supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Γιατι ? Εγινε ποτε "ταμειο" για να γινει και τωρα ????
Κατόπιν παρακλήσεως του κ. Οικονόμου που κλείδωσε το άλλο παρεμφερές θέμα , επαναποστάρω το ακόλουθο μήνυμα :
Το χειρότερο όλων είναι η διαγραφή του post του κ. Τσαντουλή .
Είχα την χαρά να γνωρίσω τον Βασίλη , πριν δυο χρόνια περίπου στο σπίτι του Δημοκηδή όπου ήμουν καλεσμένος με τον Κώστα Λυμπερόπουλο. Ο Βασίλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , χαμηλών τόνων , με βαθύτατες γνώσεις περί το χόμπυ μας . Οσες φορές παρακολουθώ τα γραφόμενα του στο avsite - και το κάνω σχεδόν πάντα - εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια της σκέψης του , την διεισδυτικότητα των αναλύσεων του και την τόλμη του να παρουσιάζει και να εκθειάζει - ορθώς - μηχανήματα που η αγορά τους δεν πρόκειται να σε καταστήσει δια βίου κατάχρεο.
Ο Βασίλης είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου - χομπίστα που ξέρει , που έχει γνώσεις ευρύτατες . Και γι αυτό είναι ευπροσήγορος , φιλικός και άνετος με όλους και κυρίως με αυτούς που δεν ξέρουν . Δεν έχει ανάγκη να το παίξει "κάποιος" ούτε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του . Μόνον οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο , άλλωστε . Ο Βασίλης είναι ευπατρίδης του χάϊ εντ.
Ολα αυτά δεν τα γράφω γιατί έχω καποιο λόγο να λιβανίσω τον Βασίλη . Τα γράφω γιατί ομολογουμένως αισθάνθηκα άσχημα , διαβάζοντας το διεγραμμένο , αλλά ευτυχώς σωσμένο post του με το οποίο παραπέμπει σε ορισμένους από εμάς που τον ξέρουμε για συστάσεις . Λες και είχε ανάγκη από εμάς για συστάσεις . Και όλα αυτά γιατί κάποιος άγνωστος βρήκε την ευκαιρία να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του , μόλις του δόθηκε εξουσία . Μα έχουμε "ντιπ για ντιπ" τρελλαθεί ;
Το θεμα δεν ειναι προσωπικο κ. Παναγιωτιδη. Ειναι γενικο και λειτουργιας του avclub....
Καλα θα ειναι να μην μεινουμε και παλι στην αφορμη...
Τα προσωπικα και οι τηλεφωνικες επικοινωνιες δεν μας αφορουν ...
´Κατόπιν παρακλήσεως του κ. Οικονόμου που κλείδωσε το άλλο παρεμφερές θέμα , επαναποστάρω το ακόλουθο μήνυμα :
Το χειρότερο όλων είναι η διαγραφή του post του κ. Τσαντουλή .
Είχα την χαρά να γνωρίσω τον Βασίλη , πριν δυο χρόνια περίπου στο σπίτι του Δημοκηδή όπου ήμουν καλεσμένος με τον Κώστα Λυμπερόπουλο. Ο Βασίλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , χαμηλών τόνων , με βαθύτατες γνώσεις περί το χόμπυ μας . Οσες φορές παρακολουθώ τα γραφόμενα του στο avsite - και το κάνω σχεδόν πάντα - εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια της σκέψης του , την διεισδυτικότητα των αναλύσεων του και την τόλμη του να παρουσιάζει και να εκθειάζει - ορθώς - μηχανήματα που η αγορά τους δεν πρόκειται να σε καταστήσει δια βίου κατάχρεο.
Ο Βασίλης είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου - χομπίστα που ξέρει , που έχει γνώσεις ευρύτατες . Και γι αυτό είναι ευπροσήγορος , φιλικός και άνετος με όλους και κυρίως με αυτούς που δεν ξέρουν . Δεν έχει ανάγκη να το παίξει "κάποιος" ούτε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του . Μόνον οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο , άλλωστε . Ο Βασίλης είναι ευπατρίδης του χάϊ εντ.
Ολα αυτά δεν τα γράφω γιατί έχω καποιο λόγο να λιβανίσω τον Βασίλη . Τα γράφω γιατί ομολογουμένως αισθάνθηκα άσχημα , διαβάζοντας το διεγραμμένο , αλλά ευτυχώς σωσμένο post του με το οποίο παραπέμπει σε ορισμένους από εμάς που τον ξέρουμε για συστάσεις . Λες και είχε ανάγκη από εμάς για συστάσεις . Και όλα αυτά γιατί κάποιος άγνωστος βρήκε την ευκαιρία να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του , μόλις του δόθηκε εξουσία . Μα έχουμε "ντιπ για ντιπ" τρελλαθεί ;
Αυτό χρειάζεται ταλέντο πάντως....
Το να καταφέρνεις κάθε 15 μέρες να εκνευρίζεις και να φέρνεις σε δύσκολη θέση μέλη με χιλιάδες post εδώ μέσα και με τεράστια προσφορά δεν είναι και τόσο απλό...
Θέλει προσπάθεια.. και ταλέντο..![]()
Υ.Γ. Προσυπογράφω για το Βασίλη (Τσαντουλή). Με το χέρι στη φωτιά χωρίς καν να έχω προλάβει να διαβάσω τί έγραψε.
Ευχαριστώ θερμά τον Σπύρο και τους άλλους Φίλους για τα καλά τους
λόγια και εκφράζω την εκτίμηση μου στις σκέψεις τους που απλά
καταδεικνύουν ανοιχτά μυαλά και σεβασμό στην πολυφωνία και
ανοχή στην διατυπωμένη στα πλαίσια της αποδεκτής δεοντολογίας
διαφορετική άποψη.
Ακολουθεί το μοναδικό post που καταχώρισα στο thread που άνοιξα
και που αφορά στα θέματα δεοντολογίας και διαδικτυακής συμπεριφοράς!
Ελπίζω να μην σβηστή για 4η φορά!
Είναι προφανές ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Ας μου καταδείξει κάποιος στα πλαίσιο των κοινά αποδεκτών
μεθόδων που κάνω λάθος και δεν έχω πρόβλημα να του ζητήσω
συγνώμη.
Το να εξαφανίζεται όμως το thread εντός δευτερολέπτων
χωρίς καμία εξήγηση είναι στην καλύτερη περίπτωση αγένεια και προσβολή ....
Νομίζω ότι είναι και πολύ ευγενικός !!!
Θυμάστε εκείνη την φοβερή απάντηση ( και δεν είχε γίνει ακόμη διαχειριστής : Δεν σε ξέρω κι ούτε το επιθυμώ...
Αν ακούς Πανταζή και Γονίδη,μάλλον εξηγείται το μουσικό σου γούστο.
Δεν θέλω άλλες "κουβέντες" μαζί σου. [στο Θέμα με τους ζώντες λαϊκούς τραγουδιστές κλπ ]
Γι αυτό έχει και την υποστήριξη του Kosh άλλωστε ...
Δυστυχώς τα πράγματα παιδιά έχουν αρχίσει και γίνονται λίγο δύσκολα και δύστροπα, και ελπίζω με καλή θέληση που από αρκετούς από ότι έχω αντιληφθεί υπάρχει, το όλο θέμα να λήξει καλώς , και όταν λέω καλώς εννοώ να μην αρχίσουν να φεύγουν από το site άνθρωποι που το έχουν αγαπήσει και που έχουν δώσει πάρα πολλά.
Το λέω αυτό γιατί παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ένα “πάγωμα” στην καφέ που δυστυχώς έχει αρχίσει και επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες ,τουλάχιστον σε κάποιες που εγώ παρακολουθώ και δύναμαι να έχω άποψη.
Στην Hi end κατηγορία ούτως ή άλλως δεν μπαίνω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το γεγονός αλλά να πω ότι τουλάχιστον στην καφέ η εξαφάνιση κάποιων θεμάτων πριν λίγες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ άδικες.
Γενικότερα την εξαφάνιση την θεωρώ αγένεια και ως προς τα μέλη αλλά και προς τους ίδιους τους διαχειριστές κάποιες φορές.
Να μη επεκταθώ περισσότερο σε ονόματα threads κλπ αλλά να πω το εξής. Παρατήρησα ότι υπήρξε thread στο οποίο διαχειριστής μπήκε και με τον τρόπο του κατάφερε να ηρεμήσει το κλίμα. Το να εξαφανίζει άλλος διαχειριστής όλο το θέμα αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη προσβολή και προς αυτόν.
Και κάτι ακόμα Λογικό είναι οι διαχειριστές να θέλουν να κάνουν “σωστά” την δουλεία τους. Αλλά η σωστή δουλειά είναι ακριβώς το να μπορείς να εγκλιματίζεσαι στην διάθεση ενός θέματος να κατευθύνεις σωστά την κουβέντα και να αποφορτίζεις το κλίμα όταν αυτό γίνεται έντονο η προσβλητικό. Εκεί κρίνεται και η ικανότητα σου ως διαχειριστής κατηγορίας. Το να εξαφανίζεις ολόκληρα θέματα εκτός από αντιαισθητικό φαινόμενο αποτελεί και ένδειξη μη επαρκών ικανοτήτων στο να διαχειρίζεσαι πιθανή απρόβλεπτη εξέλιξη του θέματος.
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός ότι σβήστηκαν ή κλειδώθηκαν κάποια θέματα, αλλά θα ήθελα να εκφράσω μια γενική απορία... Τόσοι διαχειριστές και μέλη της Δ.Ο. έχουν διαβάσει αυτό που γίνεται τώρα... Ακόμα θέση δεν είδα να παίρνει κανείς. Με λίγα λόγια στο κλείδωμα και στο σβήσιμο δεν χρειάζεται συμβούλιο. Στην εξήγηση του γιατί έγινε αυτό χρειάζεται.
Επίσης σαν γενική παρατήρηση, πιστεύω ότι αν κάποιος διαχειριστής κάνει κάποιο λάθος δεν είναι υποχρεωτικό να τον καλύπτουν οι υπόλοιποι επειδή είναι διαχειριστής. Να βγουν να του την πουν στα ίσια. Γιατί όσο δεν το κάνουν κάθε 10 μέρες θα έχουμε τα ίδια...
Καλημέρα σας.
Η Γενική Διαχείριση είναι αρμόδια να δώσει απαντήσεις σε τέτοια θέματα. Οι λοιποί διαχειριστές είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της κατηγορίας τους.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία "φιλοξενεί" αυτό το θέμα, αφού δεν μπορούσε να ενταχθεί αλλού.
Να είστε σίγουροι πως, αμέσως μόλις βρουν λίγο ελεύθερο χρόνο από τις δουλειές τους, οι αρμόδιοι θα πάρουν θέση.
ΟΚ. Να ρωτήσω τότε κάτι. Εφόσον οι διαχειριστές είναι εκτελεστικά όργανα, σημαίνει ότι πριν σβήσουν ρωτάνε πρώτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.