Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Βασίλη...
σε παρακαλώ

δεν πρόλαβα να μπω στο γραφείο.
Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.

Κατόπιν παρακλήσεως του κ. Οικονόμου που κλείδωσε το άλλο παρεμφερές θέμα , επαναποστάρω το ακόλουθο μήνυμα :

Το χειρότερο όλων είναι η διαγραφή του post του κ. Τσαντουλή .

Είχα την χαρά να γνωρίσω τον Βασίλη , πριν δυο χρόνια περίπου στο σπίτι του Δημοκηδή όπου ήμουν καλεσμένος με τον Κώστα Λυμπερόπουλο. Ο Βασίλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , χαμηλών τόνων , με βαθύτατες γνώσεις περί το χόμπυ μας . Οσες φορές παρακολουθώ τα γραφόμενα του στο avsite - και το κάνω σχεδόν πάντα - εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια της σκέψης του , την διεισδυτικότητα των αναλύσεων του και την τόλμη του να παρουσιάζει και να εκθειάζει - ορθώς - μηχανήματα που η αγορά τους δεν πρόκειται να σε καταστήσει δια βίου κατάχρεο.

Ο Βασίλης είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου - χομπίστα που ξέρει , που έχει γνώσεις ευρύτατες . Και γι αυτό είναι ευπροσήγορος , φιλικός και άνετος με όλους και κυρίως με αυτούς που δεν ξέρουν . Δεν έχει ανάγκη να το παίξει "κάποιος" ούτε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του . Μόνον οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο , άλλωστε . Ο Βασίλης είναι ευπατρίδης του χάϊ εντ.

Ολα αυτά δεν τα γράφω γιατί έχω καποιο λόγο να λιβανίσω τον Βασίλη . Τα γράφω γιατί ομολογουμένως αισθάνθηκα άσχημα , διαβάζοντας το διεγραμμένο , αλλά ευτυχώς σωσμένο post του με το οποίο παραπέμπει σε ορισμένους από εμάς που τον ξέρουμε για συστάσεις . Λες και είχε ανάγκη από εμάς για συστάσεις . Και όλα αυτά γιατί κάποιος άγνωστος βρήκε την ευκαιρία να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του , μόλις του δόθηκε εξουσία . Μα έχουμε "ντιπ για ντιπ" τρελλαθεί ;

Παρακαλώ σε όλους να μην συνεχίσουν μέχρι να υπάρξει μιά επικοινωνία και ενημέρωση και σε προσωπικό επίπεδο.

και για να το θέσουμε και σε μια γενικότερη βάση...

τελευταία έχει πέσει πολύυυυυ σβήσιμο!!!

κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο.

και ουσιαστικές απαντήσεις δίνονται μόνον απο μερικούς διαχειριστές ή μη!

οι υπόλοιποι δεν ιδρώνουν το αυτάκι τους.

το θέμα όμως είναι οτι μας έπιασε φουρτούνα η οποία αντι να κοπάσει όλο και φουντώνει πιο πολύ.

Το θεμα δεν ειναι προσωπικο κ. Παναγιωτιδη. Ειναι γενικο και λειτουργιας του avclub....

Καλα θα ειναι να μην μεινουμε και παλι στην αφορμη...

Τα προσωπικα και οι τηλεφωνικες επικοινωνιες δεν μας αφορουν ...

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Γιατι ? Εγινε ποτε "ταμειο" για να γινει και τωρα ????

Ακριβώς Χρήστο, μετά την ανακοίνωση της σύστασης του Σωματείου, ουδεμία άλλη ενημέρωση έχουμε λάβει μιλάμε δηλ. για ένα εξαιρετικά μεγάλα διάστημα κατά το οποίο όλοι εμείς τα μέλη δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στο διοικητικό κομμάτι του κλάμπ.

Εύλογα για μένα υπάρχει ανησυχία για το που βαδίζουμε και με ποιό τρόπο συγκεκριμένα γίνονται οι αξιολογήσεις των νέων Διαχειριστών.

Δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν συμπεριφορές από μέλη που απαρτίζουν την ΔΟ, που παραμπέμπουν στην εποχή Λουδοβίκου, είναι εξαιρετικά νωπές οι μνήμες μας από το νήμα για το μικρό καράβι, είμαι αρκετά μετριοπαθής ωστόσο ανησυχώ πολύ για το μέλλον της παρέας μου.

Επιτέλους ποτέ δεν βγαίνει κάποιος για να δικαιολογήσει μια διαγραφή και κάτω από τι περιστάσεις αυτή έγινε.

Δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σε εξελίξεις, αυτό είναι γεγονός.

Ελπίζω όταν γίνει ταμείο να μην είναι πολύ αργά.:argue:

Last edited:
Κατόπιν παρακλήσεως του κ. Οικονόμου που κλείδωσε το άλλο παρεμφερές θέμα , επαναποστάρω το ακόλουθο μήνυμα :

Είχα την χαρά να γνωρίσω τον Βασίλη , πριν δυο χρόνια περίπου στο σπίτι του Δημοκηδή όπου ήμουν καλεσμένος με τον Κώστα Λυμπερόπουλο. Ο Βασίλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , χαμηλών τόνων , με βαθύτατες γνώσεις περί το χόμπυ μας . Οσες φορές παρακολουθώ τα γραφόμενα του στο avsite - και το κάνω σχεδόν πάντα - εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια της σκέψης του , την διεισδυτικότητα των αναλύσεων του και την τόλμη του να παρουσιάζει και να εκθειάζει - ορθώς - μηχανήματα που η αγορά τους δεν πρόκειται να σε καταστήσει δια βίου κατάχρεο.

Ο Βασίλης είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου - χομπίστα που ξέρει , που έχει γνώσεις ευρύτατες . Και γι αυτό είναι ευπροσήγορος , φιλικός και άνετος με όλους και κυρίως με αυτούς που δεν ξέρουν . Δεν έχει ανάγκη να το παίξει "κάποιος" ούτε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του . Μόνον οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο , άλλωστε . Ο Βασίλης είναι ευπατρίδης του χάϊ εντ.

Ολα αυτά δεν τα γράφω γιατί έχω καποιο λόγο να λιβανίσω τον Βασίλη . Τα γράφω γιατί ομολογουμένως αισθάνθηκα άσχημα , διαβάζοντας το διεγραμμένο , αλλά ευτυχώς σωσμένο post του με το οποίο παραπέμπει σε ορισμένους από εμάς που τον ξέρουμε για συστάσεις . Λες και είχε ανάγκη από εμάς για συστάσεις . Και όλα αυτά γιατί κάποιος άγνωστος βρήκε την ευκαιρία να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του , μόλις του δόθηκε εξουσία . Μα έχουμε "ντιπ για ντιπ" τρελλαθεί ;

Το ιδιο ασχημα αισθανονται πολλοι, οταν το αυτο συμβαινει σε οποιο μελος του κλαμπ.

Οσο για την ερωτηση σου, πιστευω οτι εχει απαντηθει κατα καιρους.....

Το θεμα δεν ειναι προσωπικο κ. Παναγιωτιδη. Ειναι γενικο και λειτουργιας του avclub....

Καλα θα ειναι να μην μεινουμε και παλι στην αφορμη...

Τα προσωπικα και οι τηλεφωνικες επικοινωνιες δεν μας αφορουν ...

´+1000000

Με πρόλαβες Χρήστο ..

´

Αυτό χρειάζεται ταλέντο πάντως....
Το να καταφέρνεις κάθε 15 μέρες να εκνευρίζεις και να φέρνεις σε δύσκολη θέση μέλη με χιλιάδες post εδώ μέσα και με τεράστια προσφορά δεν είναι και τόσο απλό...
Θέλει προσπάθεια.. και ταλέντο..
icon9.gif

Υ.Γ. Προσυπογράφω για το Βασίλη (Τσαντουλή). Με το χέρι στη φωτιά χωρίς καν να έχω προλάβει να διαβάσω τί έγραψε.

