- 28 April 2007
- 853
Ας συζητήσουμε εδώ καλύτερα, γιατί ο κ. DIPIE δοκιμάζει τα κουμπάκια τώρα που έγινε Διαχειριστής...
Τι λέγαμε; Α, ναι...
Τι λέγαμε; Α, ναι...
thanasis k. said:παρακαλω μπορειται να μου πειτε ποιους κανονες του σαιτ παραβαινουμε και κλειδωνετε συνεχως τα θεματα, εκτος του οτι δεν εχετε λογικα επιχειρηματα να αντιμετωπισετε τα λεγομενα των γραφοντων
και για το αληθες του οτι φασκετε και αντιφασκετε
DIPIE
Συντονιστής κατηγορίας
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Dimosthenis
H ιδια ειναι με πολυ καλα ηχεια και το 22 και το 25.
Ναί είναι η ίδια.Πλέον δεν αντιπροσωπεύεται-εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.Γι αυτό υποθέτω,ότι είναι άγνωστη στους νεώτερους.Πολύ καλά ηχεία.
Αλλη μία με εξαιρετικά ενισχυτικά:
ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΘΡΕΝΤ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
γραφεις για τους νεους παικτες για καποιες εταιρειες που δεν εισαγονται στην Ελλαδα πολυ καλα ηχεια - εξαιρετικα ενισχυτικα. Αυτα που ακριβως τα ακουσες. Φιλε μου καταλαβε το τουλαχιστον εμεις στην επαρχια μεσω των ριβιους ψωνιζουμε. Αλλσ και εσεις στην Αθηνα για πεστε μου εταιρειες που σας δινουν τα μηχανηματα και τα ηχεια στο σπιτι σας να τα ακουσετε; Δηλαδη εσεις πατε στους αντιπροσωπους και τους λετε στησε μου αυτα τα ηχεια με αυτα τα ενισχυτικα κλπ. και ερχομαι να τα ακουσω και σας τα εχουν ετοιμα να κανετε ακροασεις; Και εσεις ακουγοντας τις γνωμες των αλλων αγοραζετε. Ειδαλως ποιος ο λογος της υπαρξης των σαιτ; Θα πηγαιναμε ολοι στους επαγγελματιες και θα δοκιμαζαμε τα μηχανηματα στο σπιτι μας.
Για να ειμαι δικαιος του παραπανω κανονα εξαιρειται ο ORPEUS που οταν του ζητησα και τα ενισχητικα και τα ηχεια BELA LUNA προσφερθηκε να μου τα φερει στο σπιτι για ακροαση. Μπορει να υπαρχουν και αλλοι και να μην εχει πεσει στην αντιληψη μου.
Kostas F. said:Εδώ σβήστηκε, εν ψυχρώ, thread που άνοιξε ο Τσαντουλής για να υπερασπιστεί τον εαυτό του... Τι να λέμε τώρα.....
Kosh said:Περα απο οτιδηποτε αλλο kostaF ασχετα με το ποιος εχει δικιο δεν δικαιουσαι να παραδιδεις μαθηματα διαχειρησης.
Οχι οταν επι διαχειρησης σου αφηνες να χλευαζονται ατομα σαν τον Κο Κωτση και να μην επεμβαινεις ενω εδω ζητουσες στο παραμικρο προστασια.
Για να θυμομαστε και ποιος ειναι ποιος.
Kostas F. said:Λες για την περίοδο που ήμουν διαχειριστής στις "Τηλεοράσεις" και δεν είχα διαχειριστικά δικαιώματα στη HiEnd;
Όλα να τα θυμάσαι, όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν...
Γενικότερα βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι στο AVSite έχουμε το "κακό" να μην κλειδώνουμε θέματα και να μην σβήνουμε μηνύματα και thread. Sue us.
Last edited: