Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Status
Not open for further replies.

KostasF

AVClub Enthusiast
28 April 2007
853
Ας συζητήσουμε εδώ καλύτερα, γιατί ο κ. DIPIE δοκιμάζει τα κουμπάκια τώρα που έγινε Διαχειριστής...

Τι λέγαμε; Α, ναι...

thanasis k. said:
παρακαλω μπορειται να μου πειτε ποιους κανονες του σαιτ παραβαινουμε και κλειδωνετε συνεχως τα θεματα, εκτος του οτι δεν εχετε λογικα επιχειρηματα να αντιμετωπισετε τα λεγομενα των γραφοντων

και για το αληθες του οτι φασκετε και αντιφασκετε

DIPIE
Συντονιστής κατηγορίας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Dimosthenis
H ιδια ειναι με πολυ καλα ηχεια και το 22 και το 25.

Ναί είναι η ίδια.Πλέον δεν αντιπροσωπεύεται-εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.Γι αυτό υποθέτω,ότι είναι άγνωστη στους νεώτερους.Πολύ καλά ηχεία.

Αλλη μία με εξαιρετικά ενισχυτικά:

ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΘΡΕΝΤ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
γραφεις για τους νεους παικτες για καποιες εταιρειες που δεν εισαγονται στην Ελλαδα πολυ καλα ηχεια - εξαιρετικα ενισχυτικα. Αυτα που ακριβως τα ακουσες. Φιλε μου καταλαβε το τουλαχιστον εμεις στην επαρχια μεσω των ριβιους ψωνιζουμε. Αλλσ και εσεις στην Αθηνα για πεστε μου εταιρειες που σας δινουν τα μηχανηματα και τα ηχεια στο σπιτι σας να τα ακουσετε; Δηλαδη εσεις πατε στους αντιπροσωπους και τους λετε στησε μου αυτα τα ηχεια με αυτα τα ενισχυτικα κλπ. και ερχομαι να τα ακουσω και σας τα εχουν ετοιμα να κανετε ακροασεις; Και εσεις ακουγοντας τις γνωμες των αλλων αγοραζετε. Ειδαλως ποιος ο λογος της υπαρξης των σαιτ; Θα πηγαιναμε ολοι στους επαγγελματιες και θα δοκιμαζαμε τα μηχανηματα στο σπιτι μας.
Για να ειμαι δικαιος του παραπανω κανονα εξαιρειται ο ORPEUS που οταν του ζητησα και τα ενισχητικα και τα ηχεια BELA LUNA προσφερθηκε να μου τα φερει στο σπιτι για ακροαση. Μπορει να υπαρχουν και αλλοι και να μην εχει πεσει στην αντιληψη μου.

Kostas F. said:
Εδώ σβήστηκε, εν ψυχρώ, thread που άνοιξε ο Τσαντουλής για να υπερασπιστεί τον εαυτό του... Τι να λέμε τώρα.....

Kosh said:
Περα απο οτιδηποτε αλλο kostaF ασχετα με το ποιος εχει δικιο δεν δικαιουσαι να παραδιδεις μαθηματα διαχειρησης.

Οχι οταν επι διαχειρησης σου αφηνες να χλευαζονται ατομα σαν τον Κο Κωτση και να μην επεμβαινεις ενω εδω ζητουσες στο παραμικρο προστασια.

Για να θυμομαστε και ποιος ειναι ποιος.

Kostas F. said:
Λες για την περίοδο που ήμουν διαχειριστής στις "Τηλεοράσεις" και δεν είχα διαχειριστικά δικαιώματα στη HiEnd;
Όλα να τα θυμάσαι, όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν...

Γενικότερα βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι στο AVSite έχουμε το "κακό" να μην κλειδώνουμε θέματα και να μην σβήνουμε μηνύματα και thread. Sue us.

Last edited:
Eμ, κ.Πολυχρονίδη...Θέλατε να το συζητήσετε στη HiEnd!
Πάει και το δικό σας thread...

Originally Posted by Kostas F.
Λες για την περίοδο που ήμουν διαχειριστής στις "Τηλεοράσεις" και δεν είχα διαχειριστικά δικαιώματα στη HiEnd;
Όλα να τα θυμάσαι, όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν...

Γενικότερα βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι στο AVSite έχουμε το "κακό" να μην κλειδώνουμε θέματα και να μην σβήνουμε μηνύματα και thread. Sue us.

Οι διαχειριστες "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" οτι προστατευουν το φορουμ στο οποιο βοηθουν.
Εσυ διαλεξες να περιγελας μαζι με τα φιλαρακια σου τον Κο Κωτση που ασχετα με τις τοποθετησεις του μιλουσε πολυ ευγενικα και με σαφεις προθεσεις μη πολωσης της κουβεντας.

Το να μην σβηνεις θεματα οπως γινεται αποψε -ατυχως κατ'εμε- δεν σε κανει λιγοτερο ενοχο απο το σιωπας οταν γελοιοποιουνται σοβαροι στην συμπεριφορα τους συνομιλητες.

Ειδικά τη στιγμή που η ίδια η διαχειριστική ομάδα του avsite περιγελούσε τον Κωτσή...

ε μα φυσικα.......

απο την αλλη ομως και η αποψινη επεμβαση ειδικα σε ατομα που εχουν αποδειξει οτι επιθυμουν το καλο του φορουμ ειναι το λιγοτερο υπερβολικη.

απο την αλλη ομως και η αποψινη επεμβαση ειδικα σε ατομα που εχουν αποδειξει οτι επιθυμουν το καλο του φορουμ ειναι το λιγοτερο υπερβολικη.

That's the point ..........

Ωραία ρε παιδιά,ας υποθέσουμε ότι δεν προστάτεψε τον κ.Κωτσή.
Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι πρέπει να κλειδώνουμε τα θέματα που ανοίγει;
Μην τρελλαθούμε δηλαδή.

Κύριοι είμαι πολύ θυμωμένος !

άνοιξα Thread στην high end και το μήνυμα που καταχώρισα ήταν

το κάτωθι :

""""Απάντηση: κλειδωμα θεματος
Το προφανές δεν σε καλύπτει;Τούτο το φόρουμ έχει δημιουργηθεί απο χομπίστες πληρώνοντας απο την τσέπη τους,έχει μόνο χομπίστες και σ´αυτούς απευθύνεται.Δεν εξαρτάται απο κανέναν πέρα απο τα μέλη του.

Δεν νομίζω,ότι το έχεις αντιληφθεί αυτό...

Σ' ένα άλλο site οργανώθηκε ένα Ρower Βuy για ένα νέο μοντέλλο(των 3000 ευρό),με έναυσμα την ακρόαση απο ένα διαχειριστή του και χωρίς οι συμμετέχοντες να έχουν δεί κάν τα ηχεία,ούτε να υπάρχει διαθέσιμο demo.

Δικό τους ζήτημα τι και πως και γιατί το έκαναν.

Έδώ δεν αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα μ' αυτόν τον τρόπο κι αυτό είναι επίσης κάτι που ξεχωρίζει αυτό το φόρουμ...

Με βάση τα παραπάνω που υπογράφονται απο τον DIPIΕ

έχω να δηλώσω τα εξής :

Οι γενικόλογοι αφορισμοί και οι έμμεσες

πλήν σαφώς απαξιωτικές τοποθετήσεις για χώρους και

για πρόσωπα που δεν γνωρίζουμε είναι τουλάχιστον

άστοχες και άκομψες ενέργειες.

Ο διαχειριστής που αναφέρατε αγαπητέ είναι ο υποφαινόμενος.

Και επειδή συμβαίνει να είμαι και μέλος του avclub θα

περίμενα ένα στοιχειώδη σεβασμό από την στιγμή

που δεν έχω προκαλέσει κανένα εδώ μέσα γράφοντας

εδώ με τρόπο που θα ενοχλούσε ή θα δημιουργούσε

προβλήματα.

Το ποιος είμαι και με τι ασχολούμαι θα μπορούσατε

να το πληροφορηθείτε από τον Νίκο Μπαβιόλη,

τον Μπάμπη Κολέζα , τον Σπύρο «Δημοκηδή», τον Δ.Ντοκατζή

τον Κώστα Παπαγεωργίου ,τον Μανώλη Τζωρτζάκη

και πολλούς άλλους!

Εν πάση περιπτώσει έχω να δηλώσω τα εξής:

Η προσωπική μου φιλοσοφία και προτροπή επί του

θέματος του συγκεκριμένου ηχείου συμπυκνώνεται

στα εξής (για τα οποία πουθενά δεν βλέπω σκόπιμα

ή μη να γίνεται αναφορά!):

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php...2&postcount=52

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php...4&postcount=53

Παραθέτω απλά δύο posts που προηγήθηκαν της παράθεσης

των υποκειμενικών εκτιμήσεων μου και τίποτε παραπάνω.

Κατά τα άλλα είναι κοινό μυστικό ότι τα av fora είναι συγκοινωνούντα

δοχεία μελών,απόψεων και πληροφοριών και δεν δικαιούται

κανείς να μονοπωλεί ήθος , δεοντολογία και πρακτικές προσέγγισης

του αντικειμένου που όλοι αγαπάμε (καθένας με τον τρόπο του)……

Εγώ δε όχι μόνο σέβομαι προσεκτικά τον χώρο του avclub

αλλά τον εκτιμώ και τον διαβάζω καθημερινά.

Σε θέματα δε εκτός audiophile πεδίου έχω μάθει και

ενημερωθεί για θέματα που με ενδιαφέρουν πολλές φορές…..""""

Το thread εξαφανίστηκε εντός δευτερολέπτων .

Αντί να υπάρξει αντιπαράθεση επιχειρημάτων και

τεκμηριωμένου διαλόγου ή έστω κάποια εξήγηση

προτιμήθηκε ή άκομψη και προσβλητική μέθοδος

της ακαριαίας διαγραφής !

Τα συμπεράσματα δικά σας !

Kosh, αν προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, οφείλω να σε ενημερώσω πως δεν είσαι αρκετά διαβασμένος για να το κάνεις.

Ο κ. Κωτσής δεν θυμάμαι να γράφει ποτέ στο AVSite.

Ο σχολιασμός που γινόταν είχε να κάνει με τα όσα έγραφε ο συγκεκριμένος reviewer στον Ήχο, δημόσια.
Νομίζω πως όταν γράφεις και εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να γνωρίζεις πως θα υπάρξει και η ανάλογη κριτική. Από το (σύντομο) πέρασμα του κ. Κωτσή σε αυτό εδώ το forum ήταν προφανές πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην κριτική αυτή. Κρίμα για εκείνον και το κύρος του.
Άλλοι reviewer όπως, π.χ., ο Νικόλας ο Κορακάκης δεν είχαν ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα.

Αν σε καίει τόσο πολύ το ζήτημα της πολιτικής που ακολουθούμε στο avsite μπορείς να ανοίξεις σχετικό thread και θα χαρώ να σε βοηθήσω.
Δεν είναι κάτι πολύπλοκο πάντως... Είμαστε της άποψης πως η Δ.Ο. πρέπει να είναι ΑΟΡΑΤΗ. Γενικότερα, ΔΕΝ κλειδώνουμε και ΔΕΝ διαγράφουμε εκτός αν ξεφύγουν ΠΟΛΥ τα πράγματα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε ένα μ@κ@κα είναι να τον αφήσεις να γράφει ανενόχλητος τις μ@κ@κίες του...
Είναι πολύ απλό και εύκολο ΑΡΚΕΙ να μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη στην ποιότητα και στο μυαλό των μελών σου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Ωραία ρε παιδιά,ας υποθέσουμε ότι δεν προστάτεψε τον κ.Κωτσή.
Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι πρέπει να κλειδώνουμε τα θέματα που ανοίγει;
Μην τρελλαθούμε δηλαδή.

Σωκρατη αλλο το ενα αλλο το αλλο....

αλλα μην φωναζει ο κλεφτης για δικαιοσυνη τωρα.....

Ο κ. Κωτσής δεν θυμάμαι να γράφει ποτέ στο AVSite.
Ο σχολιασμός που γινόταν είχε να κάνει με τα όσα έγραφε ο συγκεκριμένος reviewer στον Ήχο. Νομίζω πως όταν εκτίθεσαι δημόσια πρέπει να γνωρίζεις πως θα υπάρξει και η ανάλογη κριτική. Από το (σύντομο) πέρασμα του κ. Κωτσή σε αυτό εδώ το forum ήταν προφανές πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην κριτική αυτή. Κρίμα για εκείνον και το κύρος του.
Άλλοι reviewer όπως, π.χ., ο Νικόλας ο Κορακάκης δεν είχαν ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα.

Γενικότερα, ΔΕΝ κλειδώνουμε και ΔΕΝ διαγράφουμε εκτός αν ξεφύγουν ΠΟΛΥ τα πράγματα.

Αν σε καίει τόσο πολύ το ζήτημα της πολιτικής που ακολουθούμε στο avsite μπορείς να ανοίξεις σχετικό thread και θα χαρώ να σε βοηθήσω.
Δεν είναι κάτι πολύπλοκο πάντως... Είμαστε της άποψης πως η Δ.Ο. πρέπει να είναι ΑΟΡΑΤΗ. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε ένα μ@κ@κα είναι να τον αφήσεις να γράφει ανενόχλητος τις μ@κ@κίες του... Είναι πολύ απλό και εύκολο ΑΝ έχεις εμπιστοσύνη στην ποιότητα και στο μυαλό των μελών σου.

