Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Σπύρο, Χρήστο αλήθεια λέω. Βγήκε το σπίτι που φτιάχνω λίγο μεγαλύτερο(και καλά) και ψάχνω λύσεις με τζαμαρίες και αίθρια.
Πλάκα μου κάνετε; Τι δεν καταλάβατε;
Εγώ Σπυράκο μου προσφέρθηκα να την κάνω και όποιος νομίζει ότι μπορεί καλύτερα, θα χαρώ τρελά. Να μάθουμε και για καμμιά νέα κυκλοφορία.
Η γκρίνια πάντα θα υπάρχει, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και το χέσιμο είναι ωραίο. Αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι ιπτάμενα μαύρα πλάσματα ,μόλις γίνει μία στραβή, τσουπ...
Και δε μιλάω βέβαια για σένα, το γνωρίζεις καλά. Εξάλλου η τοποθέτηση σου ήταν γόνιμη.
Oύτε για τους γκρινιάρηδες που τους έχω αποδεχτεί όπως είναι. Όταν αγαπάς κάτι θα στραβώσεις . Την επιφάνεια και το δηθεν δεν...
Προσωπικα καθολου πλακα. Απλα ειναι η σειρα σου προφανως να μπεις μπροστα και σε σενα απεθυνομαι.
Μην το προσωποποιεις γιατι ξερεις την αποψη μου.
Απλα βγαινεις σαν εκπροσωπος , κι ετσι παιρνεις κι απαντησεις.
Οσο και να υπογραφεις σαν Μανωλακος, οταν αναφερεσε σε "σπιτια που σου βγηκαν μεγαλα", το πας αλλου

Και με αλλα σχολια το πας αλλου, αλλα μαλλον θα εισαι φορτισμένος και δεν θα μεινω!! Καταλαβαινω τη θεση σου.
Δημητρη, οταν φτιαχνεις σπιτι, επιλεγεις μαστορους με κριτηρια , οχι με "κριτηρια". Αν δεν σου βγηκαν , δε λες βρειτε μου αλλους, ξανακοιτας τα κριτηρια σου . Αλλα ξερεις πολυ καλα , οτι οτι μαστορα και να παρεις, αμα του πεις φτιαξε στραβο τοιχο, στραβο θα στον φτιαξει. Ασχετα αν εσυ μετα ειδες οτι μπορει και μην επρεπε να τον ζητησεις στραβο ....
Γιατι μας τα μπλεκεις ετσι ?
Φιλια !