Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Στο πρόβλημα με τα κλειδώματα και τις διαγραφές μηνυμάτων, φυσικά.

Μετα το edit, εγινε σαφεστερο, αλλα η συνδεση των δυο (προβλημα/συγκριση φορουμ) ειναι τουλαχιστον ατυχεστατη !

IMHO !

Last edited:
Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Στρατηγέ μου, για άλλη μία φορά βλέπω να γίνεται αναφορά στη "μη-παρέμβαση" της Δ.Ο. του AVSite σε "εκτροχιασμένα" μέλη του forum εκείνου, σε μία κουβέντα που γίνεται στο AVClub και αφορά την παρέμβαση στα όρια της λογοκρισίας από (κομμάτι της) Δ.Ο. του AVClub (και μάλιστα σε thread που δεν υπήρξε καν ένταση μεταξύ των μελών). Τα ίδια λέγαμε εχτές το βράδυ κι εδώ.

Όπως έγραψα και στο άλλο thread:

Tέλος, αν νομίζετε ότι στις συγκρίσεις με το AVSite θα βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που υπάρχει - διότι υπάρχει - εγώ να ευχηθώ μόνο "καλή τύχη". Θα τη χρειαστούμε.

Κώστα, δεν έγινε τυχαία η αναφορά. Έγινε με αφορμή τα γραφόμενα του Κώστα ο οποίος εδώ, σε αντίθεση με το Avsite, εμφανίζεται υπερευαίσθητος.
Όσο για τα "εκτροχιασμένα" μέλη που λές, αν ήταν ο XCFSRT134 ή o οποιοσδήποτε άσχετος δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Αλλά δυστυχώς δεν είναι... Και θα περίμενα από κάποιο μέλος, έστω έναν, να πεί μια κουβέντα... Λυπάμαι αλλά δεν έγινε...
Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μπορούμε να τα συζητήσουμε όποτε θές είτε τηλεφωνικά είτε με ΡΜ αφού, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μπορούμε να τα συζητήσουμε όποτε θές είτε τηλεφωνικά είτε με ΡΜ αφού, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Θα με ενδιέφερε να το συζητήσουμε.
Επειδή από κοντά είναι δύσκολο να κανονιστεί σύντομα, θα τα πούμε με ΠΜ. -bye-

Κύριε Κώστα Φ , έχετε όλα τα προσόντα.
Εύχομαι να σας συμβεί και να παραμείνει άσβεστη αυτή η αρχή σας, όπως επίσης σας εύχομαι ν´αποκτήσετε και την εσωτερική σοφία να κρίνετε πρώτα το κοντινό σας περιβάλλον , να το κατανοείτε και σιγά-σιγά να αποκτάτε και άποψη για άλλα μακρινά περιβάλλοντα.
Καταλαβαίνω ότι λόγω της νεότητας που έχετε δηλώσει, βιάζεστε.
Σας δικαιολογώ και ειλικρινά σας μιλάω δεν έχω απαιτήσεις.

Μόλις τελειώσω με τα αλουμίνια ,με χαρά να βοηθήσω.

Υ.Γ Κύριοι χίλια συγνώμη, πάω στην Αlumil. Χρήστο, ελπίζω να συμφωνείς.
Φίλε μιλάμε 10 τετραγωνικά κέρδος.

Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Κώστα, δεν έγινε τυχαία η αναφορά. Έγινε με αφορμή τα γραφόμενα του Κώστα ο οποίος εδώ, σε αντίθεση με το Avsite, εμφανίζεται υπερευαίσθητος.
...

Εξήγησέ μου κι εμένα pls. (πμ, αλλά όχι εδώ, στο avsite. Εδώ δεν το έχουν και σε τίποτα να φάω πάλι κανένα ban για ψύλλου πήδημα, οπότε)... Θενκς...

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Κ. Κόγια δεν δηλώνω συμπάθειες και τα σχετικά είναι γνωστά αυτά.
Αλλά ΕΛΕΟΣ.
Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ,δεν γράφω σε σας, γιατί φοβάμαι (και δεν είμαι με Γαλλικά και πιάνο) , μη φάω τίποτα καντήλια στη μούρη. Που να μπλέκεις τώρα...
Άσε μακριά και αγαπημένοι.

Είσαι μανιάτης και υπερβολικός. Εγώ παίνεψα το Γιάννη Πλούταρχο και δεν μου είπαν τίποτα. Για τόλμα εδώ... :p

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

...σιγά-σιγά να αποκτάτε και άποψη για άλλα μακρινά περιβάλλοντα.

Xαίρομαι που με επιβεβαιώνετε....

Σίγουρα κάποιοι στα post μου δεν βλέπουν τον "KostasF" με τις 500+ καταχωρήσεις στο AVClub αλλά τον "Kώστας Φ.", συντονιστή στην Audio του AVSite, αλλά θεωρώ πως αυτοί είναι η μειοψηφία και, τελικά, είναι δικαίωμά τους.

Κυριοι (Κ.Κ. & Κ.Φ.), οπως καταλαβαινετε, το μονο που βοηθατε, ειναι στο να μην μενουμε στο θεμα μας που ειναι αλλο. Οχι το σαιτ σας !

Απλά να θυμήσω πως εγώ, ο νέος, όταν ήμουν αρκετά νεώτερος, είχα γράψει στο AVForum ότι καλό θα είναι να αφήσουν όλοι στην άκρη τις προσωπικές διαφορές που μπορεί να έχουν (και δεν αφορούν τους υπόλοιπους) και να κοιτάξουν το καλό του forum γιατί είχα ήδη δει πολλά (και μεγαλύτερα) forum του εξωτερικού να εξαφανίζονται σε μία νύκτα.

