Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Για να δούμε.
Έστειλα ερώτημα στην εταιρεία για να μου πει τι ισχύει για εργαλείο που θα έρθει από Γερμανία αναφορικά με την εγγύηση του.
Στα lidl εννοείς...;
Μακάρι να σου απαντήσουν...

Ναι. Θα απαντήσουν.
Έστειλα μύνημα σε έναν reviewer και δυστυχώς επιβεβαιώνει το άκυρο pitch σε αλυσίδα όπου απαιτεί αγορά ανταλλακτικης μόνο από grizzly Γερμανίας με κόστος ανταλλακτικού 30 ευρώ άκουσον άκουσον το οποίο είναι και εξαντλημένο.

Κάτι έλεγε στο βίντεο ότι ταιριάζει και από το αντίστοιχο της worx .

Όπως και ότι μπαίνει λάμα και αλυσίδα από το μικρότερο 12βολτο της parkside .

30 ευρώ πάντως για αλυσίδα το σκοτώνει το εργαλείο όταν με 10 ευρώ παίρνεις της Stihl από το μικρό .

Στο σάιτ της γκριζλυ που τσεκαρα το γρανάζι απο το 12αρι φαίνεται ίδιο με τα κινεζικά .

Λάμα αλυσίδα οι τιμες είναι τσιμπημενες . 20 ευρώ η λαμα , 15 η αλυσίδα για το 12αρι στην όποια ανεφερεται οτι έχει βήμα 1/4 οπώς και στα κινέζικα .

Δυστυχώς μόλις είδα πως δεν έχει λίπανση αλλά δεν με πολυστεναχωρει αυτό.
Με στεναχωρεί το πολύ περίεργο και σπάνιο pitch της αλυσίδας 0,3" που διαβάζω και δεν θα βρίσκουμε αλυσίδα για αλυσίδα να ταιριάζει....
Ξέρει κάποιος κάτι?
"....δεν θα βρίσκουμε αλυσίδα.....".Τι έχω χάσει Κυριακο κ λοιποι κυριοι;Θα το φέρουν Ελλάδα ή μιλάτε για οοοοοοοοταν θαααααα το φέρουν Ελλαδα;

Μάνο ίσως αγγαρεψω ένα φίλο από Γερμανία να το φέρει και το ψάχνω.
Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ το περιμένω πως κ πως να έρθει Ελλάδα.Ειτε το 12v,είτε το 20v.Ιδανικα κ τα 2!

Λοιπόν λέω να τον αγγαρεψω τον φίλο να μου το φέρει.
Τι λέτε?
Όποιος έχει αντίρρηση να μιλήσει τώρα αλλιώς να σωπάσει για πάντα.
Χαχαχαχα

Nα το πάρεις...
Εξάλλου δέν νομίζω να υπαρχει κάποιος με εμπειρία εδώ μέσα...εκτος και εάν το έχει πάρει με τον τρόπο που πας να κανει εσύ...

• Like
Reactions: elninioz
Κυριάκο η αλυσίδα 1/3 δεν είναι η 0.325;
Αν ναι ακόμα και η Oregon έχει σε 1.1mm και θα βρεις να σου φτιάξουν σε κατάστημα γεωργικών
Και κάποια Husqvarna ηλεκτρικά αλυσοπριονα είδα τη φοράνε
Τη λάμα νομίζω πως θα είναι πιο δύσκολο να βρεις αν χρειαστεί κάποια στιγμή

• Like
Reactions: enduras1
Είναι η 0.333 συντεκνε.
Αλλά όπως και να έχει θα την φτιάξουμε την δουλειά. Ειδικά αν το μικρό έχει 1/4 pitch με λάμα 1,1 τότε θα βρω το βολάν του και θα το βάλω σε αυτό. Έπειτα θα φτιάξουμε lp αλυσίδες σε όποια από τις μεγάλες μάρκες θέλουμε.

Λοιπόν λέω να τον αγγαρεψω τον φίλο να μου το φέρει.
Τι λέτε?
Όποιος έχει αντίρρηση να μιλήσει τώρα αλλιώς να σωπάσει για πάντα.
Χαχαχαχα
Στην Ελλαδα υπαρχει καποιος που τα εχει αλλα πουλαει σε πολυ υψηλη τιμη...
Εχει βιτρινας και ανοιγμενο και το δινει 79 καμια σχεση με το τι λεει η αγγελια...μιλαω απο εχθες μαζι του αλλα εφαγε ακυρο μετα απο αυτα..

• Like
Reactions: elninioz
Και μάλιστα το 12 βολτ που κοστίζει 49.99 ευρώ.
Κλασσικοί Έλληνες λαδεμποροι.
Του το είπα μάλιστα στέλνοντας του το Link του γερμανικού σιτε...αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου...