Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Σπύρο, Χρήστο αλήθεια λέω. Βγήκε το σπίτι που φτιάχνω λίγο μεγαλύτερο(και καλά) και ψάχνω λύσεις με τζαμαρίες και αίθρια.
Πλάκα μου κάνετε; Τι δεν καταλάβατε;

Εγώ Σπυράκο μου προσφέρθηκα να την κάνω και όποιος νομίζει ότι μπορεί καλύτερα, θα χαρώ τρελά. Να μάθουμε και για καμμιά νέα κυκλοφορία.

Η γκρίνια πάντα θα υπάρχει, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και το χέσιμο είναι ωραίο. Αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι ιπτάμενα μαύρα πλάσματα ,μόλις γίνει μία στραβή, τσουπ...
Και δε μιλάω βέβαια για σένα, το γνωρίζεις καλά. Εξάλλου η τοποθέτηση σου ήταν γόνιμη.
Oύτε για τους γκρινιάρηδες που τους έχω αποδεχτεί όπως είναι. Όταν αγαπάς κάτι θα στραβώσεις . Την επιφάνεια και το δηθεν δεν...

Προσωπικα καθολου πλακα. Απλα ειναι η σειρα σου προφανως να μπεις μπροστα και σε σενα απεθυνομαι.
Μην το προσωποποιεις γιατι ξερεις την αποψη μου.
Απλα βγαινεις σαν εκπροσωπος , κι ετσι παιρνεις κι απαντησεις.
Οσο και να υπογραφεις σαν Μανωλακος, οταν αναφερεσε σε "σπιτια που σου βγηκαν μεγαλα", το πας αλλου ;).
Και με αλλα σχολια το πας αλλου, αλλα μαλλον θα εισαι φορτισμένος και δεν θα μεινω!! Καταλαβαινω τη θεση σου.

Δημητρη, οταν φτιαχνεις σπιτι, επιλεγεις μαστορους με κριτηρια , οχι με "κριτηρια". Αν δεν σου βγηκαν , δε λες βρειτε μου αλλους, ξανακοιτας τα κριτηρια σου . Αλλα ξερεις πολυ καλα , οτι οτι μαστορα και να παρεις, αμα του πεις φτιαξε στραβο τοιχο, στραβο θα στον φτιαξει. Ασχετα αν εσυ μετα ειδες οτι μπορει και μην επρεπε να τον ζητησεις στραβο ....

Γιατι μας τα μπλεκεις ετσι ?

Φιλια !

Αλέξη όχι μόνο δεν πρέπει να αδιαφορήσεις αλλά να τα λες.
Απλά κάποιες φορές σκέψου πως είμαστε 7500 χιλιάδες νοματαίοι από όλη τη χώρα, με διαφορετικές κουλτούρες ,ανοχές, ιδέες, αρχές κ.τ.λ.
Κόλαση...

Αν τα πει ομως η θα γινει μαυρο πλασμα, η μαυρο θα τον "πλασουν" η θα ειναι κατηγορια γκρινιαρη. Τι ψαχνεις τωρα, αφου τα γραφεις και μονος σου !

Οσο για τα νουμερα, αστα. Κακως εχουν περασει σαν σημειο αναφορας και το ξερεις πολυ καλα.

Με αγαπη/

Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Αλέξη όχι μόνο δεν πρέπει να αδιαφορήσεις αλλά να τα λες.
Απλά κάποιες φορές σκέψου πως είμαστε 7500 χιλιάδες νοματαίοι από όλη τη χώρα, με διαφορετικές κουλτούρες ,ανοχές, ιδέες, αρχές κ.τ.λ.
Κόλαση...

Μα Δημήτρη όταν τα γράφω γίνομαι κακός, γκρινιάρης και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο ......

.... και το τρελό είναι ότι κακοπροαίρετα δεν έγραψα ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Προσυπογράφω, μιας και τελικά περί αυτού πρόκειται. Λυπάμαι και ντρέπομαι...

