Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Ναι το ίδιο είναι.
Και στις 10βολτες που παίρνουμε κατα καιρούς παίζει μία διαφορά στο τελευταίο ψηφίο αλλά δεν έχει μετράει σε κάτι.

2 607 336 108
O κωδικος στο ebay,
2607336107 η παλια του φιλου.
Ειναι ιδιες? ταιριαζουν στο εργαλειο?

Να περιμένει να βρεθεί προσφορά για 4ah CoolPack στα 150-160 ευρώ αντί να πάρει τις παλιές 2,6ah που έχουν μείνει στο ράφι ...

ναι, η ηλικια στις μπαταριες λιθιου ειναι σημαντικη.
Αλλο σχεδιο...ρωτηστε στον Δησιο αν μπορει να αντικαταστησει τα στοιχεια

Κομποστοποιητης.. ενδυκνειται ενα παλιο σιδερενιο βαρελι που ειναι ευκολο κ θα γυρναει κιολας ή να παω σε τελαρο ανοιχτο πανω κατω απο παλετες που το βαριεμαι περισσοτερο; Για πειτε οσοι γνωριζετε τι ειναι καλυτερο

Για να χρησιμοποιήσεις το βαρέλι θα πρέπει να του κάνεις κάμποσες τρύπες για να αερίζεται η κομπόστα αλλά και να λάβεις υπόψιν σου ότι το καλοκαίρι θα ζεματάει (καλό και κακό αυτό) και τον χειμώνα θα είναι παγωμένο).
Καλύτερα για μένα παλέτες.

Νομίζω πως είναι πιο αποδοτικός τρόπος η πρώτη ύλη για το κομπόστ να είναι σε επαφή με το χώμα, για να μπορούν οι εργάτες (τα σκουλήκια) να κάνουν γρήγορα και εύκολα αποικίες.

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Νομίζω πως είναι πιο αποδοτικός τρόπος η πρώτη ύλη για το κομπόστ να είναι σε επαφή με το χώμα, για να μπορούν οι εργάτες (τα σκουλήκια) να κάνουν γρήγορα και εύκολα αποικίες.

Μπορείς να τους προσθέσεις και εσύ στο μίγμα σου αν θες, μία φτυαριά με χώμα που περιέχει γεωσκώληκες είναι υπεραρκετή.
Περισσότερη σημασία έχει ο αερισμός του μίγματος και η θέρμανση του με ταυτόχρονη ύπαρξη αρκετής υγρασίας.

Τα αλυσοπρίονα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αριστερόχειρες; Μεταφέρεται η λαβή στην άλλη πλευρά;

Ενδιαφέρομαι για ρεύματος, μιας και θα χρησιμοποιείται για ελαφριές δουλειές και σπάνια.
Κοιτούσα αυτά του Lidl, και αναρωτιόμουν μήπως με πατέντα μετακόμιζα τη λαβή στην άλλη πλευρά.
Είναι ιδέα μου, η αυτό στην φωτό τα έχει ανάποδα; http://www.praktiker.gr/p/alysopriono-ilektriko-mcculloch-cse1835-44210

Και εμένα ανάποδα μου φαίνεται, συνήθως η πλαϊνή σωληνωτή λαβή είναι από δεξιά. Δοκίμασε το από κοντά για να δεις πόσο σε βολεύει...μπορεί παρότι αριστερόχειρας η δεξιά λαβή να σε βολεύει περισσότερο...

Η λεμονιά μου απέκτησε ξενιστές...
Ισέρυα ή βαμβακάδα απ'ότι έψαξα στο google.
Γνωρίζει κανείς βιολογικό τρόπο για να την διώξω?

20160424_120235.jpg
20160424_120229.jpg

Νομίζω με bacillus thurigiensis θα κάνεις δουλειά.
Απλά αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ το κουτάκι και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σύντομα γιατί όντας βιολογικό χαλάει γρήγορα.

Τα έδιωξα με μπατονέτα και οινόπνευμα. Και μετά ψέκασα με λίγο σαπουνόνερο (κάπου είχα διαβάσει ότι καταπολεμά τα περισσότερα από δαύτα) Θα το παρακολουθώ και αν ξαναεμφανίστούν θα λάβω πιο δραστικά μέτρα.