Κλείσιμο καρτών με τον «τσαμπουκά» ?

Θέμα χρόνου η ολική αντικατάσταση ανύπαντρων καρτών της Nova. Γνωστός μου που έχει τον Panasat 720 ενημερώθηκε μαζί με τον λογαριασμό Ιουλίου πως μαζί με την συνένωση Start+Value από τον Αύγουστο θα μπορεί να βλέπει μόνο μέσω 831 - υπήρχε κουπόνι με το οποίο πήγε σε κατάστημα Forthnet και παρέλαβε τον εξοπλισμό. Έχουν αρκετοί "ανύπαντροι" ενημερωθεί για αναγκαστική απόκτηση δεκτών της Nova.
Κινήσεις πανικού ή απλά επιβολή φασιστικών μέτρων ενός ολιγοπωλίου? Διαλέξτε και πάρτε, μέσα θα πέσετε!

δεν ξερω τι συμβολαιο εχει ο γνωστο σου,αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο να σε αναγκασει να αλλαξεις δεκτη.
σε εμενα,απο την στιγμη που εγινε η καινουργια συμβαση(μιση τιμη,ελευθερη καρτα,φλεβαρης του 12 εως και φλεβαρη του 13)δεν μπορει να με απειλησει,οτι εαν δεν πεταξω τον dreambox των 350 ευρω δεν θα βλεπω νοβα...!
δεν ξερω βεβαια τι γινεται στην περιπτωση που δεν υπαρχει συμβολαιο ή στην περιπτωση που εχεις διακοψει την ελευθερη καρτα σου.
εκει μπορει να ρισκαρει να χασει τον πελατη και να σε υποχρεωσει.
εαν τωρα μου κανει δωρο τον 865 θα το σκεφτω..

Απάντηση: Re: Κλείσιμο καρτών με τον «τσαμπουκά» ?

φιλαρακι χαλαρωσε με την ειρωνεια σου οκ ,ολες οι απαντησεις σου ηταν ακρος ειρωνικες απεναντι μου μεχρι τωρα οκ δικε μου!!!!!!
Δεν έχω απαντήσει ειρωνικά, και ειδικά σε εσένα καθώς λες και δεν θυμάμαι κιόλας να απάντησα σε εσένα κάπου, αλλού.
Όσο γ αυτό (Δηλαδή η κάρτα σου δεν είναι ύποπτη; Δεν είσαι μέσα στους 30?) όταν μάθεις να διαβάζεις το φόρουμ τότε θα καταλάβεις τι λέω.

για να σου κοπι ο βηχας και η ειρωνια και να μηλας σε ολους γενικα εδω μεσα νορμαλ και οχι ειρωνικα σε πληροφορω οτι ειμαι 12 χρονακια φουλ συνδρομητης της Νοβα και φουλ καλοπληροτης της Νοβα οκ... αρα παρτην αλλιως
Όσο για το πώς θα μιλάω εδώ μέσα δεν είσαι εσύ αρμόδιος να μου το υποδείξεις.
Και καλά θα είναι όταν γράφετε για κάτι που σας ήρθε τύπου ..
Μου είπε ο φίλος μου… το έμαθε ο κολλητός μου ….. κλείσανε ανοίξανε κάρτες κλπ… αν δεν έχετε στοιχεία από επίσημα χείλη καλά θα είναι να μην τα λέτε γιατί εκτίθεστε….

δεν ξερω τι συμβολαιο εχει ο γνωστο σου,αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο να σε αναγκασει να αλλαξεις δεκτη.
σε εμενα,απο την στιγμη που εγινε η καινουργια συμβαση(μιση τιμη,ελευθερη καρτα,φλεβαρης του 12 εως και φλεβαρη του 13)δεν μπορει να με απειλησει,οτι εαν δεν πεταξω τον dreambox των 350 ευρω δεν θα βλεπω νοβα...!
δεν ξερω βεβαια τι γινεται στην περιπτωση που δεν υπαρχει συμβολαιο ή στην περιπτωση που εχεις διακοψει την ελευθερη καρτα σου.
εκει μπορει να ρισκαρει να χασει τον πελατη και να σε υποχρεωσει.
εαν τωρα μου κανει δωρο τον 865 θα το σκεφτω..
Έλα ρε Δημήτρη τώρα….
Στο δικός μου φίλο του πείρε η νόβα τον pace και του έδωσε dreambox και μάλιστα hd…
Η Παραπληροφόρηση πάει σύννεφο

Re: Απάντηση: Re: Κλείσιμο καρτών με τον «τσαμπουκά» ?