Δεν μπορουσε να ανταπεξελθει στις υβρεις σας και στους χλευασμους σας μαλλον.....

και το αν αντεχει καποιος αλλος δεν σε νομιμοποιει να φερεσαι σαν καφρος.

Για το avsite καρφι δεν μου καιγεται.

Οσο για την ΔΟ μονο αορατη δεν ειναι. Για την ακριβεια ειναι πολυ Ορατη. Και μαλιστα με ακομψο τροπο.

Η δικαιοσύνη οφείλει να προστατεύει και τον κλεφτη από τον "συνάδελφό" του.
Τώρα μένει να αποδείξεις γιατί είμαι κι εγώ "κλέφτης".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλειδώματα και διαγραφές thread στη HiEnd...

Κε Kosh μήπως και εγώ είμαι "κλέφτης" που προσκάλεσα εδώ

μέσα τον κ. Κωτσή με κάθε ευγένεια σε κοινές ακροάσεις στο σπίτι μου;

Δεν μπορουσε να ανταπεξελθει στις υβρεις σας και στους χλευασμους σας μαλλον.....

και το αν αντεχει καποιος αλλος δεν σε νομιμοποιει να φερεσαι σαν καφρος.

Για το avsite καρφι δεν μου καιγεται.

Οσο για την ΔΟ μονο αορατη δεν ειναι. Για την ακριβεια ειναι πολυ Ορατη. Και μαλιστα με ακομψο τροπο.

Άποψή σου, και θα ήσουν ελεύθερος να τη γράψεις και στο AVSite.
Έχουν γραφτεί και πολύ χειρότερα σενάρια συνομωσίας και τα έχουμε αφήσει στην κρίση του κόσμου που τα διαβάζει.
Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και γι'αυτόν το διαδικτυακό χώρο.

Και εγώ έχω θυμώσει άσχημα.

Παραθέτω το δικό μου thread που σβήστηκε αναίτια χωρίς καμία προειδοποίηση:

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σχολιάσω πρωτοβουλία διαχειριστή, αλλά σίγουρα είναι ελάχιστες οι φορές που το έχω κάνει. Αυτή τη φορά όμως ξεχείλισα από αγανάκτηση..

Θα ήθελα να μάθω πραγματικά από τον κύριο Dipie που είναι διαχειριστής και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, για να μην ξέρουμε το πραγματικό του όνομα, να μας εξηγήσει για ποιό λόγο κλείδωσε το thread "κλείδωμα θέματος" και γιατί διέγραψε χωρίς καμία προειδοποίηση το thread του Βασίλη Τσαντουλή τον οποίο δεν γνωρίζω καν. Απλά θεωρώ εντελώς αναίτια, υπερβολική και σπασμωδική αυτή την κίνηση και θα ήθελα να διευκρινιστεί εδώ ενωπίων των υπολοίπων.

[...]Τούτο το φόρουμ έχει δημιουργηθεί απο χομπίστες πληρώνοντας απο την τσέπη τους,έχει μόνο χομπίστες και σ´αυτούς απευθύνεται.Δεν εξαρτάται απο κανέναν πέρα απο τα μέλη του.

Από ότι συμπεραίνω το forum δεν εξαρτάται ακριβώς μόνο από τα μέλη του εφόσον αυτά:

1ον Δεν επέλεξαν αυτά το κύριο Dipie διαχειριστή της κατηγορίας Hi-End

2ον Ο κύριος Dipie δεν εξηγεί καν τους λόγους που σβήνει ή κλειδώνει thread κάνοντας κατάχρηση ουσιαστικά του αξιώματος που του δόθηκε.

Αναμένω μία απάντηση για αυτήν τη στάση, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.

Στην περίπτωση που σβηστεί το thread χωρίς προειδοποίηση πάλι, θα φροντίσω να ενημερωθούν και άλλοι διαχειριστές για το θέμα (έχω αντιγράψει το thread).

Η δικαιοσύνη οφείλει να προστατεύει και τον κλεφτη από τον "συνάδελφό" του.
Τώρα μένει να αποδείξεις γιατί είμαι κι εγώ "κλέφτης".

Οπως "προστατευσες" εσυ τον Κο Κωτση με περισση χαρα ετσι με τον ιδιο τροπο κι εσυ ζητας προστασια.....

Ατυχες.

Νάτ να με συγχωρείς,αλλά δεν ισχύει το Εβραϊκό ´Οφθαλμός αντί Οφθαλμού´.
Εάν θέλω να είμαι διαφορετικός φέρομαι και διαφορετικά.

Status
Not open for further replies.