…έχω ηθελημένα αποφύγει τη συμμέτοχη μου σε πολλά thread τώρα τελευταία όπου φίλοι τα έχουν χώσει σε φίλους γιατί τόλμησαν να πουν κάτι, δέχτηκα την ιδια συμπεριφορά και κριτική παλιότερα και αποφάσισα ότι οι φιλίες είναι ποιο σημαντικές αλλά προφανώς η σιωπή μου η αν το θέλετε η σιωπή μας μεταφράζεται σε συναίνεση η τουλάχιστον έτσι το κατανοούν κάποιοι… για αυτό το λόγο δεν μπορώ παρά να προσυπογράψω τα κείμενο του Mπαμπη και του Ντοκ…

Ευχαριστώ θερμά τον Σπύρο και τους άλλους Φίλους για τα καλά τους

λόγια και εκφράζω την εκτίμηση μου στις σκέψεις τους που απλά

καταδεικνύουν ανοιχτά μυαλά και σεβασμό στην πολυφωνία και

ανοχή στην διατυπωμένη στα πλαίσια της αποδεκτής δεοντολογίας

διαφορετική άποψη.

Ακολουθεί το μοναδικό post που καταχώρισα στο thread που άνοιξα

και που αφορά στα θέματα δεοντολογίας και διαδικτυακής συμπεριφοράς!

Ελπίζω να μην σβηστή για 4η φορά!

Είναι προφανές ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο.

Ας μου καταδείξει κάποιος στα πλαίσιο των κοινά αποδεκτών

μεθόδων που κάνω λάθος και δεν έχω πρόβλημα να του ζητήσω

συγνώμη.

Το να εξαφανίζεται όμως το thread εντός δευτερολέπτων

χωρίς καμία εξήγηση είναι στην καλύτερη περίπτωση αγένεια και προσβολή ....

Βασιλη στο ειπα χτες στο λεω και σημερα με περισσοτερη ηρεμια.

Επιμενω οτι το λαθος του ποστ σου ηταν λαθος.
Οπως και του φιλου Γιωργου Πολυχρονιδη.
Ειναι δυσκολες οι αντιδρασεις τις μεγαλες ωρες......

Ενα λαθος να γινει μετα γινονται κι αλλα απο ελλειψη ψυχραιμιας η απο οτιδηποτε αλλο.

Και δεν υπαρχει και η συλλογικη βοηθεια στην αντιμετωπιση τετοιως καταστασεων
Το παιδι που μολις ανελαβε διαχειριστης ομολογω οτι δεν τον ξερω καλα.
Θα εδινα ομως ομως μια δευτερη ευκαιρια προς χαρην αυτου που σεβομαι και αγαπω να βρισκομαι.

Ειμαι σιγουρος οτι μεσα στο θυμο σου θα το ηθελες κι εσυ.
Εκτος αν υπαρχουν κι αλλα δειγματα φαουλ οποτε αλλαζει το πραγμα.

Σε καλημεριζω και θα ηθελα να συνεχισεις να συμμετεχεις εδω μεσα περα των δυσκολιω%E%0

Αλλωστε χωρις αυτες τις τριβες δεν ζυμωνονται καταστασεις και δεν εξελισσεται τιποτα.

Νομίζω ότι είναι και πολύ ευγενικός !!!
Θυμάστε εκείνη την φοβερή απάντηση ( και δεν είχε γίνει ακόμη διαχειριστής : Δεν σε ξέρω κι ούτε το επιθυμώ...
Αν ακούς Πανταζή και Γονίδη,μάλλον εξηγείται το μουσικό σου γούστο.
Δεν θέλω άλλες "κουβέντες" μαζί σου.
[στο Θέμα με τους ζώντες λαϊκούς τραγουδιστές κλπ ]

Γι αυτό έχει και την υποστήριξη του Kosh άλλωστε ...

Mαλλον πρεπει να το ξαναπω γιατι βλεπω οτι στα χειλη καποιων που με αγαπουν πολυ γινεται καραμελα και οπλο προς εκπυρσοκροτηση.

Με τον Κο Κωτση ουτε ειχα ουτε εχω καμμια επαφη. Ουτε σε πμ δεν εχουμε μιλησει ποτε.
Και μπορω να πω οτι ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσα η γραφη του στα τεχνικα θεματα.

Απο την αλλη μιας και δεν τον ξερω μου ηταν εξαιρετικα αλλοκοτο το να βλεπω να χλευαζεται απο συγκεκριμενη ομαδα κρουσης μεσα στο φορουμ αλλα και εξω απο εδω.

Και ποτε δεν ειδα να αντιδρα στο ιδιο υφος με την "ομαδα".

Αν το να υπερασπιζεσαι καποιον αγνωστο που δεν μπορει η δεν επιθυμει να αντιδρασει στους χλευασμους και τις ειρωνιες ειναι μεμπτο τοτε Ναι κυριε Ντοκ εχω σφαλλει.....και συνεχιζω απο οτι φαινεται.

Θα εκανα το ιδιο και για σενα αν θεωρουσα οτι ειναι αδικο αυτο που γινεται.
Οπως και για καθε εναν που εχω τσακωθει και δεν πολυσυμπαθιεμαι εδω μεσα.

Καλημερα.

Δυστυχώς τα πράγματα παιδιά έχουν αρχίσει και γίνονται λίγο δύσκολα και δύστροπα, και ελπίζω με καλή θέληση που από αρκετούς από ότι έχω αντιληφθεί υπάρχει, το όλο θέμα να λήξει καλώς , και όταν λέω καλώς εννοώ να μην αρχίσουν να φεύγουν από το site άνθρωποι που το έχουν αγαπήσει και που έχουν δώσει πάρα πολλά.
Το λέω αυτό γιατί παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ένα “πάγωμα” στην καφέ που δυστυχώς έχει αρχίσει και επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες ,τουλάχιστον σε κάποιες που εγώ παρακολουθώ και δύναμαι να έχω άποψη.
Στην Hi end κατηγορία ούτως ή άλλως δεν μπαίνω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το γεγονός αλλά να πω ότι τουλάχιστον στην καφέ η εξαφάνιση κάποιων θεμάτων πριν λίγες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ άδικες.
Γενικότερα την εξαφάνιση την θεωρώ αγένεια και ως προς τα μέλη αλλά και προς τους ίδιους τους διαχειριστές κάποιες φορές.
Να μη επεκταθώ περισσότερο σε ονόματα threads κλπ αλλά να πω το εξής. Παρατήρησα ότι υπήρξε thread στο οποίο διαχειριστής μπήκε και με τον τρόπο του κατάφερε να ηρεμήσει το κλίμα. Το να εξαφανίζει άλλος διαχειριστής όλο το θέμα αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη προσβολή και προς αυτόν.

Και κάτι ακόμα Λογικό είναι οι διαχειριστές να θέλουν να κάνουν “σωστά” την δουλεία τους. Αλλά η σωστή δουλειά είναι ακριβώς το να μπορείς να εγκλιματίζεσαι στην διάθεση ενός θέματος να κατευθύνεις σωστά την κουβέντα και να αποφορτίζεις το κλίμα όταν αυτό γίνεται έντονο η προσβλητικό. Εκεί κρίνεται και η ικανότητα σου ως διαχειριστής κατηγορίας. Το να εξαφανίζεις ολόκληρα θέματα εκτός από αντιαισθητικό φαινόμενο αποτελεί και ένδειξη μη επαρκών ικανοτήτων στο να διαχειρίζεσαι πιθανή απρόβλεπτη εξέλιξη του θέματος.

Last edited:
Κύριοι λίγη υπομονή και θα καταλάβετε.

Το μόνο που έχω να πω σαν Δ. Μανωλάκος είναι πως τρέφω βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Τσαντουλή, είναι από τους ανθρώπους που θα μπορούσα να έχω φίλο και όποτε τον συναντώ, χαίρομαι ιδιαίτερα την παρέα του.

Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο όμως που αφορά εμένα και μόνο.