Κώστα, τη λύπη σου και τη ντροπή σου θα τη συμμεριζόμουνα απόλυτα αν ήσουν λιγότερο επιλεκτικός κι έκανες το ίδιο και σε κάποιες αθλιότητες που γράφονται στο δικό σας χώρο...
Ευτυχώς από έλάχιστους.... Αυτοί όμως δίνουν τον τόνο, δυστυχώς και πάλι...
icon13.gif

Σπύρο έχεις δίκιο απόλυτο.
Δεν μιλάω για εμάς τους δύο. Η αγάπη είναι δεδομένη.

Αυτό κάνουμε μεταξύ μας συνέχεια. Και μαλώνουμε και ψαχνόμαστε και ....
Νομίζεις ότι δεν υπάρχει στεναχώρια όταν κάνουμε λάθος ή δεν αντιδρούμε σωστά στις περιστάσεις;

Aλλά επειδή υπάρχει Δημοκρατία μέσα στους διαχειριστές και δεν υπάρχει αποφασίζουμε και διατάζουμε, μπορεί να την κάνω την παπαριά μου, επειδή κάποια στιγμή που οδηγώ στα Λιμανάκια ,εγώ πάω όλο ευθεία. Γίνεται και αυτό.
Τι να κάνουν οι άλλοι να με σταυρώσουν;

Κάποιων μελών η υπομονή ή η ανοχή δοκιμάζεται. Έτσι λένε.
Χίλια συγνώμη Κύριοι που σας φέρνουμε στα όρια σας.
Επειδή θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα για να τεστάρω τα δικά μου όρια ,το μόνο που λέω είναι σόρρυ. Ταπεινά.

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι με αφορούν και δεν τους κακίζω. Το αντίθετο.
Αλλά φίλε μόλις αντιληφθώ ότι κάποιος πάει να κάνει κακό σε κάτι που αγαπάω, άνθρωπος είμαι ,μου γυρίζουν τα μάτια στα άσπρα. Κυριολεκτικά.

Προσυπογράφω, μιας και τελικά περί αυτού πρόκειται. Λυπάμαι και ντρέπομαι...

Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι έτσι - αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Σίγουρα κάποιοι στα post μου δεν βλέπουν τον "KostasF" με τις 500+ καταχωρήσεις στο AVClub αλλά τον "Kώστας Φ.", συντονιστή στην Audio του AVSite, αλλά θεωρώ πως αυτοί είναι η μειοψηφία και, τελικά, είναι δικαίωμά τους.
Σίγουρα πάντως δεν περίμενα να ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία ο κ. DIPIE με τον οποίο έχουμε ανταλλάξει και μερικά PM όταν ζητούσε από εμένα πληροφορίες για κάτι Belden καλώδια που είχα αγοράσει από τις ΗΠΑ (και στον οποίο φυσικά απάντησα με χαρά).

Τώρα, την άποψή μου περί "προστασίας" των μελών την έχω γράψει εδώ (σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιους).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Μπορεί να βρίσκαμε τα ηχεία 2100ευρώ εμείς και η τιμή του PowerBuy να μην ήταν η καλύτερη για τα δικά μας μέλη.

Κ. Μανωλάκο, αν όντως υπάρχει το ηχείο στα 2.100, ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τα μέλη σαν είναι να το γράψετε με μεγάλα bold γράμματα στο σχετικό thread. Αυτό μάλιστα. Μπορώ μάλιστα να πω ότι οφείλατε και να το κάνετε όχι μόνο εσείς ως μέλος της Δ.Ο. αλλά και κάθε "απλό" μέλος του AVClub.
Το να κλειδώσετε το θέμα όμως δεν βλέπω να βοηθάει ούτε την ενημέρωση ούτε την προστασία των μελών. Μάλλον κακό κάνει...
Κι αν η άποψή μου δε μετράει (διότι εγώ μπορεί να είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω "σκοτεινά συμφέροντα"), διαβάστε και τις γνώμες άλλων μελών του Club, που έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα από εμένα και των οποίων η αγάπη για το χώρο αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί...

Σπύρο έχεις δίκιο απόλυτο.
Δεν μιλάω για εμάς τους δύο. Η αγάπη είναι δεδομένη.