Έλα ρε Δημήτρη τώρα….
Στο δικός μου φίλο του πείρε η νόβα τον pace και του έδωσε dreambox και μάλιστα hd…
Η Παραπληροφόρηση πάει σύννεφο

κοιτα-εαν εχει ληξει το συμβολαιο του,ειναι πολυ πιθανο να του εγινε τετοια "υποδειξη".
ισως τα παιζει ολα για ολα και εκει που μπορει,το ρισκαρει και εαν κατσει εκατσε.
γιατι καποια στιγμη,θα πρεπει να μαζεψει ολες τις ελευθερες.διαφορετικα αφηνει ανοιχτες πορτες για παρανομη θεαση.

Δεν έχω απαντήσει ειρωνικά, και ειδικά σε εσένα καθώς λες και δεν θυμάμαι κιόλας να απάντησα σε εσένα κάπου, αλλού.
Όσο γ αυτό (Δηλαδή η κάρτα σου δεν είναι ύποπτη; Δεν είσαι μέσα στους 30?) όταν μάθεις να διαβάζεις το φόρουμ τότε θα καταλάβεις τι λέω.

Όσο για το πώς θα μιλάω εδώ μέσα δεν είσαι εσύ αρμόδιος να μου το υποδείξεις.
Και καλά θα είναι όταν γράφετε για κάτι που σας ήρθε τύπου ..
Μου είπε ο φίλος μου… το έμαθε ο κολλητός μου ….. κλείσανε ανοίξανε κάρτες κλπ… αν δεν έχετε στοιχεία από επίσημα χείλη καλά θα είναι να μην τα λέτε γιατί εκτίθεστε….

Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου εργαζεσαι στηνν Νοβα !!αρα κοιταχτε να πιασετε ολους τους παρανομους που παιρνουν 150 ευρο για ενα χρονο απο καθε ατομο που βρισκουν και τους περναν νοβα !!! και κοιταχτε να προσεχετε εμας τους καλους συνδρομητες που τα ακουμπαμε καθε μηνα 61,τοσο ευρο φουλ πακετο παρα πολλα χρονια γιατι μην ξεχνατε απο εμας πληρωνεστε

φιλαρακι χαλαρωσε με την ειρωνεια σου οκ ,ολες οι απαντησεις σου ηταν ακρος ειρωνικες απεναντι μου μεχρι τωρα οκ δικε μου!!!!!!

Δηλαδή η κάρτα σου δεν είναι ύποπτη; Δεν είσαι μέσα στους 30?

για να σου κοπι ο βηχας και η ειρωνια και να μηλας σε ολους γενικα εδω μεσα νορμαλ και οχι ειρωνικα σε πληροφορω οτι ειμαι 12 χρονακια φουλ συνδρομητης της Νοβα και φουλ καλοπληροτης της Νοβα οκ... αρα παρτην αλλιως
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑ ΗΡΕΜΑΑΑΑ

Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου εργαζεσαι στηνν Νοβα !!αρα κοιταχτε να πιασετε ολους τους παρανομους που παιρνουν 150 ευρο για ενα χρονο απο καθε ατομο που βρισκουν και τους περναν νοβα !!! και κοιταχτε να προσεχετε εμας τους καλους συνδρομητες που τα ακουμπαμε καθε μηνα 61,τοσο ευρο φουλ πακετο παρα πολλα χρονια γιατι μην ξεχνατε απο εμας πληρωνεστε
Προς bykrie Δίνω τον μήνα 1 μουλτι βιου HD με σκληρό και 1 Pvr από τα παλιά με δεύτερη τηλεόραση και αυτό.Συνδρομητής από την πρώτη μέρα που ανοίξατε,σκέψου πόσο λακαμας νιώθω όταν ΞΕΡΩ οτι κάποιοι εκεί μέσα έχετε εικόνα και γνώση στο τι πειρατεία πέφτει στην αγορά και απο ποιους...Δεν κάνετε τίποτα παρα από κάτι πειρατακια που βγάζουν το κεφάλι πάνω από το νερό!!!ενημερωτικά είμαι ο μόνος στην παρέα που πληρώνω ενώ όλοι οι άλλοι κανιβαλιζουν...Όλα αυτά το λεω για να καταλάβεις οτι ειναι λογικό καποιος να οργιζετε με το υφας σου υπονοώντας οτι δουλεύεις εκει...Σεβασμός σε εμάς που δεν μας τιμάτε που δεν πάμε στους κανιβάλους.Για πόσο ακόμα ενο δεν ρίχνετε τις τιμές και ο μισθός μας πέφτει!!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άτομα με παραπάνω απο 1 για να μην πω 10 συνδρομές στο όνομα τους και στο full πακέτο.
Όλοι ξέρουν και η νοβα μαζί ποιος είναι ο λόγος.
Δεν τους κόβει γιατι ξέρει ότι κάθε μήνα παίρνει ζεστά τα 60αρια και ας τους κόψει οι πελάτες τους δεν θα κάνουν νόμιμη συνδρομή.
Τα έχουμε ξαναπεί η καλύτερη λύση στην πειρατεία είναι η τιμη.
Αν ο ΟΤΕ έσπαγε και αύριο τον έδιναν οι σερβεραδες με 5-10 ευρω το μήνα ποιος θα πήγαινε απο Ελλάδα για τόσο μικρή διάφορα να ταλαιπωρείται.
Απλά η νοβα το έχει ξαναπει θέλει να είναι προνόμιο για λίγους.

Προς bykrie Δίνω τον μήνα 1 μουλτι βιου HD με σκληρό και 1 Pvr από τα παλιά με δεύτερη τηλεόραση και αυτό.Συνδρομητής από την πρώτη μέρα που ανοίξατε,σκέψου πόσο λακαμας νιώθω όταν ΞΕΡΩ οτι κάποιοι εκεί μέσα έχετε εικόνα και γνώση στο τι πειρατεία πέφτει στην αγορά και απο ποιους...Δεν κάνετε τίποτα παρα από κάτι πειρατακια που βγάζουν το κεφάλι πάνω από το νερό!!!ενημερωτικά είμαι ο μόνος στην παρέα που πληρώνω ενώ όλοι οι άλλοι κανιβαλιζουν...Όλα αυτά το λεω για να καταλάβεις οτι ειναι λογικό καποιος να οργιζετε με το υφας σου υπονοώντας οτι δουλεύεις εκει...Σεβασμός σε εμάς που δεν μας τιμάτε που δεν πάμε στους κανιβάλους.Για πόσο ακόμα ενο δεν ρίχνετε τις τιμές και ο μισθός μας πέφτει!!

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Ο bykrie δουλεύει στη Νοβα εε???

Άντε να δω τι άλλο θα γράψετε !!!!!!:flipout:

Παίδες, μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό θα είναι να διαβάζουμε προσεκτικότερα τι γράφει ο καθένας μας......

Όποιος θέλει να τα χώσει στη Νόβα καλό θα είναι να τους πάρει τηλέφωνο.......

Παίδες, μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό θα είναι να διαβάζουμε προσεκτικότερα τι γράφει ο καθένας μας......

Δηλαδή διαφωνείς με ότι γράφω?Όσο για την προτροπή να διαβάζουμε ποιο προσεκτικά,δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της,μάλλον ειρωνια είναι...Όσο για το τι άλλο θα γράψουμε...Ασχολίαστο...Ένα θα σου πω ως πότε θα αντέχω να κάνω τον λακαμα στην παρέα ενω σπίτι η σύζυγος ζητά περικοπές και από δίκες μου τρέλες...Αδελφέ καλοπροαίρετα γράφω ως νοβακιας και για να τα λέμε ολα από οτε τβ με έχουν πάρει 4! τηλέφωνα για ένα θέμα στον ηχο που εχει μετα την αναβάθμιση.Τα ίδια κάνει και η νοβα αλλα η διάφορα είναι πως η πολιτική της σε τιμολόγια και πειρατεία για όσους ξέρουν είναι εξοργιστική...

Δηλαδή διαφωνείς με ότι γράφω?Όσο για την προτροπή να διαβάζουμε ποιο προσεκτικά,δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της,μάλλον ειρωνια είναι...Όσο για το τι άλλο θα γράψουμε...Ασχολίαστο...Ένα θα σου πω ως πότε θα αντέχω να κάνω τον λακαμα στην παρέα ενω σπίτι η σύζυγος ζητά περικοπές και από δίκες μου τρέλες...Αδελφέ καλοπροαίρετα γράφω ως νοβακιας και για να τα λέμε ολα από οτε τβ με έχουν πάρει 4! τηλέφωνα για ένα θέμα στον ηχο που εχει μετα την αναβάθμιση.Τα ίδια κάνει και η νοβα αλλα η διάφορα είναι πως η πολιτική της σε τιμολόγια και πειρατεία για όσους ξέρουν είναι εξοργιστική...