Δυστυχώς τα πράγματα παιδιά έχουν αρχίσει και γίνονται λίγο δύσκολα και δύστροπα, και ελπίζω με καλή θέληση που από αρκετούς από ότι έχω αντιληφθεί υπάρχει, το όλο θέμα να λήξει καλώς , και όταν λέω καλώς εννοώ να μην αρχίσουν να φεύγουν από το site άνθρωποι που το έχουν αγαπήσει και που έχουν δώσει πάρα πολλά.
Το λέω αυτό γιατί παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ένα “πάγωμα” στην καφέ που δυστυχώς έχει αρχίσει και επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες ,τουλάχιστον σε κάποιες που εγώ παρακολουθώ και δύναμαι να έχω άποψη.
Στην Hi end κατηγορία ούτως ή άλλως δεν μπαίνω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το γεγονός αλλά να πω ότι τουλάχιστον στην καφέ η εξαφάνιση κάποιων θεμάτων πριν λίγες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ άδικες.
Γενικότερα την εξαφάνιση την θεωρώ αγένεια και ως προς τα μέλη αλλά και προς τους ίδιους τους διαχειριστές κάποιες φορές.
Να μη επεκταθώ περισσότερο σε ονόματα threads κλπ αλλά να πω το εξής. Παρατήρησα ότι υπήρξε thread στο οποίο διαχειριστής μπήκε και με τον τρόπο του κατάφερε να ηρεμήσει το κλίμα. Το να εξαφανίζει άλλος διαχειριστής όλο το θέμα αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη προσβολή και προς αυτόν.

Και κάτι ακόμα Λογικό είναι οι διαχειριστές να θέλουν να κάνουν “σωστά” την δουλεία τους. Αλλά η σωστή δουλειά είναι ακριβώς το να μπορείς να εγκλιματίζεσαι στην διάθεση ενός θέματος να κατευθύνεις σωστά την κουβέντα και να αποφορτίζεις το κλίμα όταν αυτό γίνεται έντονο η προσβλητικό. Εκεί κρίνεται και η ικανότητα σου ως διαχειριστής κατηγορίας. Το να εξαφανίζεις ολόκληρα θέματα εκτός από αντιαισθητικό φαινόμενο αποτελεί και ένδειξη μη επαρκών ικανοτήτων στο να διαχειρίζεσαι πιθανή απρόβλεπτη εξέλιξη του θέματος.

+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001

Για να δούμε τι θα καταλάβουμε

Δεν τίθεται θέμα εκτίμησης προς τον κο Τσαντουλή ή τον κο Πολυχρονίδη και δεν πιστεύω οτι έχει κάποιος κάτι να τους προσάψει. Ολοι βλέπουν και κρίνουν την πορεία τους. Δεν το θέτω σε τέτοια βάση, άλλωστε και δικό μου αντίστοιχο thread διαγράφηκε.

Το θέμα τίθεται (κατ’εμέ) στον τρόπο εφαρμογής των κανονισμών. Η τακτική του "αποφασίζω και διατάζω" δεν αρμόζει σε αυτό το σάιτ. Η τουλάχιστον δεν αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα μπορούσαν κάλιστα να μείνουν τα διαγραφέντα νήματα ή να ενημερωθούν οι δημιουργοί τους για την επικείμενη/ενδεχόμενη διαγραφή τους.

Τα μέλη δεν είναι χαζά. Κρίνουν και αποφασίζουν αναλόγως. Και αντίστοιχως κρινόμαστε όλοι.

Δέχομαι το λάθος ενός συντονιστή/μέλους ή την κακιά στιγμή καθώς και το απρόσωπο χαρακτήρα του πληκτρολογίου. Ανθρώπινα είναι όλα.

Αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.Επίσης μια δέουσα ένδειξη σεβασμού προς το συνομιλητή μας. Εμένα προσωπικά τι εντύπωση λέτε να μου έκανε που διαγράφηκε το thread που άνοιξα για να ρωτήσω για το κλείδωμα????

Απλά το μόνο που γίνεται είναι να απομακρύνονται μέλη που δεν επιθυμούν ανούσιους διαξιφισμούς. Και θα μπορούσε να μου πει κάποιος: "ρε συ longbow, έχεις 140 ποστς, τι σε νοιάζει και τι μας νοιάζει αν θα αποχωρήσεις? τι προσέφερες εσύ εδώ?". Tην απάντηση την κρατάω για εμένα.

Και φυσικά τίθεται θέμα για τη γενικότερη πολιτική διαγραφής νημάτων, μηνυμάτων κ.ο.κ. Και αυτό φαίνεται οτι κρατάει χρόνια.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός ότι σβήστηκαν ή κλειδώθηκαν κάποια θέματα, αλλά θα ήθελα να εκφράσω μια γενική απορία... Τόσοι διαχειριστές και μέλη της Δ.Ο. έχουν διαβάσει αυτό που γίνεται τώρα... Ακόμα θέση δεν είδα να παίρνει κανείς. Με λίγα λόγια στο κλείδωμα και στο σβήσιμο δεν χρειάζεται συμβούλιο. Στην εξήγηση του γιατί έγινε αυτό χρειάζεται.
Επίσης σαν γενική παρατήρηση, πιστεύω ότι αν κάποιος διαχειριστής κάνει κάποιο λάθος δεν είναι υποχρεωτικό να τον καλύπτουν οι υπόλοιποι επειδή είναι διαχειριστής. Να βγουν να του την πουν στα ίσια. Γιατί όσο δεν το κάνουν κάθε 10 μέρες θα έχουμε τα ίδια...

Καλημέρα σας.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός ότι σβήστηκαν ή κλειδώθηκαν κάποια θέματα, αλλά θα ήθελα να εκφράσω μια γενική απορία... Τόσοι διαχειριστές και μέλη της Δ.Ο. έχουν διαβάσει αυτό που γίνεται τώρα... Ακόμα θέση δεν είδα να παίρνει κανείς. Με λίγα λόγια στο κλείδωμα και στο σβήσιμο δεν χρειάζεται συμβούλιο. Στην εξήγηση του γιατί έγινε αυτό χρειάζεται.
Επίσης σαν γενική παρατήρηση, πιστεύω ότι αν κάποιος διαχειριστής κάνει κάποιο λάθος δεν είναι υποχρεωτικό να τον καλύπτουν οι υπόλοιποι επειδή είναι διαχειριστής. Να βγουν να του την πουν στα ίσια. Γιατί όσο δεν το κάνουν κάθε 10 μέρες θα έχουμε τα ίδια...

Καλημέρα σας.

Η Γενική Διαχείριση είναι αρμόδια να δώσει απαντήσεις σε τέτοια θέματα. Οι λοιποί διαχειριστές είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της κατηγορίας τους.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία "φιλοξενεί" αυτό το θέμα, αφού δεν μπορούσε να ενταχθεί αλλού.
Να είστε σίγουροι πως, αμέσως μόλις βρουν λίγο ελεύθερο χρόνο από τις δουλειές τους, οι αρμόδιοι θα πάρουν θέση.

Η Γενική Διαχείριση είναι αρμόδια να δώσει απαντήσεις σε τέτοια θέματα. Οι λοιποί διαχειριστές είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της κατηγορίας τους.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία "φιλοξενεί" αυτό το θέμα, αφού δεν μπορούσε να ενταχθεί αλλού.
Να είστε σίγουροι πως, αμέσως μόλις βρουν λίγο ελεύθερο χρόνο από τις δουλειές τους, οι αρμόδιοι θα πάρουν θέση.

ΟΚ. Να ρωτήσω τότε κάτι. Εφόσον οι διαχειριστές είναι εκτελεστικά όργανα, σημαίνει ότι πριν σβήσουν ρωτάνε πρώτα?

ΟΚ. Να ρωτήσω τότε κάτι. Εφόσον οι διαχειριστές είναι εκτελεστικά όργανα, σημαίνει ότι πριν σβήσουν ρωτάνε πρώτα?

+1000000000

Ακατα μακατα σουκουτουμπε,
αμπε φαμπε ντομινε,
Ακατα μακατα σουκουτουμπε,
αμπε φαμπε βγε….