Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

ΟΚ. Να ρωτήσω τότε κάτι. Εφόσον οι διαχειριστές είναι εκτελεστικά όργανα, σημαίνει ότι πριν σβήσουν ρωτάνε πρώτα?

Αν και αρκετές σελίδες πριν, θα απαντήσω εδώ γιατί πριν είχα δουλειά.
Επειδή και πάλι παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενά μου, θέλω να τονίσω ότι εννοούσα εκτελεστικά όργανα των κανονισμών του φόρουμ.
Δε χρειάζεται να ρωτήσουμε κάτι. Είναι όλα ξεκάθαρα.
Και ξαναλέω, η κατηγορία αυτή απλά φιλοξενεί αυτό το θέμα. Δεν της ανήκει.

Σε αυτο το forum γνωριζω οτι δεν υπαρχει κανενα επαγγελματικο συμφερον πισω απο οτιδηποτε συμβαινει. Μονο οι ανθρωπινες νευρωσεις.

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Αν και αρκετές σελίδες πριν, θα απαντήσω εδώ γιατί πριν είχα δουλειά.
Επειδή και πάλι παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενά μου, θέλω να τονίσω ότι εννοούσα εκτελεστικά όργανα των κανονισμών του φόρουμ.
Δε χρειάζεται να ρωτήσουμε κάτι. Είναι όλα ξεκάθαρα.
Και ξαναλέω, η κατηγορία αυτή απλά φιλοξενεί αυτό το θέμα. Δεν της ανήκει.

Τότε τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα και απλά… ας αλλάξουν οι κανονισμοί... -bye-

…δεν με ενδιαφέρει τη γίνεται στο avsite.gr
…αν με ενδιέφερε θα έγραφα εκεί
…με ενοχλούν όσοι σκέπτονται για εμένα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις σκέψεις μου
…το avclub.gr έχει και μέλη και φίλους και εχθρούς ΑΛΛΑ η δύναμη του είναι το πρώτο από αυτά, ΤΑ ΜΕΛΗ του… και αφού φτιάχτηκε για αυτά καλό είναι να προχωρήσουμε στην επομένη φάση της ζωής του, να αποφασίζουν ΤΑ ΜΕΛΗ για το πώς θα πορευτούμε…

…Κώστα Φ και Κώστα Κογια, σέβομαι τις απόψεις ΑΛΛΑ για πολλούς λόγους δεν μπορώ να τις ασπαστώ… είναι και αυτό ένα από τα δικαιώματα μας σε αυτή τη κοινωνία… ούτε συγκρίσεις χρειάζονται μεταξύ των δυο φόρουμ ούτε υπάρχει λόγος να ασχολείστε με το avclub.gr αν σας χαλαει τόσο…

+10000000000000000000000000000000000000000000000

Και στα 2 post του Geonx, αλλα και του Babi(General)!!!!-bye-

Επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυς τών νυκτερινών συμβαντων και δεν ενημερώθηκα εκ τών υστέρων, ουδείς κανονισμός τού φόρουμ παρεβιάσθη απο τα μηνυματα τών κ.κ.Τσαντουλή και Πολυχρονίδη,που εξαφανίστηκαν.
Κατά τά άλλα όντως η καφέ κατηγορία φιλοξενεί το θέμα που όντως δεν δημιουργήθηκε απο την στάση τών συντονιστών της και αυτό ειναι και ευχάριστο και παρήγορο.
Υ.Γ.
Οι κανονισμοί ενός φόρουμ πάντως είναι ´ουδέτεροι´.Η υποκειμενική χρήσις τους όμως και εφαρμογή τους από συγκεκριμένα πρόσωπα ,ορισμένες φορές μπορεί να τούς μετατρέψουν σε κανονικούς εμπρησμούς.

o λαος ξεσηκωθηκε εναντιον ενος..μοναδικη σωτηρια βλεπω την αποπομπη του ενος (κατι τετοιο δεν γινεται και στις ομαδες?)
που χρονος για εξηγησεις,που ορεξη για δικαιολογιες
και αν εχει δικιο που διεγραψε καποια ποστ?
ποιος το ρισκαρει τωρα να δικαιωθει ο ανθρωπος..αποπομπη απο το χωρο,στερηση της θεσης του και ο λαος θα ηρεμησει...μεχρι τον επομενο

Προσκαλω ολους σας να βαλετε ενα στοιχημα με τον εαυτο σας.

Το να μην ξαναγραψετε τιποτε σε αυτο το νημα μεχρι αυριο στις 12 το μεσημερι.

Μπορει κανενας?

Και να περιμενουμε τοποθετησεις απο την Διαχειριστικη ομαδα.

Υη. Θα κρατησω σημειωσεις...