Διαφωνώ που τη πέφτεις στο Νίκο και τον λες υπάλληλο της Νόβα. Διαφωνώ στο ότι δεν διαβάζετε προσεκτικότερα το τι γράφουμε όσοι γράφουμε εδώ μέσα.

Αν σου φαίνεται ειρωνεία η προτροπή να διαβάζετε πιο προσεκτικά... τι να πω.... μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω τα Ελληνικά μου !!!!

Το τι κάνει ο καθένας μας στο σπίτι είναι κάτι το προσωπικό.

Και το ξαναγράφω, όποιος θέλει να τα χώσει στη Νόβα υπάρχουν τα τηλέφωνα, υπάρχει το τηλεφωνικό κέντρο της Νόβα, υπάρχουν και τα e-mail.
Το να βγαίνουμε και να τα χώνουμε σε ένα φόρουμ και να περιμένουμε να φτιάξουν τα πράγματα επειδή κάποιοι διαβάζουν από τη Νόβα είναι αστείο.

Για να σβήσεις μια φωτιά πρέπει να κινηθείς. Με τα μάτια δεν σβήνει !!!

Λίγο πιο προσεκτικά παιδιά, κάποιοι είμαστε χρόνια εδώ μέσα και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δεν υπάρχει λόγος να τη πέφτετε σε κανένα συμφορουμίτη.

Ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του...

Ε ψιτ αγαπουλα!!!!!! πουλα..... χαχααχαχαχχαχ μην πεις σε καννεναν οτι ειμαι μεσα στην γοβα ετσι!!!!!!! ςςςςςςςς.

Ε ψιτ αγαπουλα!!!!!! πουλα..... χαχααχαχαχχαχ μην πεις σε καννεναν οτι ειμαι μεσα στην γοβα ετσι!!!!!!! ςςςςςςςς.

Αγαπούλα, εσύ να πας για μπάνιο γιατί τα θέλει ο κ... σου !!!!!:flipout:

Σταμάτα να πειράζεις το κόσμο βρε... :BDGBGDB55:-bye-

αυτο το πραγμα ρε παιδια,που καθε φορα οποιος δεν συμφωνει ή ερχεται σε αντιπαραθεση με τα λεγομενα καποιου,ειναι υπαλληλος της νοβα,εχει καταντησει κουραστικο.
επισης-οποιος νομιζει οτι δεν βγαινει οικονομικα στις δυσκολες αυτες εποχες,τους κοβει και ξεμπερδευει.
καλο να υπαρχει(ειδικα ετσι οπως εχει καταντησει η ελευθερη τηλεοραση)αλλα δεν ειναι απαραιτητη.
μεχρι και σημερα,ειναι ειδος πολυτελειας και αναφερεται σε ανθρωπους που μπορουν να ανταπεξελθουν στα ποσα που ζηταει.
στο αμεσο μελλον,μπορει να γινει πιο προσιτη για περισσοτερους.
παρτε οτε,παρτε ξενο παροχο,μην βαζετε τιποτε..!

Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Παρακαλώ να επανέλθετε στη φυσιολογική ροή του νήματος και να σταματήσουν οι ειρωνίες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Δεν μπαίνει θέμα αντιπαράθεσης,ότι γράφω το γράφω καλοπροαίρετα,από εκεί και πέρα δεν πρέπει να μπούμε σε τριπακι ποιος θα πικάρει ποιον περισσότερο η εξυπνότερα...Για αυτό άλλωστε τόσα χρόνια που διαβάζω γράφω σπάνια,γιατί ειλικρινά με καλύπτει ο χώρος απόλυτα σε ότι ενημερώνομαι...Αυτά και εάν πρόσβαλα κάποιον με το ύφος ελπίζω να καταλάβει ότι δεν ήταν από πρόθεση.

Το συγκεκριμένο νήμα δεν έχει φυσιολογική ροή, οπότε η επιστροφή σε αυτή θεωρείται ανέφικτη. :chinese:

Το φυσιολογική ελέγχεται !!!!!

Τη ροή που θα τη βρούμε ?????:flipout:

@ seaman13, ότι γράφω το γράφω πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς ύφος ειρωνείας. Οι περισσότεροι με ξέρουν εδώ μέσα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα....

εκτός από το ότι μάλλον είσαι βάζελος !!!!!:BDGBGDB55: