Κλείσιμο καρτών με τον «τσαμπουκά» ?

Το φυσιολογική ελέγχεται !!!!!

Τη ροή που θα τη βρούμε ?????:flipout:

@ seaman13, ότι γράφω το γράφω πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς ύφος ειρωνείας. Οι περισσότεροι με ξέρουν εδώ μέσα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα....

εκτός από το ότι μάλλον είσαι βάζελος !!!!!:BDGBGDB55:
Όλοι έχουμε τα...Κουσούρια μας!!!

Θέμα χρόνου η ολική αντικατάσταση ανύπαντρων καρτών της Nova. Γνωστός μου που έχει τον Panasat 720 ενημερώθηκε μαζί με τον λογαριασμό Ιουλίου πως μαζί με την συνένωση Start+Value από τον Αύγουστο θα μπορεί να βλέπει μόνο μέσω 831 - υπήρχε κουπόνι με το οποίο πήγε σε κατάστημα Forthnet και παρέλαβε τον εξοπλισμό. Έχουν αρκετοί "ανύπαντροι" ενημερωθεί για αναγκαστική απόκτηση δεκτών της Nova.
Κινήσεις πανικού ή απλά επιβολή φασιστικών μέτρων ενός ολιγοπωλίου? Διαλέξτε και πάρτε, μέσα θα πέσετε!

Μήπως γνωρίζεις τι τύπο κάρτας είχε ο φίλος σου? Σε γνωστό μου με κάρτα Ζ δεν είχε κάτι τέτοιο ο λογαριασμός. Μήπως ο φίλος σου είχε Κ που είναι παλαιότερη?

edit: Τώρα το είδα, οπότε αναμένω απάντηση με το username σου! :tongue:

Last edited:
Απάντηση: Re: Κλείσιμο καρτών με τον «τσαμπουκά» ?

Ο bykrie δουλεύει στη Νοβα εε???

Άντε να δω τι άλλο θα γράψετε !!!!!!:flipout:

Παίδες, μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό θα είναι να διαβάζουμε προσεκτικότερα τι γράφει ο καθένας μας......

Όποιος θέλει να τα χώσει στη Νόβα καλό θα είναι να τους πάρει τηλέφωνο.......
Σκέψου Αντώνη πριν 1 Χρόνο, τι χώσιμο είχα κάνει στην νόβα μετά τον υποβιβασμό του sl σε 1 και την άμεση διακοπή τις συνδρομής μου μετά από 16 χρόνια…

Τον φίλο seaman13 φυσικά δεν τον παρεξηγώ μα πριν με πει υπάλληλο τις νόβα καλά θα κάνει να διαβάσει εδω #132 για να δει το πόσο υπάλληλος τις νόβα είμαι .

Αντώνη Ευχαριστώ.

Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Παρακαλώ να επανέλθετε στη φυσιολογική ροή του νήματος και να σταματήσουν οι ειρωνίες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Συγνώμη Κωστή.

Τρεις οικογένειες αποφασίσαμε να πάμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές στο εξοχικό του ενός.
Πήραμε δέκτη και κάρτα του ενός, εχθές Παρασκευή βράδυ και ξεκινήσαμε, οι δύο από τους τρεις.
Σάββατο πρωί συνδέθηκε ο δέκτης, σήμα κανονικά αλλά σκοτάδι στην TV. Δοκιμές, καλώδια, σήμα όλα οκ. Μπαίνουμε στο mynova και λέει κάρτα απενεργοποιημένη.
Βρίζω το φίλο μου ότι δεν την πλήρωσε.
Παίρνουμε τηλέφωνο τον τρίτο της παρέας να φέρει το δικό του πακέτο το Σάββατο το μεσημέρι. Δοκιμάζει στο σπίτι του, πριν φύγει τον δέκτη, σκοτάδι και σε αυτόν.
Τον βάζουμε να γραφτεί στο mynova.gr και λέει επίσης κάρτα απενεργοποιημένη.
Παίρνει τηλέφωνο και μετά από 40 λεπτά στην αναμονή …. η απάντηση ήταν …. «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ». Στην προσπάθεια για επεξηγήσεις και να βγάλει άκρη τι γίνεται, τον παρέπεμψαν για επικοινωνία τη Δευτέρα με το εμπορικό τμήμα.
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται ?
Θέλουνε να μας αναγκάσουνε να πάρουμε τα HD? Οι κάρτες αυτές δεν παίζουνε τα HD και παίζουνε στον μαύρο Panasat.
Ροη θεματος λοιπον, ας αλλαξουμε διοτι αυτο με τον τσαμπουκα καπως τραβηγμενο ειναι!!!! ετσι δεν ειναι παιδια?

Επειδή κατά πως φαίνεται δεν υφίσταται κάποιο θέμα με κλείσιμο καρτών και το πρόβλημα οφείλεται σε λάθος απ' την πλευρά της Nova το οποίο και αποκαταστάθηκε, θα παρακαλέσω να μην γραφτεί κάτι άλλο στο παρών νήμα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστώ να το κλειδώσω.

ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΦΟΡΜΗ

Εν τελει δεν το πιασα τι ακριβως ισχυει. Εχω και εγω 3 παλιους δεκτες που δεν κλειδωνουν την καρτα για να μπορω να την μεταφερω. Και εγω γυρισα απο τετραημερο και δουλευει στον 1 απο τους 2 δεκτες που δοκιμασα. Στον 3 δεν ξερω (δεν εχω δοκιμαει ακομα-δεν εχω προσβαση προς το παρον). Παντως στον πρωτο δεκτη δεν εμφανιζει καν τα πακετα τις νοβα και ειχε μια επιλογη σφαλματος. ΟΤαν καλουσα στο 6602000 ελεγα κατι οτι μπορεις μεσα απο το μενου να τον ξανασυντονισεις, εγω ομως δεν εβρισκα κατι τετοιο. Τι να κανω? Αμα ειναι να τον ακυρωσω γιατι μου ερχεται σε πιστωτικη και ετσι και δεν τον πληρωσω θα ερχεται μετα με επιτοκια...

Σε αυτον μου δουελεψε

8364482733.jpg

Ο πρωτος που δεν μου δουλεψε ειναι ενας μαυρος (Δεν βρισκω εικονα απο google) νομιζω λιγο παλιοτερη γενια.

Παντως στον πρωτο δεκτη δεν εμφανιζει καν τα πακετα τις νοβα και ειχε μια επιλογη σφαλματος. ΟΤαν καλουσα στο 6602000 ελεγα κατι οτι μπορεις μεσα απο το μενου να τον ξανασυντονισεις, εγω ομως δεν εβρισκα κατι τετοιο. Τι να κανω?
Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών παραμέτρων από το μενού;

Re: Απάντηση: Re: Κλείσιμο καρτών με τον «τσαμπουκά» ?

Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών παραμέτρων από το μενού;

Παιζει να βοηθησει κατι τετοιο? Οκ θα το δοκιμασω... Απο ρυθμισεις τι χανω ομως?

Αν υπαρχει καποια ρυθμισει στο μενου που τυχον να εχω κανει που να ξεθυριζμεται ή οχι.