Όχι παίδες, ο Διονύσης εννοεί τον κατ' εξοχήν αντιπαθή σε μένα κο φον Καραγιάννη, για τον οποίο έχω παλαιότερα γράψει ολόκληρα κατεβατά κακίας ... άλλωστε έχω και το κόπυ ράιτ του ''Φον Βελούδινος'' ...
Υπάρχει εξώφυλλο, που στα γεράματα του φοράει μια ολόσωμη λαμέ φόρμα του σκι ... δεν κάνω πλάκα...
Συγχωρείστε στους μεγάλους καλλιτέχνες λίγη ματαιοδοξία παίδες: άνθρωποι είναι κι αυτοί.
Ο Χόροβιτς έβαφε τα μαλιά του. Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο σημαντικό πιανίστα.
Συγχωρείστε στους μεγάλους καλλιτέχνες λίγη ματαιοδοξία παίδες: άνθρωποι είναι κι αυτοί.
Ο Χόροβιτς έβαφε τα μαλιά του. Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο σημαντικό πιανίστα.
http://www.youtube.com/watch?v=wxB5vkZy7nM
Εδώ και 10 μέρες έχω λιώσει τις Συμφωνίες του Brahms (δις ημερησίως έκαστη). Ποτέ άλλοτε δεν τις άκουγα τόσο μανιωδώς σε σημείο εμμονής (στο κεφάλι μου ''παίζουν'' συνεχώς διάφορα μοτίβα). Φαίνεται ότι για όλα τα πράγματα έρχεται κάποια στιγμή του πλήρωμα του χρόνου.
Με την ευκαιρία, πού θα προτείνατε να κοιτάξω πέρα από Karajan, Bernstein (1η) και Kleiber (4η) που έχω; Η δισκογραφία είναι ατελείωτη αλλά έχω διαβάσει καλά σχόλια για Sanderling, Wand, Abbado, Gardiner.
Για πείτε...
![]()
![]()
![]()
Σπύρο, είμαι σίγουρος ότι το επιμελώς ατημέλητα ριγμένο πουλοβεράκι, σου τη σπάει όσο και μένα. Υπάρχουν και άλλα εκνευριστικά εξώφυλλα του von (πχ αυτό ή αυτό)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.