Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

καλη προσφορουλα ιδιαιτερα αν βιαζεσαι. με μεταφορικα στα 45 € απο τσεχια με 2 μπαταριες

Done!
Ευχαριστω

• Like
Reactions: nickolas
Μηπως καποιο μελος εχει την εν λογο βαση για να μου πει αν ειναι στιβαρη και ποια προβληματα εχει συναντηση μεχρι στιγμης;
Ζητησα απο σιδερα να μου φτιαξει μια αλλα μου ζητησε του ουρανου με τα αστρα το κοστος και ψαχνωντας στο νετ βρηκα αυτη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μηπως καποιο μελος εχει την εν λογο βαση για να μου πει αν ειναι στιβαρη και ποια προβληματα εχει συναντηση μεχρι στιγμης;
Ζητησα απο σιδερα να μου φτιαξει μια αλλα μου ζητησε του ουρανου με τα αστρα το κοστος και ψαχνωντας στο νετ βρηκα αυτη.
Υπάρχει η κλασσική ξύλινη βάση που είναι και φτηνή. Η μεταλλική που δείχνει το βίντεο δεν βλέπω να είναι καλύτερη σε κάτι, μάλλον παίδεμα είναι να σπρώχνεις λίγο-λίγο τον κορμό μετά από κάθε κοπή και περιττό βάρος η επίπεδη σιδερένια επιφάνεια.
Κάνε μια ανζήτηση στο youtube για "sawhorse" και "sawbuck" να δεις τι χρησιμοποιεί ο πολύς λαός.

Το ενδιαφερον σε αυτη την βαση ειναι ο μηχανησμος αναρτησης και οδηγησης του αλυσσοπριονου Δημητρη.
Τέτοιοι μηχανισμοί είναι χρήσιμοι αν θες να κόβεις εντελώς κάθετα - παρόμοιες ιδιοκατασκευές θα βρεις για να βγάζεις σανίδες από κορμούς (εκεί έχει νόημα). Όχι ότι είναι άσχημη η βάση, απλά η δουλειά γίνεται και με κάτι πολύ πιο απλό (και ελαφρύ).

• Like
Reactions: osatosa
Και βασικα, η δουλεια γινεται και χωρις βαση ... τα κοβεις στο εδαφος, με καταλληλους χειρισμους
Θανάση, προσωπικά δυσκολευόμουν πολύ με το κόψιμο στο έδαφος. Όχι τόσο με το σκύψιμο, όσο με το πως να σταθεροποιώ τον κορμό και πως να μην χτυπήσει η αλυσίδα το χώμα στο τελείωμα. Αλλά και το σκύψιμο γίνεται θέμα αν έχεις να κόψεις πολλά.

Δυστυχως Θαναση.
Παμε για κατι αλλο.
Εχει εμπειρια κανερις απο EFCO?
Σκεφτομαι για 3810Τ η 4410Τ.

Προτεινω το φινο οικολογικο χλοοκοπτικο χειρος της Fiscars.

images

Βγαινει και με προεκταση αν θες, για αρχοντικο και ξεκουραστο τριμαρισμα.
images

Για βάτα εγώ χρησιμοποιώ μπορντουροψάλιδο.

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: enduras1
Δυστυχως Θαναση.
Παμε για κατι αλλο.
Εχει εμπειρια κανερις απο EFCO?
Σκεφτομαι για 3810Τ η 4410Τ.

Κυριάκο, έλα ένα απόγευμα να πιούμε καφέ, να περάσουμε μια βόλτα από τον Παυλάτο και θα βρούμε θαμνοκοπτικό εκεί

• Like
Reactions: enduras1
Παιδιά λόγω προβλημάτων του πατέρα,αργησε να γίνει η δοκιμή του κλαυδευτικου
Τι να πω
Το εργαλείο δουλεύει τέλεια και οι μπαταρίες του είναι άριστες
Έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ ,που πιστεύω ότι κοιμάται με το κλαδευτικο
Του είπα να του πάρω και το πριόνι με τις 2αρες μπαταρίες αλλά δεν θέλει
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια

Παιδιά λόγω προβλημάτων του πατέρα,αργησε να γίνει η δοκιμή του κλαυδευτικου
Τι να πω
Το εργαλείο δουλεύει τέλεια και οι μπαταρίες του είναι άριστες
Έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ ,που πιστεύω ότι κοιμάται με το κλαδευτικο
Του είπα να του πάρω και το πριόνι με τις 2αρες μπαταρίες αλλά δεν θέλει
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια
Σήμερα το δούλεψα και εγώ δεύτερη χρονιά για κλάδεμα σε εσπεριδοειδή και ροδιές.
Απορώ γιατί δεν το είχαμε δει τόσα χρόνια.

• Like
Ρε παιδια πως το βλεπετε αυτο?

Ειναι και το μαγαζι διπλα μου και εχω παρει καποια ανταλλακτικα απο αυτους.

Ψαχνω να βρω ενα αξιολογο μετριας κατηγοριας θαμνοκοπτικο.

• Like