Μιας που λέτε για δέντρα.
Εχουμε ενα κήπο βορινό στην πολυκατοικία . Οχι πολύ μεγάλο.
Θέλω να προτείνω να βάλουμε περιμετρικά στο τοιχιο 6-7 δενδρίλια με τα εξής χαρακτηριστικά. Να είναι σχετικά ψηλά απο 3 και πανω μέτρα για να καλύψουν αρκετα το τοιχίο,
Να ειναι ανθεκτικά και να θέλουν φυσιολογικό πότισμα.
Μου πρότειναν Κερασιά + ροδιά . Αν εχετε καμια άλλη προταση καλοδεχούμενη.
Για τον μπροστινό κήπο που εχει αρκετό ήλιο σκέφτομαι 2 λεμονιές με την ανάλογη φροντίδα που θέλουν.
Προύνο.Το αλυσοπριονο θα το παω αυριο πρωι στο γιατρο.
Ερωτηση αλλη.
Υπαρχει δεντρο, που να κανει σκια, ικανοποιητικη, να μην γινετε πολυ ψηλο, τουλαχιστον μεσα σε 20-30 χρονια και να μην λερωνει ακα αειθαλλες?
Σκεφτηκα την ελια, αλλα ο μπαξες ειναι γεματος, μην βαλω και στον εμπρος κηπο παλι ελια...ε?
Αειθαλής βελανιδια. Μεγαλώνει με μετριους ρυθμούς και δεν γίνεται τόσο μεγάλη όσο η φυλλοβολος.Το αλυσοπριονο θα το παω αυριο πρωι στο γιατρο.
Ερωτηση αλλη.
Υπαρχει δεντρο, που να κανει σκια, ικανοποιητικη, να μην γινετε πολυ ψηλο, τουλαχιστον μεσα σε 20-30 χρονια και να μην λερωνει ακα αειθαλλες?
Σκεφτηκα την ελια, αλλα ο μπαξες ειναι γεματος, μην βαλω και στον εμπρος κηπο παλι ελια...ε?
Νεκτάριε ...καναβουριά βάλε:ernaehrung004:
Να πω εδώ ότι η δάφνη είναι και ταχυαυξής, σε 5-6 χρόνια θα έχεις ένα μικρό δέντρο στον κήπο σου.
Ταχυαυξής έ; :chinscratch:
Γειά σου ρε Νικόλα!!! :ernaehrung004:
4 έχω βρε στον κήπο και στο χωράφι.
Για μικρό δέντρο όπως το θέλει μιλάω. Εμένα σε 1.5 χρόνο από 70 εκατοστά έφτασε τα 2.5 μέτρα και πέταξε και πλαινά. Έκοψα τα πλαινά για να δώσει λίγο ακόμα σε ύψος και μετά θα το αφήσω να γίνει ομπρέλα.
Σε πιστεύω βρέ...
Τις λέξεις που χρησιμοποιείς σχολιάζω.![]()
Γεια χαρα
πηγα σημερα σε ενα καταστημα και ειδα χορτοκοπτικα stihl, husqwarna, efco αλλα δεν ειχε το echo.
Ενας κυριος λεγοντας του οτι ειμαι επαγγελματιας αγροτης κτλ και οτι θελω ενα μηχανακι αξιοπιστο, δυνατο και σε λογικη τιμη να κανω δουλεια, μου εξηγησε οτι για την περιπτωση μου να μην κοιταω αλλο μηχανημα εκτος απο efco, husq, stihl και στο τελος ειπε για το echo. Πρωτο μαλιστα εκτος απο το stihl που του ειπα οτι ειναι πανακριβο μου προτεινε το μεγαλο efco!!! Σε αναφορα μου για το kawa το οποιο ειχε και το πουλουσε αρχισε να γελαει λεγοντας οτι ΔΕΝ ειναι το μοτερ ιαπωνιας αλλα ΚΙΝΑΣ και δεν μου το πουλαει και να το θελω!!!
...
Θα μπορούσα να το πω και ταχυαυξές είδος αλλά το μετέτρεψα σε θηλυκό. Δεν είναι λάθος συντακτικά.
Εδώ λέμε ο δρυς ενώ είναι η δρυς και αν ανέβεις κανένα Περτούλι λένε ο Έλατος ενώ το ξέρουμε το Έλατο
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν σου το πουλάει γιατί αγορά έχει 280 και πώληση το πολύ 350.
Είναι made in Japan το μοτέρ (αν δεν κάνω λάθος το γράφει στην εξάτμιση).
Nαι το σκεφτηκα κι εγω αυτο, δηλ απο τα αλλα ποσο βγαζουν....?
Ξεχασα να πω οτι ειχες απολυτο δικιο για το 553 rs μου ειπε οτι ειναι ιαπωνιας και οτι ειναι komatsu. Eιναι πολυ καλο μου το προτεινε ΑΛΛΑ δεν εχει χοντρο αξονα οπως ειχες πει , εχει τον κανονικο αξονα το ειχε εκει και το ειδα, ωραιο μηχανακι. Οσον αφορα τα stihl που ειδα ειναι αλλου αλλα πολλα τα λεφτα...
Το efco πολυ αντζουμπαλο, κουμουτσα ειναι, πολυ ασχημο δεν εχει καμια σχεση με stihl,husq αλλα ουτε και με το oleo που ειδα προχθες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.