Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Να σαι καλά, να έχεις κατά νου πως το 553rs δεν είναι κάθε αυτού της Husqvarna, ήταν μοντέλο της komatcu και απλά άλλαξε ονομασία με ότι αυτό συνεπάγεται

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν το ηξερα αυτο, οτι ηταν της komatsu.δηλ δεν το βλεπεις για καλο? echo srm 520 es αυτο πως το βλεπεις?

Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Τι να σου πω, βλέπω Husqvarna μικρότερο από το 553 rs και είναι κατά πολύ ακριβότερο , αυτό και μόνο κάτι λέει, για το echo που λες πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή, δυνατό μηχάνημα και σαν εταιρία αξιόπιστη, μόνο με το βάρος δεν ξέρω αν βολεύει

Stihl καλό μόνο ακριβό
Εγώ δύστυχος έχω άποψη μόνο πάνω στα Stihl στα οποία ξεφεύγεις σε τιμή αλλά δουλεβουν ασταμάτητα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

τα stihl πανε πολυ σε χρημα!

Τι να σου πω, βλέπω Husqvarna μικρότερο από το 553 rs και είναι κατά πολύ ακριβότερο , αυτό και μόνο κάτι λέει, για το echo που λες πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή, δυνατό μηχάνημα και σαν εταιρία αξιόπιστη, μόνο με το βάρος δεν ξέρω αν βολεύει

μου ειπαν οτι το 553 δεν εχει αντικραδασμικο και γιαυτο το εχουν πιο φθηνο πχ σε σχεση με το 535 που ειναι πιο αδυναμο ποθ εχει αντικραδασμικο

Stihl καλό μόνο ακριβό

Έχω το
fs 50 -μικρό ελαφρι πολιστροφο και δυπλα σε ένα husqvarna που δοκημασα το stihl ανοτερο 150
Fs120 - χρησο εργαλείο ελαφρι σχετικά ευέλικτο δυνατό 400 ( αν θημαμε καλά γιατί αγόρασα αρκετά εκείνη την μέρα )
Fs 550 - ΤΕΡΑΣ 1300
Αυτά έχω να καταθέσω !!

Έχω το
fs 50 -μικρό ελαφρι πολιστροφο και δυπλα σε ένα husqvarna που δοκημασα το stihl ανοτερο 150
Fs120 - χρησο εργαλείο ελαφρι σχετικά ευέλικτο δυνατό 400 ( αν θημαμε καλά γιατί αγόρασα αρκετά εκείνη την μέρα )
Fs 550 - ΤΕΡΑΣ 1300
Αυτά έχω να καταθέσω !!

Μαλλον δεν το εθεσα σωστα ,επαγγελματικο και καλο stihl μονο ακριβο οπως το fs550 που αναφερεις ,εννοειτε πως και τα αλλα δυο δεν εχουν θεμα αξιοπιστιας οπως και αυτο που ειχα εγω 1,3hp ,στα δυσκολα που χρειαζεται δυναμη εκει ζοριζονται ,οχι οτι δεν κοβουν ,οχι οτι θα παθουν καποια ζημια ,απλα σε κουραζουν επειδη δεν εχουν δυναμη και σε καθυστερουν αρκετα , παιζει ρολο που θα τα χρησιμοποιησεις

μου ειπαν οτι το 553 δεν εχει αντικραδασμικο και γιαυτο το εχουν πιο φθηνο πχ σε σχεση με το 535 που ειναι πιο αδυναμο ποθ εχει αντικραδασμικο

Δεν ειναι μονο αυτο, απλα δεν ειναι husqvarna, μονο το ονομα εχει , ενα αλλο παραδειγμα ειναι το μπαστουνι που εχει το 553 ,ειναι ιαπωνικο ,οχι οτι δεν ειναι καλο αλλα λεμε

Έχω το
Fs 550 - ΤΕΡΑΣ 1300
Αυτά έχω να καταθέσω !!

το fs 120 εχει δυναμη καθολου?

το fs 120 εχει δυναμη καθολου?

