Όπου και αν πάω ναι έχω τον 720 ή αν πάω κάπου διακοπές και δώσω την κάρτα, δίνω και τον 720. Σπίτι έχω τον AZBOX HD και φυσικά χρησιμοποιώ αυτόν και όχι τον 720.
Τα hd της νοβα δεν τα βλεπεις παλι.. Αρα...
Όπου και αν πάω ναι έχω τον 720 ή αν πάω κάπου διακοπές και δώσω την κάρτα, δίνω και τον 720. Σπίτι έχω τον AZBOX HD και φυσικά χρησιμοποιώ αυτόν και όχι τον 720.
Άρα με έχεις κατά μπερδέψει.Τα hd της νοβα δεν τα βλεπεις παλι.. Αρα...
Τρεις οικογένειες αποφασίσαμε να πάμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές στο εξοχικό του ενός.
Πήραμε δέκτη και κάρτα του ενός, εχθές Παρασκευή βράδυ και ξεκινήσαμε, οι δύο από τους τρεις.
Σάββατο πρωί συνδέθηκε ο δέκτης, σήμα κανονικά αλλά σκοτάδι στην TV. Δοκιμές, καλώδια, σήμα όλα οκ. Μπαίνουμε στο mynova και λέει κάρτα απενεργοποιημένη.
Βρίζω το φίλο μου ότι δεν την πλήρωσε.
Παίρνουμε τηλέφωνο τον τρίτο της παρέας να φέρει το δικό του πακέτο το Σάββατο το μεσημέρι. Δοκιμάζει στο σπίτι του, πριν φύγει τον δέκτη, σκοτάδι και σε αυτόν.
Τον βάζουμε να γραφτεί στο mynova.gr και λέει επίσης κάρτα απενεργοποιημένη.
Παίρνει τηλέφωνο και μετά από 40 λεπτά στην αναμονή …. η απάντηση ήταν …. «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ». Στην προσπάθεια για επεξηγήσεις και να βγάλει άκρη τι γίνεται, τον παρέπεμψαν για επικοινωνία τη Δευτέρα με το εμπορικό τμήμα.
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται ?
Θέλουνε να μας αναγκάσουνε να πάρουμε τα HD? Οι κάρτες αυτές δεν παίζουνε τα HD και παίζουνε στον μαύρο Panasat.
Θέμα χρόνου η ολική αντικατάσταση ανύπαντρων καρτών της Nova. Γνωστός μου που έχει τον Panasat 720 ενημερώθηκε μαζί με τον λογαριασμό Ιουλίου πως μαζί με την συνένωση Start+Value από τον Αύγουστο θα μπορεί να βλέπει μόνο μέσω 831 - υπήρχε κουπόνι με το οποίο πήγε σε κατάστημα Forthnet και παρέλαβε τον εξοπλισμό. Έχουν αρκετοί "ανύπαντροι" ενημερωθεί για αναγκαστική απόκτηση δεκτών της Nova.
Κινήσεις πανικού ή απλά επιβολή φασιστικών μέτρων ενός ολιγοπωλίου? Διαλέξτε και πάρτε, μέσα θα πέσετε!
Πολύ θα ήθελα να δω τι ακριβώς έγραφε στο λογαριασμό. Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία;Γνωστός μου που έχει τον Panasat 720 ενημερώθηκε μαζί με τον λογαριασμό Ιουλίου πως μαζί με την συνένωση Start+Value από τον Αύγουστο θα μπορεί να βλέπει μόνο μέσω 831 - υπήρχε κουπόνι με το οποίο πήγε σε κατάστημα Forthnet και παρέλαβε τον εξοπλισμό.
Αν δείς φωτο η τέτοιο λογαριασμό... Σφύρα μου κλέφτικα...Πολύ θα ήθελα να δω τι ακριβώς έγραφε στο λογαριασμό. Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.