AGROTISS
Supreme Member
Έχω την εντύπωση ότι αν πρόκειται για πευκοειδή ακόμα και σε ιδιωτικό χώρο θέλει άδεια. μπορεί και να σφάλω όμως..
Έχω την εντύπωση ότι αν πρόκειται για πευκοειδή ακόμα και σε ιδιωτικό χώρο θέλει άδεια. μπορεί και να σφάλω όμως..
Νικολα εαν ειναι μπλεγμενα καλωδια της Δεη...δεν παιζεις...οσο και χειρουργηκες κινησεις να κανεις....!!!
Αν το δέντρο ακουμπά σε καλώδιο τότε ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να το κόψει οποτεδήποτε χωρίς άδεια και χωρίς να ρωτήσει κανέναν ,ακόμη κιαν είναι σε ιδιωτικό χώρο .Το έμαθα χθες αυτό.
Συνεχομενες λαχταριστες παραλαβες.
Παντως, πηρε τις προαλλες ενα θειος μου ενα βενζινοκινητο αλυσοπριονο stihl. Μεχρι προσφατα, και για πολλα χρονια, δουλευε, ειχε λιωσει για την ακριβεια, ενα ρευματος χουσβαρνα (δεν δοκιμαζω καν τη σωστη γραφη με λατινικους ο ).
Απο τις πρωτες εντυπωσεις ειναι ενθουσιασμενος. Και το παλιο δεν ηταν και κινεζια, ε;
Το όνειρο του κάθε μάστορα είναι η κατάσταση των εργαλείων σου Δημήτρη.
Δημήτρη .
ποιό stihl είναι αυτό? Γιατί βλέπω ότι έχει μεταλλικό δόκανο , που νομίζω έχουν μόνο οι επαγγελματικές σειρές ? Το 201 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.