Έχει αρκετή δύναμη ! Το δουλεύω με την πράσινη μισινεζα της stihl και αποδίδει απόλυτα στη δουλειά . Να φανταστείς καθαρίζω φοτο όκταθλο πάρκο 100 κιλοβάτ και Σταματά 10-15 λεπτά κάθε 45 λεπτά δουλειάς !!!

Έχει αρκετή δύναμη ! Το δουλεύω με την πράσινη μισινεζα της stihl και αποδίδει απόλυτα στη δουλειά . Να φανταστείς καθαρίζω φοτο όκταθλο πάρκο 100 κιλοβάτ και Σταματά 10-15 λεπτά κάθε 45 λεπτά δουλειάς !!!

αυτο το εχουν βαλει στα 359 και ειναι νεο μοντελο λεει

3.5-4 στρεματα είναι τα 100κιλοβατ πάρκα

αρα για την δουλεια μου σε 3.5 στρεμματα ελιες θα την κανω την δουλεια μου?

αρα για την δουλεια μου σε 3.5 στρεμματα ελιες θα την κανω την δουλεια μου?

Σίγουρα αρκεί να μην έχουν κορμούς οι αγριάδες εκεί απλά τα προσπερνάς και αφελείς με ακούς τρόπους ... το μόνο έλατο μα του είναι ότι ο κορμός κοντά στο μοτέρ ζεστενετε αλλά μόνο εκεί και μόνο σε εκτεταμένη χρήση

Σίγουρα αρκεί να μην έχουν κορμούς οι αγριάδες εκεί απλά τα προσπερνάς και αφελείς με ακούς τρόπους ... το μόνο έλατο μα του είναι ότι ο κορμός κοντά στο μοτέρ ζεστενετε αλλά μόνο εκεί και μόνο σε εκτεταμένη χρήση

Φίλε μου καλημέρα! Πραγματικά χωρίς καμία παρεξήγηση. Και για την αισθητική πλευρά του θέματος (να διατηρούμε το φόρουμ μας "όμορφο"), αλλά και για να γίνονται κατανοητές εύκολα οι πολύ χρήσιμες πραγματικά συμβουλές σου, μην βιάζεσαι ν' απαντήσεις από το κινητό και ξαναδιάβασε την απάντησή σου πριν την στείλεις. Ξέρω πως φταίει το κωλο-auto correct, αλλά δεν είναι κρίμα να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα;

Και πάλι χωρίς παρεξήγηση, έτσι; Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρηθεί προσβολή, παρακαλώ κάποιον από τους διαχειριστές να το αφαιρέσει άμεσα!

εχει και τα 4 mix που δεν εχς καταλαβει αν ειναι διχρονα η τετραχρονα πχ το fs 131 λεει 4 mix

Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Και πάλι χωρίς παρεξήγηση, έτσι; Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρηθεί προσβολή, παρακαλώ κάποιον από τους διαχειριστές να το αφαιρέσει άμεσα!

Έχεις απόλυτο δίκιο ! Απλά σχεδόν πάντα την ώρα που ζητούν βοήθεια οι συνάδελφοι δουλεύω και προσπαθώ όταν έχω λίγο χρόνο να απαντάω .. όντος βιαστικά ... συγγνώμη.

ΥΓ για κανένα λόγο δεν το βρίσκω προσβλητικό .

Το καταλαβαίνω, γιατί φαίνεται ότι γίνεται από βιασύνη και φιλοτιμία ν' απαντήσεις γρήγορα! Απλώς σκέψου ότι -συνήθως έστω- δεν πρόκειται δα και για ζητήματα ζωής και θανάτου! :) Οπότε μια μικρή καθυστέρηση δεν βλάπτει κανέναν! Και πάλι συγγνώμη και για την παρέμβαση και για την πιθανή αγένεια, αν ένιωσες έτσι.

εχει και τα 4 mix που δεν εχς καταλαβει αν ειναι διχρονα η τετραχρονα πχ το fs 131 λεει 4 mix
Τετράχρονο είναι όπως και το fs87 που είχα, το καύσιμο και το λάδι το βάζουμε όπως στα δίχρονα (δηλ. με μείγμα)