Αυτό κάνουμε μεταξύ μας συνέχεια. Και μαλώνουμε και ψαχνόμαστε και ....
Νομίζεις ότι δεν υπάρχει στεναχώρια όταν κάνουμε λάθος ή δεν αντιδρούμε σωστά στις περιστάσεις;

Aλλά επειδή υπάρχει Δημοκρατία μέσα στους διαχειριστές και δεν υπάρχει αποφασίζουμε και διατάζουμε, μπορεί να την κάνω την παπαριά μου, επειδή κάποια στιγμή που οδηγώ στα Λιμανάκια ,εγώ πάω όλο ευθεία. Γίνεται και αυτό.
Τι να κάνουν οι άλλοι να με σταυρώσουν;

Κάποιων μελών η υπομονή ή η ανοχή δοκιμάζεται. Έτσι λένε.
Χίλια συγνώμη Κύριοι που σας φέρνουμε στα όρια σας.
Επειδή θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα για να τεστάρω τα δικά μου όρια ,το μόνο που λέω είναι σόρρυ. Ταπεινά.

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι με αφορούν και δεν τους κακίζω. Το αντίθετο.
Αλλά φίλε μόλις αντιληφθώ ότι κάποιος πάει να κάνει κακό σε κάτι που αγαπάω, άνθρωπος είμαι ,μου γυρίζουν τα μάτια στα άσπρα. Κυριολεκτικά.

Σέβομαι το ότι έχεις προτάξει ´ηρωικά´τά στήθη σου,αλλά διαφωνώ..
Το πρόβλημα πλέον δέν είναι ο ´εξωτερικός εχθρός´.
Αλλως τε απ´ότι φαινεται δεν είναι πλέον απαραίτητος όταν υπάρχει πιά εμφανής αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

......................

Αρα πρεπει να κατονοεις την ολη αγανακτηση με καποια πραγματα. Και οπως ακριβως το περιγραφεις, πρεπει να την κατανοεις πληρως Δημητρη !!

Ψιτ; Και εμένα κλιπάρει ο Copland σε υψηλές εντάσεις. Μη με βαρέσετε!

Ο ανθρωπιός μπορεί να μιλάει κυριολεκτικά και εσείς τον πήρατε με τις σκούπες!

Ειρήνη ημήν. Μπήκα σήμερα το πρωί και είδα 15 σελίδες post. Σκεφτείτε λίγο τον Dipie που θα πρέπει να τα διαβάσει όλα αυτά για να απαντήσει...

Ρε συ Χρήστο αλήθεια λέω αγόρι μου. Τι θέλεις να ανεβάσω φωτογραφίες;
Δεν κάνω πλάκα. Το μπαλκόνι έγινε σαλόνι.
Και όποιος τυχαίνει από την πολεοδομία να διαβάζει απλά να τον ενημερώσω πως χτίζω στο Ξυλόκαστρο, στο χωριό Διμηνιό.

Φιλιά.

Ψιτ; Και εμένα κλιπάρει ο Copland σε υψηλές εντάσεις. Μη με βαρέσετε!

Ο ανθρωπιός μπορεί να μιλάει κυριολεκτικά και εσείς τον πήρατε με τις σκούπες!

Ειρήνη ημήν. Μπήκα σήμερα το πρωί και είδα 15 σελίδες post. Σκεφτείτε λίγο τον Dipie που θα πρέπει να τα διαβάσει όλα αυτά για να απαντήσει...

Don't worry ..... έχει μπεί από το πρωι αρκετές φορές αλλά απάντηση καμμία.:7SFGSFG:

.... μάλλον ζητάω πολλά ....

O κυριος γομολαστιχας δεν απανταει σβυνει πισω απο την ανωνυμια του και την κατ εμε λαθος εξουσια που του εδωσαν καποιοι.

Κώστα, τη λύπη σου και τη ντροπή σου θα τη συμμεριζόμουνα απόλυτα αν ήσουν λιγότερο επιλεκτικός κι έκανες το ίδιο και σε κάποιες αθλιότητες που γράφονται στο δικό σας χώρο...
Ευτυχώς από έλάχιστους.... Αυτοί όμως δίνουν τον τόνο, δυστυχώς και πάλι...
icon13.gif

Στρατηγέ μου, για άλλη μία φορά βλέπω να γίνεται αναφορά στη "μη-παρέμβαση" της Δ.Ο. του AVSite σε "εκτροχιασμένα" μέλη του forum εκείνου, σε μία κουβέντα που γίνεται στο AVClub και αφορά την παρέμβαση στα όρια της λογοκρισίας από (κομμάτι της) Δ.Ο. του AVClub (και μάλιστα σε thread που δεν υπήρξε καν ένταση μεταξύ των μελών). Τα ίδια λέγαμε εχτές το βράδυ κι εδώ.

Όπως έγραψα και στο άλλο thread:

KostasF said:
....ως Συντονιστής αλλά και ως άνθρωπος,μεταξύ του να κατηγορηθώ για λογοκρισία και του να κατηγορηθώ για "υπερβολική" ελευθερία έκφρασης προτιμώ το δεύτερο....

Tέλος, αν νομίζετε ότι στις συγκρίσεις με το AVSite θα βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που υπάρχει - διότι υπάρχει - εγώ να ευχηθώ μόνο "καλή τύχη". Θα τη χρειαστούμε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Στρατηγέ μου, για άλλη μία φορά βλέπω να γίνεται αναφορά στη "μη-παρέμβαση" της Δ.Ο. του AVSite σε "εκτροχιασμένα" μέλη του forum εκείνου, σε μία κουβέντα που γίνεται στο AVClub και αφορά την παρέμβαση στα όρια της λογοκρισίας από (κομμάτι της) Δ.Ο. του AVClub (και μάλιστα σε thread που δεν υπήρξε καν ένταση μεταξύ των μελών).

Όπως έγραψα και στο άλλο thread:

Tέλος, αν νομίζετε ότι στις συγκρίσεις με το AVSite θα βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που υπάρχει - διότι υπάρχει - εγώ να ευχηθώ μόνο "καλή τύχη". Θα τη χρειαστούμε.

Εφοσον Κωστα διαλεξες το δευτερο, για αλλη μια φορα θα δεχτεις την κριτικη. Δεν τρεχει τιποτα...

Μπορεις να μας διευκρινησεις σε πιο προβλημα αναφερεσε , γιατι ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο..!

Re: Απάντηση: Re: Κλείδωμα και σβήσιμο θεμάτων

Μπορεις να μας διευκρινησεις σε πιο προβλημα αναφερεσε , γιατι ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο..!

Στο πρόβλημα με τα κλειδώματα και τις διαγραφές μηνυμάτων, φυσικά.

Χρήστο συμφωνώ.

Σπύρο εξήγησα. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Κύριε Κώστα f λίγο καιρό πριν δηλώσατε πως είστε νέος στο χώρο.
Μόλις ωριμάσετε θα το ξανασυζητήσουμε.
Για την ώρα δέχομαι την πρόταση σας με σεβασμό.
Μην απαντάτε σε υποθέσεις γιατί υπάρχει αντίλογος.
χαίρομαι για τα μηνύματα σας στο κλαμπ.
Μας είστε χρήσιμος. Συνεχίστε.

Κ. Κόγια δεν δηλώνω συμπάθειες και τα σχετικά είναι γνωστά αυτά.
Αλλά ΕΛΕΟΣ.
Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ,δεν γράφω σε σας, γιατί φοβάμαι (και δεν είμαι με Γαλλικά και πιάνο) , μη φάω τίποτα καντήλια στη μούρη. Που να μπλέκεις τώρα...
Άσε μακριά και αγαπημένοι.

Κύριε Κώστα f λίγο καιρό πριν δηλώσατε πως είστε νέος στο χώρο.
Μόλις ωριμάσετε θα το ξανασυζητήσουμε.
Για την ώρα δέχομαι την πρόταση σας με σεβασμό.
Μην απαντάτε σε υποθέσεις γιατί υπάρχει αντίλογος.
χαίρομαι για τα μηνύματα σας στο κλαμπ.
Μας είστε χρήσιμος. Συνεχίστε.

Κ. Μανωλάκο,
Δεν φοβήθηκα ποτέ ούτε το λόγο ούτε τον αντίλογο.
Άλλα πράγματα με φοβίζουν - όπως το να μου στερούν το δικαίωμα στο λόγο και στον αντίλογο για ασήμαντη αφορμή.
Θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσω να το βλέπω έτσι κι όταν "ωριμάσω".

Last edited: