Στα lidl εννοείς...;Για να δούμε.
Έστειλα ερώτημα στην εταιρεία για να μου πει τι ισχύει για εργαλείο που θα έρθει από Γερμανία αναφορικά με την εγγύηση του.
"....δεν θα βρίσκουμε αλυσίδα.....".Τι έχω χάσει Κυριακο κ λοιποι κυριοι;Θα το φέρουν Ελλάδα ή μιλάτε για οοοοοοοοταν θαααααα το φέρουν Ελλαδα;Δυστυχώς μόλις είδα πως δεν έχει λίπανση αλλά δεν με πολυστεναχωρει αυτό.
Με στεναχωρεί το πολύ περίεργο και σπάνιο pitch της αλυσίδας 0,3" που διαβάζω και δεν θα βρίσκουμε αλυσίδα για αλυσίδα να ταιριάζει....
Ξέρει κάποιος κάτι?
Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ το περιμένω πως κ πως να έρθει Ελλάδα.Ειτε το 12v,είτε το 20v.Ιδανικα κ τα 2!Μάνο ίσως αγγαρεψω ένα φίλο από Γερμανία να το φέρει και το ψάχνω.
Στην Ελλαδα υπαρχει καποιος που τα εχει αλλα πουλαει σε πολυ υψηλη τιμη...Λοιπόν λέω να τον αγγαρεψω τον φίλο να μου το φέρει.
Τι λέτε?![]()
PARKSIDE® 20 V Akku-Gehölzschneider »PGHSA 20-Li A1«, …
PARKSIDE® 20 V Akku-Gehölzschneider »PGHSA 20-Li A1«, ohne Akku und Ladegerätwww.lidl.de
Όποιος έχει αντίρρηση να μιλήσει τώρα αλλιώς να σωπάσει για πάντα.
Χαχαχαχα
Του το είπα μάλιστα στέλνοντας του το Link του γερμανικού σιτε...αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου...Και μάλιστα το 12 βολτ που κοστίζει 49.99 ευρώ.
Κλασσικοί Έλληνες λαδεμποροι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.