Last edited:
Ποιός το είπε πάλι αυτό; Είναι λάθος: εγώ, έχω κάνει επάγγελμά μου να εξαπλώνω την πανούκλα :BDGBGDB55:
Δεν εγραψα οτι δεν υπαρχουν επαγγελματα. Εγραψα δεν υπαρχει επαγγελματικο ΣΥΜΦΕΡΟΝ (γνωριζω οτι δεν εχεις κανενα συμφερον να εξαπλωνεις τη πανουκλα. Οι νευρωσεις σου φταινε;) )

Δεν ζητήθηκε η αποπομπή κανενός ..... απλές και σταράτες εξηγήσεις ζητήθηκαν.

Power, be the death of me
power, its my wife and its my life
Because a mainer to my vein
Leads to a center in my head
And then Im better off and dead
Because when the smack begins to flow
I really dont care anymore
About all the jim-jims in this town
And all the politicians makin crazy sounds
And everybody puttin everybody else down
And all the dead bodies piled up in mounds

Απλά να θυμήσω πως εγώ, ο νέος, όταν ήμουν αρκετά νεώτερος, είχα γράψει στο AVForum ότι καλό θα είναι να αφήσουν όλοι στην άκρη τις προσωπικές διαφορές που μπορεί να έχουν (και δεν αφορούν τους υπόλοιπους) και να κοιτάξουν το καλό του forum γιατί είχα ήδη δει πολλά (και μεγαλύτερα) forum του εξωτερικού να εξαφανίζονται σε μία νύκτα.

Kαλο θα ηταν να εφαρμοσεις λοιπον τις νεανικες σου σκεψεις και ελπιδες σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις.

Ποτε δεν ειναι αργα.

Ακομα κι αν οι παραπλευρες σειρηνες ειναι πολυ σαγηνευτικες.

Kαλο θα ηταν να εφαρμοσεις λοιπον τις νεανικες σου σκεψεις και ελπιδες σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις.

Ποτε δεν ειναι αργα.

Ακομα κι αν οι παραπλευρες σειρηνες ειναι πολυ σαγηνευτικες.

Εμείς το εξαντλήσαμε το θέμα εχτές. Το thread είναι εκεί για να το διαβάσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

..ούτε συγκρίσεις χρειάζονται μεταξύ των δυο φόρουμ ούτε υπάρχει λόγος να ασχολείστε με το avclub.gr αν σας χαλαει τόσο…

Αυτά να τα πείτε σε όσους ξεκίνησαν τις συγκρίσεις.
Το AVClub δε με χαλάει - αν με χάλαγε δεν θα είχα 500 μηνύματα εδώ και θα είχα εκφράσει τα παράπονά μου πολύ νωρίτερα.
Τουλάχιστον στις τεχνικές κατηγορίες στις οποίες συμμετέχω δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
Το να σβήνονται μηνύματα και thread χωρίς λόγο, όμως, με χαλάει. Να ζητήσω και συγγνώμη αν είναι...
Τέλος από εμένα.
Μπορείτε να συνεχίσετε να κοιτάτε το δάκτυλο που δείχνει το φεγγάρι.

Last edited:
Δεν ζητήθηκε η αποπομπή κανενός ..... απλές και σταράτες εξηγήσεις ζητήθηκαν.

Δεν νομιζω οτι τις αρνηθηκε κανεις Αλεξη.

Και δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας απο την διαχειρηση να ειναι επανω απο ενα πισι λογοδοτωντας.

Ας δωσουμε λιγο χρονο.
Καποιοι οικοιοθελως προσπαθουν αλλες φορες με επιτυχια αλλες φορες οχι να κανουν μια δουλεια ( ας πουμε δουλεια )

Η απαιτηση για εξηγησεις παραμενει.Ας μην ειμαστε πιεστικοι ομως......
Αν θελουμε να πιστευουμε οτι η διαχειρηση προσπαθει για το καλυτερο.

Προσωπικα παρότι υπηρξαν πολλες ατυχες στιγμες το πιστευω.
Αν δεν το πιστευα δεν θα εκανα κριτικη σε κανεναν.Απλα θα την εκανα για αλλο περιβαλλον πιο υγιες.

Ελα ρε πως κάνετε έτσι ;
Είμαστε σε ένα audio video club ( που ασχολείται δηλαδή με την εικόνα και τον ηχο και τα μηχανήματα που μας επιτρέπουν την απόλαυση τους ) και διαγράφηκε ένα θέμα σχετικό με ηχεία . Πάλι καλά . Θα μπορούσε να διαγραφεί το θέμα με τους ομοφυλόφιλους που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά , ας πούμε ....

Φταίει κι ο ίδιος ο λαός γιατί είναι μαραζιάρης.

Κάποια μέρα δεν χρειάζεται να κλειδώνεται τίποτα.