Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Βρε σου λέω τίποτε απολύτως δεν έχει...
68fd56ac19088ef9c38be8937e576b40.jpg

με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα παρομοια μ χωρητικοτητα 2000μΑη

deco uni
διαχωριστικο γκαζον απο αλλα διακοσμητικα. Σημερα το πηρα απο εδω κοντα απο την εταιρια που το εισαγαγει.
Ξεκινησα τις κατασκευες.

Ομορφο ειναι. Κανει δουλεια λες; Εννοω να μην περναει το γκαζον απο κατω (η αγριαδα, για την ακριβεια).
Για στειλε κανα link ή κατι να το δουμε.
Οταν λες απο την εταιρια που το εισαγει, εννοεις οτι εχουν και μαγαζι; Μονο εκει τα πουλανε;

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Ομορφο ειναι. Κανει δουλεια λες; Εννοω να μην περναει το γκαζον απο κατω (η αγριαδα, για την ακριβεια).
Για στειλε κανα link ή κατι να το δουμε.
Οταν λες απο την εταιρια που το εισαγει, εννοεις οτι εχουν και μαγαζι; Μονο εκει τα πουλανε;

Η αγριάδα θα περνάει σίγουρα πιστεύω αφού δεν έχει μεγάλο βάθος.
Εγώ έχω βάλει κράσπεδο 5εκ πλάτος χωρίς τσιμέντο. Βάθος δε θυμάμαι αλλά δεν είναι πολύ. ~5-7εκ και μόνο απο πάνω προχωράει η αγριάδα.
Δεν το έχω ψάξει καλά βέβαια και έχουν περάσει μόνο 3 καλοκαίρια που το έφτιαξα.

Εντιτ:
Κάτι τέτοιο έκανα αλλά με φυσικό γκαζόν αγριάδα
https://www.toutsis.gr/porfolio/diamorfosi-kipoy-me-parteria-kai-synthetiko-hlootapita

αυτη ειναι η διαδικασια που ακολουθω. Σημαδευω που θελω να τοποθετησω το οριο και χαρασω με μαχαιρι. Καθαριζω τη βλαστηση μετα.

Κατω απο το χαλικι εχω γεωυφασμα αλλα ξεχασα να βγαλω μια φωτογραφια.

και εδω το τελικο αποτελεσμα.

Την περίμενα την αντίδρασή σου χα χα χα χα

Εντάξει καλό το σκεπτικό σου με τα πιο γήϊνα χρώματα, αλλά έτσι όπως το έφτιαξε έχει περισσότερη αντίθεση και χτυπάει στο μάτι από μακριά.

Περί ορέξεως όμως..