Κλιματική αλλαγή

Status
Not open for further replies.
Λίγο να κόψω ένα δέντρο 25 μέτρων επειδή είχε δομικές αστοχίες στον κορμό από τις ανεμοσφαλιάρες και θα με πλάκωνε, λίγο κάτι υδρορροές που τσακίστηκαν, λίγο κάτι κεραμίδια που σηκώθηκαν, λίγο μια στεγάνωση υπογείου και εγκατάσταση αντλίας γιατί από τη συνεχή βροχή για εβδομάδες πέρασαν νερά από τη θεμελίωση, λίγο η σχετική αντικατάσταση μοκέτας γιατί μούχλιασε, συν κάτι μεταφορές από μπάζα δέντρων που ήρθαν από ποιος ξέρει που στην αυλή, ε, το πιάσαμε το 10αρικάκι για φέτος. Κατά τα άλλα ακούει ο άλλος εξωτερικό και νομίζει ότι ζούμε άνετα.
Εσυ ερχεσαι για διακοπες εδω περα ? 😙😚
A sorry ...... μιλας για εξωτερικο (τωρα ειδα).

Θα σου πω εγώ που είμαι ειδικός και αναγνωρίζω όλα τα φυτά.
Είναι σίγουρα φυτό!

Χμ.... Γουστάρω τεστάκι...!!! :LOL:

Λοιπόν.. η βοήθεια που δίνω..
Παραλία με άμμο, μετά από βροχή...
Καμία σημασία αν η βροχή ήταν δυνατή, "ποτιστική" , ψιλόβροχο ή ότι άλλο....
Την επομένη της βροχής, έντονος ήλιος....
Φυσικά η παραλία μέχρι πρόσφατα, γεμάτη με κόσμο..
Μικροί, μεγάλοι, .. πιτσιρίκια κλπ....

Τι εννοείς γιατί;
Προφανώς απ’τα κουκούτσια που έφτυναν τα πιτσιρίκια.
Τελικά είναι καρπουζιά; Δε μου το κεκαθάρισες. :D
Φυσικά είναι καρπουζιά και φυσικά από τα κουκούτσια που έφτυναν τα πιτσιρίκια.
Αλλά γιατί το κατάλαβες μόνο εσύ;;

Να πούμε ότι τα καρπούζια και οι συγγενείς τους γουστάρουν τρελά τέτοια χώματα.
Από τα καλύτερα καρπούζια, αν όχι τα καλύτερα, βγαίνουν στις στέπες του Καζακστάν.. αμμώδες έδαφος, ζεστό κλίμα το καλοκαίρι.

• Like
Reactions: SR-71
Αυτο που θα ακουμε απο δω και περα (απο "ειδικους") ειναι εξαιρετικα απλο :
"ελατε τωρα, ολες αυτες ειναι ακραιες κλιματικα χρονιες που θα ισορροπησουν καποια στιγμη".
Το διαβαζω ΗΔΗ στις ειδησεις ........ (χωρις να ειμαι μεντιουμ) ...........

Και θα ερθει καποια χρονια μεχρι το 2030, οπου ο μεσος ορος των θερινων μηνων
θα ειναι ΕΝΑΝ βαθμο κατω (μονο εναν) και θα ακουσουμε ...... "τι σας ειπαμε, θυμαστε ?"

Βρε κουτα μου ......... κωλοτουμπα ειναι το αθλημα του μελλοντος ........ 🙃
Ουπς συγνωμη ........ κυβιστησις ! 😙😚

Last edited:
Αυτο που θα ακουμε απο δω και περα (απο "ειδικους") ειναι εξαιρετικα απλο :
"ελατε τωρα, ολες αυτες ειναι ακραιες κλιματικα χρονιες που θα ισορροπησουν καποια στιγμη".
Το διαβαζω ΗΔΗ στις ειδησεις ........ (χωρις να ειμαι μεντιουμ) ...........

Και θα ερθει καποια χρονια μεχρι το 2030, οπου ο μεσος ορος των θερινων μηνων
θα ειναι ΕΝΑΝ βαθμο κατω (μονο εναν) και θα ακουσουμε ...... "τι σας ειπαμε, θυμαστε ?"

Βρε κουτα μου ......... κωλοτουμπα ειναι το αθλημα του μελλοντος ........ 🙃
Ουπς συγνωμη ........ κυβιστησις ! 😙😚

Ρε συ Μάνο, μια τέτοια είδηση βάλσαμο την ψάχνω απεγνωσμένα μήνες τώρα αλλά δεν έχω βρει ούτε έναν ειδικό που να το αναφέρει, μάλλον για το αντίθετο μιλάνε όλοι. Ποιους ειδικούς ακριβώς είδες εσύ; Γιατί μόνο κάτι από κάτι λοβοτομημένους υποψήφιους συγκεκριμένου κόμματος με σημαία την άρνηση πραγματικότητας εδώ στο Αμερικα ακούω τέτοια πράγματα δημόσια.

Last edited:
Πολιτικα παπαγαλακια, Ιασωνα. Ενθεν και ενθεν ...... (για εδω μιλαω).

Και κατα δευτερον, ο Trump δεν ηταν που καταργησε (μονομερως) την συμφωνια του Παρισου το 2016 ?
Οποτε ? Ποσο πιο δημοσια και καραμπινατη να γινει η σταση των ΗΠΑ ?
147 χωρες απο την μια ..... και οι ΗΠΑ απο την αλλη !

Και δεν ειναι να πεις οτι μονο η Κινα εκπεμπει σοβαρους ρυπους (CO2) ............. voila ...........

DlGVMEqhBLnvBAB6pwGf75WHR044oHep-S5OBjK-vmA.jpg

Ναι, αντιλαμβανομαι οτι δεν αναφερθηκαμε σε CO2 αλλα σε πολιτικους παπαγαλους. Στα μηντια συγκεκριμενα.
Στην ακρη του στοματος εχω ΠΟΙΟΙ συγκεκριμενοι ασκουν την ωραιοποιηση του τιποτα (εδω στο Γιουνανισταν).
Αλλα ειπαμε οτι οποτε μπορουμε να μην εκτρεπουμε το νημα στην πολιτικη .......... αρα ......... τι να κανω ?

Last edited:
Πολιτικα παπαγαλακια, Ιασωνα. Ενθεν και ενθεν ...... (για εδω μιλαω).

Και κατα δευτερον, ο Trump δεν ηταν που καταργησε (μονομερως) την συμφωνια του Παρισου το 2016 ?
Οποτε ? Ποσο πιο δημοσια και καραμπινατη να γινει η σταση των ΗΠΑ ?
147 χωρες απο την μια ..... και οι ΗΠΑ απο την αλλη !

Και δεν ειναι να πεις οτι μονο η Κινα εκπεμπει σοβαρους ρυπους (CO2) ............. voila ...........

DlGVMEqhBLnvBAB6pwGf75WHR044oHep-S5OBjK-vmA.jpg

Ναι, αντιλαμβανομαι οτι δεν αναφερθηκαμε σε CO2 αλλα σε πολιτικους παπαγαλους. Στα μηντια συγκεκριμενα.
Στην ακρη του στοματος εχω ΠΟΙΟΙ συγκεκριμενοι ασκουν την ωραιοποιηση του τιποτα (εδω στο Γιουνανισταν).
Αλλα ειπαμε οτι οποτε μπορουμε να μην εκτρεπουμε το νημα στην πολιτικη .......... αρα ......... τι να κανω ?
Μάνο θα σε παρακαλέσω στο μέλλον να αναφέρεσαι στη χώρα με το όνομα της, Ελλάδα.

• Like
Reactions: SR-71 and bykrie
Μάνο θα σε παρακαλέσω στο μέλλον να αναφέρεσαι στη χώρα με το όνομα της, Ελλάδα.
Ειχα την εντυπωση οτι ηταν πασιφανες απο την στιγμη που εγραψα
"το διαβαζω ΗΔΗ στις ειδησεις" ......

Ποιες ειδησεις ? ....... Των ΗΠΑ ?

Status
Not open for further replies.