Αλλά τι να μας πει κι ο πιτσιρικάς....

Κυριοι (Κ.Κ. & Κ.Φ.), οπως καταλαβαινετε, το μονο που βοηθατε, ειναι στο να μην μενουμε στο θεμα μας που ειναι αλλο. Οχι το σαιτ σας !

Δεν ξεκίνησα εγώ τις αναφορές στο AVSite. Εγώ απλά το γράφω με το όνομά του.
Όταν μου λένε ότι οι απόψεις μου περνάνε από φίλτρο γιατί είμαι συντονιστής στο συγκεκριμένο forum, αυτομάτως βάζουν το forum αυτό στην κουβέντα μας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Χρηστο μου βγαινουν ομως καποια συμπερασματα

Ασχετα με το θεμα , και δεν βλεπω να ενοχλειστε με το γνωστο "οφ τοπικ" ....

Πραγματικά μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω σε αυτό το νήμα που ονομάζουμε ζωή....

Βγαίνει κάποιος και λέει κάτι, βγαίνει κάποιος άλλος και λέει κάτι άλλο...

Ρε Παιδιά μέλη της ίδιας κοινωνίας είμαστε, ξέρουμε πάνω κάτω τους ίδιους κανόνες, γράφουμε εδω μέσα ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ για τα χόμπυ μας και για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ 5-10 χριστιανούς,μωαμεθανούς,βουδιστές,καθολικους,κλπ, να καταλάβουν 5 πράγματα...

Γιατί υπάρχει κάποιος που δεν κρατάει μια ισσοροπία??
Γιατί πρέπει να διαβάζω τόσα άκυρα threads??
Γιατί να υπάρχει υπέρβαση της εξουσίας??
Γιατί να μην υπάρχουν εξηγήσεις και να δίνονται ΣΥΝΤΟΜΑ???

Μου αρέσει αυτό που έχουμε και μου αρέσει που βλέπω τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες, να αγαπιούνται, να χαλιούνται και να τα ξαναβρίσκουν...αλλά υπάρχει ένα όριο.
Για αυτό θα ήθελα να μπουν κάποιοι ΚΑΝΟΝΕΣ που θα κλείνουν τις τρύπες που δημιουργούνται....
Πρίν ΣΒΗΣΤΕΙ ας πουμε, ένα thread, να στέλνετε pm στον ενδιαφερόμενο και να του εξηγεί τους λόγους ή κάτι ανάλογο....
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...πάνω απο όλα.
Είμαι όλος αυτιά...:ears:

Πάντως όσο οι αντιδράσεις τού να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με μιά εντελώς παράλογη και αναίτια συμπεριφορά γομολάστιχας είναι πολλαπλασίως αντιστρόφως ανάλογη μέ την ταχύτητα χρήσεως τής γομολάστιχας το θέμα παραμένει σημαντικότατο.
Απο εκεί και πέρα αυτή την στιγμή το πώς φέρονται ´αλλού´είναι δευτερεύον..
Πολλοί έχουμε βγάλει εδώ και καιρό τα συμπεράσματά μας και έχουμε διαλέξει οριστικά και αμετάκλητα..
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και θεωρώ οτι ο Browser έχει απόλυτο δίκιο οταν λέει ότι στο παρόν thread δεν συζητούνται οι διαφορές μας μέ οποινδήποτε άλλον.Και εννοώ οι ´ποιοτικές μας διαφορες´.
Αυτές τις ποιοτικές διαφορές οφείλουμε να τίς διαφυλάξουμε εδώ.Και αυτό ειναι το ζητούμενο.

αυτό που με λυπεί αφάνταστα σ' αυτήν την ιστορία είναι οτι με κάτι τέτοια ζημιωμένο βγαίνει αποκλειστικά και μόνο το forum !

ήδη αναφέρθηκε μέλος το οποίο παρατήρησε οτι μερικές κατηγορίες άρχισαν σιγά σιγά και παγώνουν...
αν μη τι άλλο αυτό είναι λυπηρό.

θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά για την ώρα θα αρκεστώ μ' αυτά τα λίγα.

…δεν με ενδιαφέρει τη γίνεται στο avsite.gr
…αν με ενδιέφερε θα έγραφα εκεί
…με ενοχλούν όσοι σκέπτονται για εμένα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις σκέψεις μου
…το avclub.gr έχει και μέλη και φίλους και εχθρούς ΑΛΛΑ η δύναμη του είναι το πρώτο από αυτά, ΤΑ ΜΕΛΗ του… και αφού φτιάχτηκε για αυτά καλό είναι να προχωρήσουμε στην επομένη φάση της ζωής του, να αποφασίζουν ΤΑ ΜΕΛΗ για το πώς θα πορευτούμε…

…Κώστα Φ και Κώστα Κογια, σέβομαι τις απόψεις ΑΛΛΑ για πολλούς λόγους δεν μπορώ να τις ασπαστώ… είναι και αυτό ένα από τα δικαιώματα μας σε αυτή τη κοινωνία… ούτε συγκρίσεις χρειάζονται μεταξύ των δυο φόρουμ ούτε υπάρχει λόγος να ασχολείστε με το avclub.gr αν σας χαλαει τόσο…