ψεκασμα τα ντοματα, πιπεριες, κολοκυθια, μαρουλια, φραουλες, αμπελι;
Με χαλκο, θειοχαλκο; Η θειαφι με τετοιες ζεστες ειναι ρισκο;